Keystone logo
The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Johdanto

MICO korkeakoulu on rekisteröity yliopiston neuvoston Jamaika (UCJ) antaa opettajankoulutusta tutkinto tasolle. On huomattava, että tämä ohjelma on hyväksytty yliopiston neuvoston Jamaika (UCJ).

Jatkotutkintoja Mico School of Graduate Studies on valtuudet tehdä dynaamisen panoksen akateemisen maisema tuottamalla korkeasti koulutettujen kasvattajien, johtajuus henkilöstön, päättäjien ja ongelmanratkaisijoita.

Yhteistyötä instituutin Tekniikan ja Educational Research (ITER), School of Graduate Studies tavoitteena on edistää ja koordinoida laatu yritys, joka tarjoaa jatko, kehittynyt jatko ja ammatillinen opinto-ohjelmiin, tutkimusta ja tarjoavat palvelua yleisölle mukaisesti meidän tehtävänsä.

Tällä hetkellä Koulu tarjoaa neljä (4) Graduate ohjelmat:

Master of Arts Opetus (MAT) Executive Masters Educational Management (EMEM) (jotkut kurssit opettavat Mona School of Business) Erityisopetuksen maisteri M.Sc Terapia ja sosiaalityö

Opetus & Palkkiot Opetus hintaan per luotto hinnat voivat muuttua vuosittain. Pakolliset lukukausimaksuja niihin lisätään sekalaista. Opiskelijan tulee suorittaa maksut kokonaisuudessaan, mutta maksusuunnitelman on yleensä saatavissa kirjanpidossa. Nykyinen maksu per luotto on $ 16,000.00 ja opiskelijoiden odotetaan harjoittaa vähintään 9 opintopistettä per lukukausi.

Pääsyvaatimukset

  1. Tulee olla vähintään kandidaatin tutkinto akkreditoitu toimielin, ja se voi olla: -Trained jatko - tutkinnon opettajankoulutus tai -LIITTYMISTÄ koulutettu graduate- tutkinnon ilman opettajankoulutusta 2. Viralliset selostukset kaikista aikaisemmin osallistunut yliopistoissa ja korkeakouluissa.
  2. Kaksi kirjainta suosituksen: yksi ylläpitäjä tai muu henkilöstö voivat osoittaa hakijan suorituskyky ja asenne työhön.
  3. Muita tutkintoja, jotka voidaan pitää tarkoituksenmukaisena University College valintalautakunta.
  4. Nykyinen työllisyyden ennätys.
  5. Kirjoittanut yhden sivun paperin teko on tahallinen ja julkilausuma "Mitä tarkoittaa olla johtava organisaatio, tämän aikakauden."

Sovellus on tärkeä osa yliopiston ennätys ja saataneen päätökseen huolellisesti ja tarkasti. Epätäydellinen hakulomakkeita voi johtaa kieltäytyminen.

Hakijoiden on täytettävä ottamista hakemus, jota ei palauteta hakemusmaksu JA: 700,00 dollaria maksettavaksi Mico University College. Hakulomakkeita on saatavilla verkossa tai opintotoimistoa.

Viimeinen jättöpäivä: Ota Graduate School of Education.

Sijainnit

  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Kysymyksiä