Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Johdanto

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) on korkeakoulu, joka tarjoaa korkealaatuisia, velattomia, EU:n akkreditoituja tutkintoja filosofian, psykoanalyysin, teologian ja yhteiskuntatieteiden perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Palkittuja ja johtavia tutkijoita tiedekunnassaan, jotka ovat tiedekunnan ja alumnien omistamia, GCAS on ainutlaatuinen tutkijayhteisö luomassa tietämyksen jakamista.

GCAS-filosofia

GCAS tarjoaa uuden mallin tuleville tutkijoille ja opiskelijoille, jotta he voivat vapaasti oppia ja tutkia tietoa ilman velkaa.

Opintovelka vaarantaa akateemisen vapauden. Joten loimme tilan vaalia ja rohkaista kriittistä ajattelua ja pohdintaa ilman taloudellisia paineita. Olemme tutkinnon suorittaneiden ja tiedekunnan yhteisomistuksessa, joten vapaus ajatella on luonnostaan yhteistyökykyistä ja globaalia.

Tutkimus GCAS:ssa

GCAS:n missio on laadukas, velaton koulutus, joka tarjoaa resurssit luovalle ja uudenlaiselle tutkimukselle, joka ei ole mahdollista perinteisessä yliopistoympäristössä. Uskomme, että koulutus on luonnostaan intersubjektiivinen kokemus, joka edellyttää avointa ideoiden jakamista ja ehdottamista sekä uusien ja rohkeiden ajattelu- ja toimintalinjojen luomista tiukasti tieteellisesti. Siten akateemiselle yhteisöllemme on tärkeää kunnioittaa tutkijoita, joilla on erilaisia ja joskus haastavia ajattelu-, suoritus- ja toimintalinjoja. Toimintamme ydin on luoda ja ylläpitää avoin, osallistava ja haastava ympäristö, jossa voidaan kehittää ideoita ja tutkimusta kriittisesti siitä, mitä he pitävät tärkeänä maailmalle.

GCAS tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle akateemiselle maailmalle tarjoamalla tukea, jonka avulla tutkijat voivat tehdä vakavaa tieteellistä ja monitieteistä tutkimusta verrattuna perinteiseen korkeakoulumalliin, joka perustuu opiskelijoiden velkaan, voittoon ja tutkimukseen, jossa liian usein ei puututa kaikkein vaikeimpiin kysymyksiin. kysymyksiä, jotka kohtaavat planeettamme selviytymisen ja todellisen inhimillisen kukoistuksen. GCAS uskoo, että tutkijalla/opiskelijalla on vastuu yleisestä hyvästä tiukan akateemisen tutkimuksen kautta. Meidän MA ja Ph.D. ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden tehdä vakavaa ja jatkuvaa tieteellistä tutkimusta yhteistyössä tiedekuntamme ja akateemisen yhteisön kanssa.

Tehtävämme

"Tarjoaa maailman laadukkaimmat koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet ilman velkaa."

Missiomme on globaali ja kestävä. Riittävä kyky ja kyky nousta globaalin koulutuksen johtajaksi vaatii rohkeutta ja jatkuvaa innovaatioponnistusta. Nämä innovaatiot tulevat kaikkien GCAS:n opettajien, henkilökunnan, tutkijoiden ja opiskelijoiden asiantuntemuksesta ja omistautumisesta. Professorimme ovat sitoutuneet opetuskäytäntöihin, jotka keskittyvät teoreettisiin ja käytännön tapoihin maksimoida opiskelijoiden kyvyt ja lahjat parantaakseen maailmaamme. GCAS-yhteisö luottaa monipuoliseen opiskelijakuntaamme tarjotakseen jatkossakin mahdollisuuksia tälle perustellulle, velattomalle ja voimaannuttavalle koulutukselle.

Meidän arvomme

”Arvostamme ennen kaikkea vapautta. Vapaus luoda, tutkia ja innovoida uusia käsitteitä, ideoita ja käytäntöjä yhteisössämme."

GCAS-visio pysyy johdonmukaisena. Se kuvaa strategista suuntaamme, sitoutumistamme huippuosaamiseen sekä maailmanlaajuista tavoittavuutta ja pääsyä. Visiomme asettaa tien lisääntyneelle synergialle tunnettujen tutkijoiden ja nuoremman sukupolven kirkkaimpien mielien ja kunnianhimoisten kanssa. Se tarkoittaa myös, että voimme ja aiomme sopeutua teknologian muuttuviin vuorovaikutuksiin hyödyntäen tilaisuutta kasvattaa luokkahuone perinteisen kivijalkaopiston ulkopuolelle virtuaaliseksi, eläväksi ja interaktiiviseksi ympäristöksi.

Näkemyksemme

"Tullakseen maailman johtavaksi korkeakouluksi, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta velattomasti kaikille päteville opiskelijoille ympäri maailmaa."

GCAS-visio pysyy johdonmukaisena. Se kuvaa strategista suuntaamme, sitoutumistamme huippuosaamiseen, oikeudenmukaisuuteen, totuuteen ja maailmanlaajuiseen tavoittamiseen. Visiomme luo tien lisääntyneelle synergialle tunnettujen tutkijoiden ja nuoremman sukupolven kirkkaimpien mielien kanssa. Se tarkoittaa myös, että voimme ja aiomme sopeutua teknologian muuttuviin vuorovaikutuksiin hyödyntäen tilaisuutta kasvattaa luokkahuone perinteisen kivijalkaopiston ulkopuolelle virtuaaliseksi, eläväksi ja interaktiiviseksi ympäristöksi.

Sijainnit

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

Kysymyksiä