Keystone logo
© The JAMD, Sarah Meltzer Golan
The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

Johdanto

The Jerusalem Academy of Music and Dance on kykyjen tunnistaminen, vaaliminen ja niiden potentiaalin toteuttaminen. Sen kolme oppilaitosta, konservatorio, lukio ja akatemia toivottavat ovistaan joka päivä tervetulleeksi 1 600 lahjakasta nuorta, joista osa alkaa jo 4-vuotiaana ja jatkaa niin ikään kuin aikuisurallaan. He tulevat oppimaan, luomaan ja ilmaisemaan sitoutumistaan musiikkiin ja tanssiin.

JAMD on ainutlaatuinen tarjoaessaan mahdollisuuden kaikenikäisille. Kansainvälisesti arvostetut tiedekunnan jäsenet eivät työskentele vain akatemiatason opiskelijoiden kanssa, vaan monet ovat mukana toiminnassa ja esiintyvät ryhmissä konservatoriossa ja lukiossa. Akatemian opiskelijat esiintyvät säännöllisesti konservatoriossa/lukiossa ja nuoremmat lapset esiintyvät akatemiassa.

JAMD:n professorit ja opettajat ovat Israelin hienoimpia ja monet toimivat kansainvälisesti arvostetuina taiteilijoina musiikin ja tanssin maailmassa. JAMD edistää kansainvälisiä siteitä muiden musiikki- ja tanssikoulujen kanssa kannustaen opiskelijavaihto-ohjelmia, jotta sen opiskelijat ovat ajan tasalla kaikesta uudesta kehityksestä.

JAMD:n opetussuunnitelma on dynaaminen, sekoitus akateemista opiskelua ja käytännön työkokemusta. Innovaatio on jatkuvaa JAMD:ssä ja tarjoaa jatkuvasti laajenevia opiskelumahdollisuuksia. Kulttuurien sekoitus sen opintojaksoissa heijastelee sen tiedekunnan ja opiskelijoiden monipuolista taustaa. Tuloksena on ilmapiiri, jossa Lähi-idän musiikkia, eurooppalaista klassista musiikkia, jazzia ja barokkia opetetaan saman katon alla. Tanssin alaan kuuluvat klassinen baletti, moderni tanssi, improvisaatio sekä JAMD:n edelläkävijänä ollut Movementin ja Movement Notationin osasto.

Sijainnit

  • Jerusalem District

    Jerusalem District, Israel

Kysymyksiä