Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Johdanto

The University of Greenwich ohjaa "ei rajoja" -eetos. Perusvisiomme on antaa kaikille mahdollisuus tutkia uusia mahdollisuuksia ilman tavanomaista viisautta ja keinotekoisia rajoja. Tämän lähestymistavan avulla pyrimme inspiroimaan uusia tapoja kommunikoida, yhdistää ja ilmaista henkilökohtaista ja kollektiivista identiteettiämme.

Olemme myös yksi harvoista Lontoon yliopistoista, joissa on kaikki tarvitsemasi yhdessä paikassa. Opetus-, sosiaali-, urheilu- ja asuintilat ovat kaikki kampuksella tai sen lähellä.

Greenwichin yhteisö

Greenwich on enemmän kuin kokoelma yksittäisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa, se on ihmisten yhteisö, jota yhdistää heidän intohimonsa oppimiseen. Yliopistoyhteisön jäsenenä oleminen välittää ylpeyden tunnetta ja vastuuta elää aikaisempien sukupolvien opiskelijoiden korkeiden standardien mukaisesti. Se tarkoittaa myös, että luotat siihen, että muut auttavat sinua tulemaan parhaaksi opiskelijaksi. Muiden samanhenkisten ihmisten kanssa on monia mahdollisuuksia saada ystäviä, kokeilla uusia asioita ja löytää missä olet hyvä. Kaikki ovat tervetulleita ja löytävät tavan sopia Greenwichiin.

Nauti oppimisestasi

On tärkeää, että pidät opiskelusta Greenwichissä ja sinulla on mahdollisuus menestyä. Kurssimme suunnitellaan yhdessä liike-elämän ja teollisuuden kanssa, ja niissä käytetään uusimpia tutkimustietoisia opetussuunnitelmia. Tuemme ja kannustamme sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Teknologialla on suuri rooli opetuksessamme. Esimerkki tästä on luentokaappaus, jonka avulla voit käydä luennoilla uudelleen verkossa ja pyynnöstä. Henkilökunnallamme on resurssit tehdä multimediasta keskeinen osa oppimiskokemustasi.

Olemme erikoistuneet aiheisiin, jotka valmistavat sinua urasi seuraavaan vaiheeseen. Monilla opiskelijoillamme on ulkopuolisia mentoreita ja he tekevät harjoittelupaikkoja kehittääkseen työnantajien arvostamia työelämätaitoja ja -kokemusta. Tämä on menestyksen kaava, sillä 90 % valmistuneistamme aloittaa työt tai jatko-opiskelun kuuden kuukauden kuluessa kurssin suorittamisesta (2018 DLHE-kysely).

Intohimoisten ihmisten opettamia

Palveluksessamme on pätevä, asiantunteva opetushenkilöstö, joista suurin osa on muodollisen opettajan pätevyys. Suuri osa tutkijoistamme on myös aiemmin työskennellyt liike-elämässä tai teollisuudessa. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota ajantasaisia ja alaan liittyviä kursseja, jotka ovat ammatillisten elinten akkreditoimia.

Luennoitsijamme ovat yhtä intohimoisia tiedon jakamiseen kuin aiheisiinsa. Ne ovat ihanteelliset auttamaan sinua saavuttamaan potentiaalisi. Opiskelijamme huomauttavat usein, kuinka tutkijamme tekevät ylimääräisen mailin auttaakseen heitä menestymään valitsemassaan aineessa.

Nämä periaatteet toivat meille kansallisen Teaching Excellence Framework (TEF) hopeaarvosanan vuonna 2017 ja Higher Education Academyn kansalliset opetusapurahat suurelle osalle opetushenkilöstöämme.

Tukipalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman tukipalveluita kaikille opiskelijoillemme. Jokaiselle opiskelijalle on määrätty henkilökohtainen ohjaaja, joka auttaa sinua opastamaan sinua Greenwichin opintojen ajan. Opiskelijoiden akateemisten palveluiden tiimimme voi auttaa sinua asumistarpeiden, raha-asioiden, neuvonnan ja neuvonnan sekä vammaisten tarpeiden hoitamisessa. Greenwich Students' Union on yliopiston sydän ja tarjoaa erinomaisen valikoiman sosiaalisia, urheilullisia ja tukimahdollisuuksia kaikille perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille.

