Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Johdanto

Halusitko jatkaa sisustussuunnittelua tai yksinkertaisesti halua suunnitella huoneen omassa kodissasi, ohjaavat periaatteet pysyvät samoina. Iris Dunbarin vuonna 1991 perustama The Interior Design School johtaa kehittyvää ja reagoivaa studiotyöhön liittyvää koulutusohjelmaa ihmisille, jotka haluavat tutustua luovaan käytäntöön. Koulun etos on kouluttaa opiskelijoita nykyaikaiseen sisustussuunnitteluun ja ylläpitää läheisiä yhteyksiä alan sisällä ja tarjota korkeaa henkilöstön ja opiskelijan välistä suhdetta .

Filosofia

The Interior Design School opetusfilosofia jäljittelee harjoittelua suunnittelevaa studiota ja kattaa kaikki ammatilliseen käytäntöön tarvittavat taidot, aiheet. Sisältää freehandin rakentamisen piirustuksiin, tekstiilien valaistukseen ja kaikkiin sisustuskäytäntöihin. Kurssin sisältö tarkistetaan joka vuosi sen varmistamiseksi, että lopputulos on alan standardien mukainen. Opetusprosessi perustuu yksittäisten alushousujen ohjelmaan, ja kaikki projektit esitellään ja arvioidaan harjoittelevien sisustussuunnittelijoiden toimesta.

Studio

Studio edustaa toimivaa suunnittelukäytäntöä, jonka avulla voit toimia asianmukaisessa ja ammatillisessa ympäristössä. Tila on suunniteltu yksittäisillä työasemilla, jotka hyötyvät runsaasta luonnonvalosta inspiroivan studion luomiseksi . Kirjastossa ja luentotilassa on laaja suunnittelu- ja referenssikirjat, näytteet, luettelot ja ajankohtaiset aikakauslehdet. Opiskelijoita opetetaan piirtokirjojen, piirustuslevyjen ja Apple MacBook Pro -tietokoneiden ja sopivan ohjelmiston yhdistelmällä.

Sijainti

The Interior Design School sijaitsee Luoteis-Lontoossa, Queens Park Design Districtissa kukoistavassa paikallisessa liike-elämässä, mukaan lukien kahvilat, delis ja itsenäiset kaupat läheisellä Salusbury Roadilla. Alueella on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä, vyöhykkeellä 2 Bakerloo-linjalla ja hyvät yhteydet maitse kulkeviin juniin, paikallisiin linja-autoihin ja ruuhka-alueen ulkopuolella.

Sijainnit

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Kysymyksiä