Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The King's University

The King's University

The King's University

Johdanto

Kuninkaan University (TKU) on akkreditoitu, Spirit-valtuudet evankelinen yliopistojen kanssa haara kampuksilla ja opetuksen sivustoja useita Yhdysvaltain kaupungeissa. TKU tarjoaa opiskelijoille täydellisen oppimiskokemus yhdistämällä korkeakoulujen kanssa käytännön ministeriön kokemusta dynaaminen paikallisten kirkkojen. Tämä täydellinen oppimiskokemuksen valmistelee ja varustaa opiskelijoiden palvelemaan paikallisen kirkon, tori ja ympäri maailmaa.

Tohtori Jack Hayford, perustaja ja kansleri Kuninkaan University, ja pastori Robert Morris, perustajajäsen Vanhempi pastori Gateway Church, ovat viljelty ainutlaatuisen yhteistyön, että tohtori Hayford toimii apostolisen vanhimmaksi Gateway Church ja pastori Robert toimii tällä hetkellä puheenjohtajana johtokunnan for Kuninkaan yliopistossa. Tohtori Hayford ja pastori Robert jakavat arvon huippuosaamista ja ammattitaitoa niiden visio kouluttaa miesten ja naisten työn kuningaskunnan missä Jumala antaa heille vaikutus. Tämä yhteinen näkemys johti luomiseen TKU kampuksella Gateway Church.

Yli 700 opiskelijaa yliopiston laajuinen, ja 270 opiskelijat Southlake kampuksen DFW, TKU dynaaminen oppimisympäristö ja Spirit-valtuudet yhteisö antaa opiskelijoille mahdollisuus oppia, kehittää taitoja ja kykyjä, ja kasvaa suhteita muiden opiskelijoiden, tiedekunnan ja Herra.

Sijainnit

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Kysymyksiä