Muokkaa tulevaisuuttasi

Vuodesta 2013 lähtien olemme investoineet yli 150 miljoonaa puntaa laboratorioihin, opetustiloihin ja opiskelijatiloihin. Tämä sisältää uuden opiskelijakeskuksen Medwayn kampuksella ja Dreadnought Buildingin Greenwichissä.

Dreadnought on uusi keskus kaikille opiskelijoiden akateemisille ja sosiaalisille toimille. Opetus- ja laskenta-alueiden lisäksi löydät kahvilan, ravintolan, kuntosalin sekä konsertti- ja tapahtumapaikan. Täällä voit tehdä sosiaalista oppimistasi, käyttää opiskelijapalveluita, osallistua opiskelijatoimintaan ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Hyödyt myös erinomaisista opiskelumahdollisuuksista, mukaan lukien ensiluokkaiset edistyneet laboratoriot luonnontieteiden ja tekniikan aineille sekä kolme kampuskirjastoa, joissa on omistettuja akateemisten palveluiden kirjastonhoitajia.

Tietojen lisääminen Greenwichissä

Tutkimuksemme käsittelee joitain maailman haastavimmista ongelmista globaalista terveydestä yleiseen turvallisuuteen.

Nykyiset tutkimukset sisältävät hyttysten kantamia sairauksia, kuten malariaa ja Zika-virusta, sekä 3D-tulostimien käyttöä lääketieteellisissä implanteissa. Muita hankkeita ovat hengenpelastustutkimus vaikeiden ympäristöjen, kuten korkeiden rakennustyömaiden, evakuoimiseksi sekä politiikan ja talouden välisten yhteyksien ymmärtäminen.

Tämä asiantuntemus vaikuttaa suoraan opetukseen. Luokkasi saavat tietoa huippuluokan tutkimuksesta, ja niitä opettavat johtavat tutkijat, jotka itse ajavat tietämyksen rajoja.

Toivotamme tervetulleeksi myös seuraavan sukupolven jatkotutkijoita tekemään johtavaa tutkimusta käyttämällä maailmanluokan tilojamme. Sinua tukee esimiestiimi, joka auttaa sinua kehittämään taitojasi uraa varten korkeakouluissa, tutkimuksessa ja teollisuudessa.

Tilastot

 • Kansainväliset opiskelijat:

  14%

 • 00

Kampuksen ominaisuudet

The University of Greenwich on kaksi Lontoossa sijaitsevaa kampusta ja yksi Medwayssa Kentissä. Yhdistä kaupunkielämäntapa rauhalliseen ympäristöön saadaksesi ainutlaatuisen opiskelukokemuksen.

 • Greenwichin kampus, Lontoo
 • Avery Hillin kampus, Lontoo
 • Medwayn kampus, Kent

Tietoja Greenwichin kampuksesta

Joenvarsi Greenwich Campus on Greenwich Parkin vehreyden ympäröimä ja sijaitsee lähellä Lontoon keskustaa.

Greenwich Campus sijaitsee World Heritage Site ja sijaitsee Greenwichin sydämessä, Kaakkois-Lontoossa. Naapurustossa on vilkas tunnelma, mutta se on kaukana kaupungin hälinästä, joten se on ihanteellinen paikka opiskella.

Kampusta ympäröivät historialliset maamerkit sekä Greenwich Park ja valikoima baareja ja ravintoloita. Monia kampuksen paikkoja on käytetty elokuvien lavasteiksi, kuten Kuninkaan puhe, Les Misérables, Neljä hää ja hautajaiset ja Kuningatar.

Tietoja Avery Hillin kampuksesta

Viheralueiden ympäröimä Avery Hill Campus sijaitsee Elthamissa Kaakkois-Lontoossa. Siellä on ensiluokkaiset opetus- ja urheilutilat sekä opiskelijamajoitus.

Avery Hill on ihanteellinen paikka opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Lontoossa. Siinä ei ole vain kampuksen yliopistotunnelmaa opetus- ja asuintiloineen, vaan se on myös vain 30 minuutin junamatkan päässä Lontoon keskustasta.

Tietoja Medwayn kampuksesta

Tulevaisuuteen katsova yliopisto historiallisessa ympäristössä. Tutustu opiskelijaelämään ja opiskelukokemukseen Medwayn kampuksella Chatham Maritimessa, Kentissä. Opiskelupaikka on todella tärkeä päätös, ja meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi historialliseen Medway-kampuksellemme Chathamissa, Kentissä.

