Keystone logo
The University of Greenwich MSc Global Public Health
The University of Greenwich

MSc Global Public Health

London, Yhdistynyt kuningaskunta

1 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 450 / per year *

Kampuksella

* täysipäiväinen kansainvälinen | kotimaa 11 000 puntaa vuodessa; osa-aikainen kansainvälinen 2 908 puntaa 30 opintopistettä kohti | kotimaa 1 850 puntaa 30 opintopistettä kohti.

Johdanto

Tutki globaaleja lähestymistapoja kansanterveyteen ja niiden kasvavaan vaikutukseen maailmanlaajuiseen turvallisuuteen maailmanlaajuisen kansanterveyden maisterin tutkinnolla.

Globaalit asenteet kansanterveyttä kohtaan eivät ole koskaan olleet merkittävämpiä. Muuttoliike, eriarvoisuus ja maailmantalous ovat muuttaneet ajatteluamme terveydestä ja sairauksista. Tämän seurauksena kansanterveysongelmien ratkaisemista on nyt tarkasteltava maailmanlaajuisesti. Tämä kurssi tarjoaa sinulle rikkaan ja monipuolisen ympäristön tutkia monimutkaisia kansanterveyskysymyksiä, jotka ovat tärkeitä maailmanlaajuiselle yleisölle. Kaikki, joilla on perustutkinto ja/tai vastaava työkokemus, ovat tervetulleita hakemaan.

Halusitpa sitten syventää osaamistasi olemassa olevalla alalla tai etsit pätevyyttä aloittaaksesi uuden uran, tämä kurssi voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Mitä sinun pitäisi tietää tästä kurssista

  • Voit valita opiskeltavaksi nykyaikaisia oppiaineita, joiden avulla voit muokata ohjelmaa yksilöllisesti uratavoitteitasi vastaavaksi.
  • Osa-aikainen opiskelu on mahdollista.
  • Tulet osaksi maailmanlaajuista opiskelijaverkostoa. Hyödynnä uusia näkökulmia ja kokemuksia.
  • Sijaitsee yliopiston ikonisella Greenwich-kampuksella.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä