Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Johdanto

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Kaikki mitä halusit kuulla ja kysyä Skoltechista reaaliajassa. Tapaa Skoltechin edustajia, saa vastauksia kysymyksiisi ja ole valmis tutkimaan kampustamme käytännössä.

Kutsumme STEM-taustalla olevia opiskelijoita ja tutkinnon suorittaneita, jotka ovat kiinnostuneita jatko-opiskelusta. opiskelee Skoltechin Online Open -oville. Saat yleiskuvan käytettävissä olevista ohjelmista ja opetussuunnitelmasta, Skoltechin tunnetuista tiedekunnan jäsenistä, uramahdollisuuksista, opiskelijaelämästä kampuksen ulkopuolella ja sen ulkopuolella. Saat myös pääsyn yksityiskohdat ja mahdollisuuden esittää mahdollisia kysymyksiä hakuprosessista.

Skoltechin huippuasiantuntijat pitävät kiinnostuksensa omistavan pikapuheen ja auttavat sinua tulemaan Skoltechin opiskelijaksi.

Löydät lisätietoja täältä olevasta linkistä

Skoltech on kansainvälinen tutkijakeskeinen yliopisto, jonka perusti joukko maailmankuuluja tutkijoita vuonna 2011. Skoltechin opetussuunnitelma keskittyy tekniikkaan ja innovaatioihin tarjoamalla maisteriohjelmia 10 tekniikan alalta. Opiskelijat saavat perusteellisen teoreettisen ja käytännön koulutuksen, suunnittelevat omat tutkimusprojektinsa, osallistuvat harjoittelupaikkoihin ja hankkivat yrittäjyystaitoja englanniksi. Tiedekunta koostuu nykyisistä tutkijoista, joilla on kansainvälinen akkreditointi ja saavutukset.

Skoltech integroi venäläisen tieteellisen huippuosaamisen perinteen maailman parhaiden käytäntöjen kanssa. Siinä yhdistyvät perustutkimus yrittäjyyteen ja innovaatioihin. Tämä lähestymistapa, jota täydentävät kansainvälinen ilmapiiri, maailmanlaajuisesti tunnetut professorit ja tiedemiehet Venäjältä ja ulkomailta, täydellisesti varustetut laboratoriot ja tiivis integraatio yhteiskuntaan ja teollisuuteen, antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada maailmanluokan korkea-asteen koulutus ja saada laajat uran ja liiketoiminnan mahdollisuudet.

111168_TSL_3334.jpg

Hae johonkin Nature Index -lehden 100 parhaan nuoren yliopiston joukkoon. Skoltech tarjoaa maisterin ja tohtorin tutkinnon. ohjelmat :

 • Laskennallinen tiede
 • Kehittyneet valmistustekniikat
 • Data Science
 • Energiajärjestelmät
 • Esineiden Internet ja langattomat tekniikat
 • Life Sciences
 • Materiaalitieteen
 • Matemaattinen ja teoreettinen fysiikka
 • Petroleum Engineering
 • Fotoniikka ja kvanttimateriaalit
 • Avaruus- ja tekniset järjestelmät

Skoltechin erotteleminen muista yliopistoista on sen poikkeuksellinen ympäristö, joka tekee MSc-opinnoistasi merkittävän elämän virstanpylvään:

 • Koulutus: Luennot ja käytännön luennot ovat maailmankuuluja asiantuntijoita. Opiskelija osaa suunnitella omat koulutusohjelmansa valitsemalla erilaisia ​​kursseja
 • Tiede: Tiede on kiinteästi integroitu koulutusprosessiin: jokainen opiskelija suorittaa omat tutkimusprojektinsa
 • Tosielämän kokemus: Tarjoamme teollisen upotuksen: 8 viikon harjoittelu johtavissa teollisuusyrityksissä, jossa opiskelijat muuttavat tietonsa ja taitonsa toimintaan
 • Yrittäjyys: Täydennämme akateemista koulutusta yrityskurssilla, joka tarjoaa vinkkejä ideoiden ja tutkimustulosten kaupallistamiseen
 • Liikkuvuus: Yli kolmannes opiskelijoistamme osallistuu erilaisiin akateemisiin liikkuvuusohjelmiin, jotka työskentelevät harjoittelijoina tai tutkijoina MIT: ssä, Harvardin yliopistossa, Singaporen kansallisessa yliopistossa, Calgaryn yliopistossa ja muissa johtavissa kansainvälisissä yliopistoissa.
 • Globaali ympäristö: opiskelijat 40 maasta, professorit ja tutkijat kansainvälisesti tunnetuilta laboratorioilta ja yliopistoilta. Opetamme englanniksi.
 • Elämä: kun olet kirjoittanut, saat mahdollisuuden osallistua merkittäviin kansainvälisiin konferensseihin, osallistua tieteen ja opiskelijoiden kilpailuihin ja työskennellä omissa projekteissanne ja aloitteillasi.
 • Opiskelupaketti: Skoltech-opiskelijoilla on oikeus kuukausittaiseen apurahaan, joka alkaa 40 000 RUR: sta (noin 550 euroa) ja sairausvakuutuksesta.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Valmistuneemme muokkaavat omaa tulevaisuuttaan valitsemalla erilaisia uramahdollisuuksia teollisuudessa, tieteessä ja liike-elämässä

 • Tiede: Landing Ph.D. asemaa ja jatkuvaa tutkimusta johtavissa venäläisillä ja kansainvälisillä tutkimusyksiköillä
 • Toimiala: Laskeutumisasiantuntijat eri toimialoilla, jotka tarvitsevat matemaattisen ja teoreettisen fysiikan perustiedot
 • Käynnistys: Yrityksen perustaminen yksin tai Skolkovo-innovaatioekosysteemin kautta laajalla asiantuntijaryhmällä, kumppaneilla, konsultilla ja sijoittajilla

Koulutus Skoltechissa on ilmaista. Opiskelija voi luoda henkilökohtaisen oppimissuunnitelmansa ja täydentää pakollista tieteenalojen sarjaa valinnaisilla kursseilla ja projekteilla mistä tahansa alasta. Tutkimus on olennainen osa opiskeluprosessia.

Charles Belina, Yhdysvallat: Valitsin opiskeluun Skoltechissa, koska se antoi minulle mahdollisuuden saada maailmanluokan koulutuksen ja samalla kokea elämää vieraassa maassa. Missään muualla ei voinut toteuttaa unelmani asua ulkomailla Moskovan kaltaisessa kosmopoliittisessa kaupungissa, kun opiskelen huippututkintoa. Skoltech kannustaa yhteistyöhön ja ryhmäprojekteihin ja opettaa oppilaitaan vaikuttamaan; tämä tarkoittaa, että opit luomaan jotain, jota ihmiset voivat käyttää.

Shreya Santra, Intia: Päätin jatkaa maisteriksi Skoltechissa, kun sain selville, kuinka tämä vasta perustettu instituutti lähettää positiivisia värejä kansainvälisen tiedeyhteisön kautta. Skoltechin kokeneet tiedekunnat ja edistyneet tutkimuslaitokset ovat erittäin houkuttelevia jokaiselle insinööriopiskelijalle. Skoltechin ympäristö on erittäin ystävällinen ja motivoiva, ja kansainvälisten opiskelijoiden on helppo sopeutua Moskovan elämään.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Mielet, sydämet ja kädet! Skoltech auttaa sinua löytämään uudelleen todellisen oppimisen: se on kokemuksellista ja kiinnittää mieleesi kaikin tavoin, myös sydän ja kädet. Se on muuttava kokemus ja rakastin jokaista matkan osaa. "

Sijainnit

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Kysymyksiä