Medwayn kampuksella on rikas laivastohistoria. Sen punatiiliset rakennukset olivat aiemmin kuninkaallisen laivaston tukikohta. Nelsonin lippulaiva HMS Victory rakennettiin Chathamin historiallisella telakalla.

Kampuksella on myös upeita kahviloita ja baareja, mukaan lukien Pembroke ja Pilkington Buildings. Viehättävä piazza-tyylinen alue ulkoistuimilla on ihanteellinen tilaisuuksiin. Siellä on myös runsaasti viheralueita, joissa on tenniskenttä.

Tarjoamme opiskelijoillemme opiskelua tukevan ympäristön ja heidän tarvitsemaansa apua valmistuneiden työpaikkojen turvaamiseen Lontoossa, Kaakkoisosassa ja kauempanakin.

  Pääsymaksut

  Kaikki seuraavat asiakirjat on ladattava hakulomakkeen "Pätevyys"-osioon. Hakemuksia, joissa ei ole vaadittuja asiakirjoja, ei voida ottaa huomioon.

  1. Skannatut kopiot sertifikaateistasi ja/tai opintosuoritusotteistasi, jotka täyttävät ohjelmaan pääsyn vaatimukset.
  2. Katso pääsyvaatimukset jatkotutkinnon hakeminen -sivultamme.
  3. Skannattu kopio passistasi ja oleskeluluvistasi, jos mahdollista.
  4. Curriculum Vitae (CV), jossa on kahden erotuomarin nimet (kirjalliset viitteet voidaan toimittaa myös hakulomakkeella).
  5. Yksityiskohtainen, noin 1500 sanan mittainen tutkimusehdotus (katso stipendihakemuksista tarkemmat ohjeet ilmoituksesta ja liitä stipendin viite henkilökohtaiseen lausuntoon).
  6. Todiste englannin kielen taidosta hakijoille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti. Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitosi, jos voit osoittaa olevasi jonkin seuraavista maista tai jos olet suorittanut perustutkinto- tai maisterintutkinnon Isossa-Britanniassa tai jossakin näistä maista.

  Hakijoiden, jotka eivät täytä näitä kriteerejä, on toimitettava IELTS-todistus, joka saavuttaa 6,5 kullakin alueella tai vastaavan hyväksyttävän, todistettavasti vastaavan todistuksen.

  Mitä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen?

  Opiskelijoiden rekrytointiprosessi vaihtelee tiedekuntien sisällä, mutta kaikki verkkohakemukset kirjataan aluksi tiedekunnan kansliaan, joten jos sinulla on kysyttävää, ota ensin yhteyttä heihin. Tiedekunta/laitos ottaa sinuun suoraan yhteyttä haastattelun järjestämiseksi, jos he haluavat viedä hakemustasi eteenpäin.

  Saat ilmoituksen, jos hakemuksesi ei onnistu. Jos onnistut, saat tarjouksen jatkotutkinnon ottajilta, jos UKVI-tarkastukset on suoritettu soveltuvin osin ja todisteet siitä, että täytät ohjelman pääsyvaatimukset. Huomaa, että rekrytointiprosessi voi kestää kuudesta kahdeksaan viikkoa. Mikäli tarvitset päätöksen aikaisemmin rahoituksen määräajan vuoksi, ilmoita siitä tiedekunnalle ja ilmoita tämä selkeästi hakulomakkeesi Henkilökohtainen lausunto -osiossa.

  Pääsyprosessi

  Vastaamalla hyväksyäksesi tarjouksen

  • Sinun on vastattava pääsytarjoukseen 30 päivän kuluessa tai ohjelmasi ilmoitettuun alkamispäivään mennessä sen mukaan, kumpi on aikaisempi. Jos et vastaa, oletamme, että et halua hyväksyä tarjousta, ja tarjous peruutetaan. Vahvistaaksesi, että hyväksyt tarjouksen, sinun on allekirjoitettava ja päivättävä pääsytarjous ja palautettava se yhdessä muiden tarjouskirjeessäsi mainittujen tarvittavien asiakirjojen kanssa.
  • Aloituspäiväsi on pääsytarjouksessasi. Muista, että sinun on täytettävä kaikki tarjouksesi ehdot ennen ohjelmasi alkamispäivää.
  • Katso opiskelijarahoitussivuiltamme tietoa talletuksen maksamisesta, sponsorikirjeen toimittamisesta ja lukukausimaksun maksamisesta.
  • Tarkemmat tiedot lukukausimaksuista
  • Jos olet kansainvälinen opiskelija tai tarvitset ATAS:n, tutustu kansainvälisten opiskelijasivujemme ohjeisiin.

