Keystone logo
The Graduate Institute

The Graduate Institute

The Graduate Institute

Johdanto

Tutkijakoulu on valtion akkreditoitu tutkijakoulu, joka on sitoutunut edistämään integraatiota ja holistista maailmankuvaa tutkimalla terveyttä, hyvinvointia, koulutusta sekä henkilökohtaista ja ammatillista muutosta.

Missiomme

Tutkijakoulun tehtävänä on itsenäisenä korkea-asteen oppilaitoksena tarjota integroivaa ja kokonaisvaltaista perspektiiviä tukeva transformatiivinen koulutus, joka on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässään.

Visiomme

Akateeminen apuraha ja integraation ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjautuva opetus edistävät laajaa ymmärrystä monimutkaisista inhimillisistä kysymyksistä, herättävät yksilön ja kollektiivisen tietoisuuden ja hyvinvoinnin sekä edistävät yhteisön ja yhteiskunnan parantamista, kestävyyttä ja uudistumista.

Oppiminen yhteisössä

Tutkijakoulu arvostaa yhteiskunnan voimaa. Uskomme, että opimme tehokkaammin ryhmissä kuin me itse. Tästä syystä teemme kaikki ohjelmamme kohorteissa - aikuisopiskelijoiden ryhmiä, jotka luovat yhteistyössä oppimisympäristön. Kohorttimalli edistää vuoropuhelua ja elinvoimaista ideoiden vaihtoa, auttaen jokaista oppilasta luomaan merkitystä henkilökohtaisella tasolla samalla kun he ovat edelleen yhteydessä suurempaan ryhmäänsä. Tämä tekee oppimisprosessista dynaamisen, merkityksellisen ja humanisoituneen.

Ryhmät myös luovat jatkuvuutta maisterin tutkinto- ja sertifikaattiohjelmissa. Suorittamalla koko tutkinto-ohjelman tiiviin aikuisopiskeluryhmän kanssa opiskelijat voivat menestyä ja kasvaa yhteisönsä turvallisuuteen, luottamukseen ja läheisyyteen. Kohortissa jokaista ääntä kunnioitetaan ja jokainen opiskelija edistää yksilön ja kollektiivisen kasvun ja löytämisen.

Maailman tukipalvelu

TGI: ssä oppiminen ei pääty luokkahuoneen neljään seinämiin. Tiedekunta ja hallinto ovat aina oppaita ohjaavien ja tukevien opiskelijoiden aikana. Tarjoamme myös seuraavia resursseja sen varmistamiseksi, että opiskelijat oppivat TGI: ssa palvelemaan heitä henkilökohtaisissa ja ammatillisissa pyrkimyksissään:

  • Hands-on mentorship ja harjoittelupaikat, jotka tarjoavat arvokkaita koulutusmahdollisuuksia sekä potentiaalisia uramahdollisuuksia ohjelman valmistumisen jälkeen
  • Mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa huipentumisprojekti, joka auttaa opiskelijoita käynnistämään ammatillisen elämänsä seuraavassa vaiheessa
  • Tiedekunnan ja ohjelmien koordinaattoreiden jatkuva palaute ja asiantuntemus, jotka voivat auttaa opiskelijoita harjoittelun ja mentoroinnin sijoittelussa ja huipentamaan hankkeen kehittämistä
  • Jäsenyys menestyvässä Alumni-yhdistyksessämme ohjelman valmistuttua, johon kuuluu pääsy Alumni-hakemistoon, vuotuiset alumnitapaamiset ja muut opetusresurssit, jotka ovat saatavilla erityisesti TGI-tutkinnon suorittaneille

Sijainnit

  • Bethany

    171 Amity Rd, Bethany, CT, 06524, Bethany

    Kysymyksiä