  Opintojen aloittaminen

  Ensimmäisenä opiskelupäivänäsi sinun odotetaan suorittavan ilmoittautumisen opiskelijakeskukseen ja osallistuvan tiedekunnan perehdyttämiseen. Myöhässä saapuvien on ilmoitettava jatkotutkinnon vastaanottajille ja heidän tiedekunnalleen ehdotettu saapumispäivä.

  Viisumivaatimukset

  Kun teet opiskelijaviisumihakemusta, sinun on toimitettava tiettyjä asiakirjoja todistaaksesi, että täytät kriteerit

  Asiakirjojen lähettäminen opiskelijaviisumihakemuksen kanssa

  Asiakirjat, jotka sinun on toimitettava viisumihakemuksesi mukana, riippuvat olosuhteistasi. Jotkut asiakirjat ovat pakollisia ja toiset on toimitettava riippuen olosuhteistasi ja siitä, mitä CAS sanoo. Seuraavan luettelon pitäisi auttaa sinua selvittämään, mitä asiakirjoja sinun tulee toimittaa. On tärkeää toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat, koska sen tekemättä jättäminen voi johtaa viisumin epäämiseen.

  Opiskelijaviisumiasiakirjaluettelo

  Nykyinen passi

  Voimassa oleva passi tai muu voimassa oleva matkustusasiakirja.

  CAS:ssasi ilmoitetut pätevyydet.

  Kaikki CAS:ssasi luetellut pätevyydet. Huomaa, että jos CAS:ssasi ei ole pätevyyttä, sinun ei tarvitse toimittaa niitä.

  Englannin kielen todisteet.

  UKVI pyytää todisteita englannin kielen taidosta. Yliopistot voivat valita, miten he arvioivat opiskelijan englannin kielen taitoa. CAS vahvistaa, kuinka yliopisto on arvioinut englannin kielen taitosi. Jos olet arvioinut sen antamallasi todistuksen tai pätevyyden, se luetellaan CAS:ssasi ja sinun on toimitettava lueteltu todistus. Jos CAS-luettelossasi ei ole englannin kielen pätevyyttä, sinun ei tarvitse toimittaa niitä hakemuksesi mukana.

  Käännökset.

  Jos jokin asiakirja ei ole englanninkielinen, alkuperäiseen on liitettävä täydellinen käännös. Käännöksen tulee sisältää:

  • Kääntäjän vahvistus, että se on tarkka käännös alkuperäisestä asiakirjasta
  • Käännösyrityksen yhteystiedot
  • Käännöksen päivämäärä

  Todiste rahoituksesta.

  Sinun on todistettava, että sinulla on käytettävissäsi tietty määrä rahaa lukukausimaksuihin ja elinkustannuksiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Katso rahoitusvaatimuksia koskevista tiedoistamme ohjeita tämän summan tarkistamiseen.

  Seuraavat asiakirjatyypit voit todistaa taloutesi:

  • Henkilökohtaiset tiliotteet tai taloyhtiön tiliotteet
  • Pankkikirjeet
  • Viralliset lainakirjeet
  • Viralliset taloudelliset sponsorikirjeet

  Katso rahoitusasiakirjoihin liittyvät tiedot ja ohjeet Talousesi osoittaminen -sivulta. Huomaa, että viisumin epäämisen välttämiseksi on tärkeää toimittaa vaatimukset täyttävät rahoitusasiakirjat.

  Suostumuskirje hallituksen sponsorilta.

  Jos olet saanut virallista taloudellista sponsorointia hallitukselta viimeisen vuoden aikana, sinun on toimitettava tämän sponsorin kirje, joka vahvistaa sponsorin suostumuksen opiskelijaviisumihakemuksen tekemiseen.

  Todiste suhtestasi vanhempasi tai huoltajasi kanssa.

  Jos näyttelemäsi varat ovat vanhemman nimissä, sinun on todistettava sukulaisuus vanhemmillesi. Syntymätodistukset tai adoptiotodistukset hyväksytään.

  Kirje vanhemmalta/huoltajalta.

  Jos varat ovat vanhemman nimissä, tarvitset myös vanhempasi tai laillisen huoltajasi kirjeen, joka antaa sinulle luvan rahojen käyttöön. Kirjeen ei tarvitse noudattaa tiukkaa muotoa, mutta se on allekirjoitettava ja päivättävä.

  Todiste vanhemman tai muun laillisen huoltajan suostumuksesta, jos olet alle 18-vuotias.

  Jos olet alle 18-vuotias aloittaessasi opinnot, sinun tulee toimittaa vanhempasi tai huoltajasi kirje sekä syntymätodistus tai adoptiotodistus. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja neuvoja tarvittaessa.

  Tuberkuloositestin tulokset

  Jos olet kotoisin maasta, jossa sinun on suoritettava testi. Huomaa, että jos olet asunut maassa viimeiset kuusi kuukautta, jossa tuberkuloositestiä ei vaadita, sinun ei tarvitse toimittaa tätä (jos olet asunut Isossa-Britanniassa kuusi kuukautta tai enemmän, et sinun on otettava tuberkuloositesti.) Katso UKVI-tiedot tuberkuloositesteistä tarkistaaksesi, koskeeko tämä sinua.

  ATAS-sertifikaatti (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Tämä on todistus, jota jotkut jatko-opiskelijat vaativat. (Se ei koske perustutkinto-opiskelijoita.) Huomaa, että ATAS-todistuksen myöntäminen kestää noin kuukauden. CAS vahvistaa, tarvitsetko ATAS-sertifikaatin. Katso lisätietoja ATAS-tiedoistamme.

  Apurahat ja rahoitus

  Apurahamme vaihtelevat hoitonsa keskeyttäneiden ja taloudellista tukea tarvitsevien opiskelijoiden apurahoista jatko-opintojen palkintoihin. EU-apurahoillamme uudet opiskelijat, joiden kotipaikka on EU:ssa, voivat saada ensimmäisen vuoden lukukausimaksualennuksen.

  Apurahat ja apurahat 2023/24

  Majoitus apuraha

  Greenwich University Accommodation Apuraha uusille koti-/kotiopiskelijoille, joilla on alhaiset tulot.

  Tekoälyn ja tietotieteen jatko-stipendi

  Apuraha on 10 000 punnan apuraha tai vapautus maksuista datatieteen maisterin tutkinnon ja sen sovellusten kurssin opiskeluun The University of Greenwich .

  Aziz-säätiön stipendi

  Aziz-säätiön stipendi kattaa 100% jatkotutkintojen lukukausimaksuista tukeakseen brittiläisiä muslimeja, jotka haluavat opiskella The University of Greenwich .

  Care Leaver -apuraha

  Care Leaver Bursary tarjoaa 1 500 puntaa vuodessa perustutkinto-opiskelijoille, jotka liittyvät yliopistoon suoraan paikallishallinnon hoidosta.

  Lähiliikenteen apuraha

  Työmatka-apurahoillamme tuetaan pienituloisten kotitalouksien opiskelijoita, jotka kohtaavat haastavia matkakustannuksia päästäkseen yliopistoon.

  David Fusseyn kuoronäyttelyn apuraha 2023/24

  David Fussey Choral Exhibition -apurahan arvo on 1 000 puntaa vuodessa opiskelijoille, jotka valitaan The University of Greenwich kuoroon.

  Digitaalisen pääsyn apuraha

  Uudet perustutkinto- tai jatko-opiskelijat, joilla on pienituloinen kotitalous, voivat hakea taloudellista tukea verkko-oppimista tukeviin laitteisiin.

  EU:n apuraha

  EU:ssa asuvat EU-opiskelijat, joilla on meille opiskelutarjous, voivat saada lukuvuonna 2023/24 lukuvuonna 2023/24 merkittävän lukukausimaksualennuksen ensimmäisen opiskeluvuoden osalta.

  Ruokasetelit

  Jos joudut odottamattomaan talouskriisiin etkä ole varaa ruokaan, hygieniatarvikkeisiin tai muihin välttämättömiin tarvikkeisiin sen seurauksena, voit hakea ruokaseteliä.

  Great Skills -stipendi

  Meillä on kaikki HYVIÄ taitoja! Jos opiskelijat osallistuvat tiedotustoimintaamme ennen liittymistään yliopistoon, he voivat olla oikeutettuja 2 000 punnan stipendiin.

  Greenwichin etenemisapuraha

  Uusi 3 000 punnan apuraha ja työharjoitteluohjelma kotimaksua maksaville opiskelijoille ja alumneille.

  International Hardship Fund

  Tämä rahasto on tarkoitettu EU-opiskelijoille ilman ylläpitolainaa ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat kokeneet odottamattomia lyhytaikaisia kustannuksia.

  Kansainvälinen stipendipalkinto

  Kansainväliset opiskelijat, joilla on tarjous opiskella The University of Greenwich voivat saada lukukausimaksusta jopa 3 000 punnan alennuksen ensimmäisenä vuonna.

  Mister Gees -säätiön apuraha

  Tämä apuraha on 5 000 punnan arvoinen jatko-opiskelijalle, joka on ilmoittautunut vesi-, jäte- ja ympäristötekniikan maisteriin, ja se voi tarjota sinulle 5 000 puntaa opintojen aikana.

  Nursing Memorial Appeal Appeal Buddy

  Monille opiskelijoille yliopistoon hakeminen voi olla vaikea ja pelottava päätös. Taloudelliset esteet voivat rajoittaa opiskelijapotentiaalia.

  Robert Holmanin apuraha

  Tämän palkinnon arvo on 1 000 puntaa nykyisille opiskelijoille, jotka opiskelevat kirjanpito- ja talouskursseja Greenwichistä, Lewishamista ja Southwarkista.

  Royal Navy ja Royal Marine Bursary

  Tämä apuraha tarjoaa jopa 3 000 puntaa vuodessa perustutkinto-opiskelijoille, jotka ovat palvelleet kuninkaallisessa laivastossa tai kuninkaallisessa merijalkaväessä tai joiden vanhemmilla on työkokemus.

  RPS Karen Robertsin stipendi

  Tämän palkinnon arvo on 5 000 puntaa BA-maisemaarkkitehtuuriin ilmoittautuneelle perustutkinto-opiskelijalle, ja se voi tarjota sinulle 5 000 puntaa ensimmäisen opiskeluvuoden aikana.

  RSK-stipendi

  Apuraha on £ 5,000 käteisapurahan ensimmäisen vuoden perustutkinto-opiskelijalle, joka on ilmoittautunut tiettyihin insinööri- ja arkkitehtuuriohjelmiin.

  Sir William Boremanin säätiö

  Jos asut pysyvästi Greenwichin tai Lewishamin kaupunginosassa, voit saada Sir William Boremanin säätiön apurahaa elinkustannuksiisi.

  Stephen Lawrence -stipendi (arkkitehtuuri)

  Stipendi on £ 18,500 käteisapuraha tai vapautus arkkitehtuurin opiskelusta 2. maaliskuuta The University of Greenwich .

  Opettajien koulutusapurahat ja lainat

  Kiinnostaako opettajaksi ryhtyminen?

  Maailmanlaajuinen Greenwich-apuraha

  Global Mobility Team ja The Fees and Funding -tiimi haluavat tehdä yhteistyötä tarjotakseen stipendin, joka auttaa heikommassa asemassa olevia opiskelijoita pääsemään opiskelemaan ulkomailla ja harjoittelumahdollisuuksista.

  Greenwichin apuraha

  Greenwich-apuraha on arvoltaan 700 puntaa uusille perustutkinto-opiskelijoille, joilla on alhaiset tulot.

  Sanctuary-stipendi

  Tämä apuraha on tarkoitettu turvapaikanhakijalle tai pakolaisasemalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se kattaa luku- ja majoituskulut sekä ylläpitoavustuksen.

  Visionäärinen stipendi

  Tämän palkinnon arvo on 5 000 puntaa opiskelijoille, jotka ovat selviytyneet vastoinkäymisistä, olleet kanssamme tekemisissä koulun/korkeakoulun tai opintojensa aikana ja jotka oppilaitoksensa opettaja tai neuvonantaja on ehdottanut.

  William Hillsin stipendi

  William Hills -stipendi tarjoaa kuudelle opiskelijalle 2 000 puntaa vuosittain 4-vuotisen MEng-konetekniikan tutkinnon ajaksi. Kaksi ylimääräistä palkintoa on saatavilla kahdelle opiskelijalle BEng-konetekniikan tutkinnon toisena vuonna.

  Sijainnit

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Kysymyksiä