Keystone logo
The University of Hong Kong

The University of Hong Kong

The University of Hong Kong

Johdanto

Nykyään HKU on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta saavutuksistaan tutkimusvetoisena kokonaisvaltaisena yliopistona.

Vuonna 2003 SARS:n (Severe Acute Respiratory Syndrome) puhkeamisen aikana HKU:n lääketieteen tutkijat tunnistivat ensimmäisenä maailmassa SARSin aiheuttaneen koronaviruksen.

Vuonna 2005 lääketieteellinen tiedekunta nimesi uudelleen Li Ka Shingin lääketieteellisen tiedekunnan.

Vuosina 2010–2012 yliopisto juhli 100-vuotisjuhliaan.

Vuonna 2012 – kaikkien muiden Hongkongin korkeakoulujen kanssa ja hallituksen koulutuspolitiikan mukaisesti – yliopisto lanseeraa virallisesti 4-vuotisen perustutkinto-opetuksensa.

HKU houkuttelee edelleen parhaita paikallisia opiskelijoita sekä monia Manner-Kiinan ja kansainvälisiä opiskelijoita. Yliopiston tutkijoilla on erinomaisia saavutuksia opetuksessa ja tutkimuksessa, ja noin puolet HKU:n tiedekunnasta on ulkomailta.

Kaikki kymmenen tiedekuntaa ja niiden osastot tarjoavat opetusta ja ohjausta jatko-tason tutkimuksen (MPhil ja PhD) opiskelijoille, ja hallinnon hoitaa Graduate School.

Näkemys

The University of Hong Kong, Aasian globaali yliopisto, tuottaa vaikutusta kansainvälistymisen, innovaatioiden ja monitieteisyyden kautta. Se houkuttelee ja kasvattaa maailmanlaajuisia tutkijoita huippuosaamisen avulla tutkimuksen, opetuksen ja oppimisen sekä tiedonvaihdon alalla. Sillä on myönteinen sosiaalinen panos maailmanlaajuisen läsnäolon, alueellisen merkityksen ja sitoutumisen kautta muun Kiinan kanssa.

Tehtävä

The University of Hong Kong pyrkii:

 • Edistää jatkuvasti stipendin rajoja, rakentaen sen ylpeille perinteille ja vahvuuksille;
 • Tarjoaa kattavaa koulutusta, joka perustuu korkeimpiin kansainvälisiin standardeihin ja jonka tarkoituksena on kehittää täysin opiskelijoiden henkisiä ja henkilökohtaisia vahvuuksia ja samalla laajentaa elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia yhteisölle.
 • Tuottaa korkeakoulututkinnon suorittaneita, jotka ovat sitoutuneet akateemiseen/ammatilliseen huippuosaamiseen, kriittiseen älylliseen tutkimukseen ja elinikäiseen oppimiseen, jotka ovat kommunikatiivisia ja innovatiivisia, eettisesti ja kulttuurisesti tietoisia ja pystyvät torjumaan tuntemattomia luottavaisin mielin;
 • Kehittää kollegiaalinen, joustava, moniarvoinen ja tukeva älyllinen ympäristö, joka inspiroi ja houkuttelee, pitää ja kasvattaa tutkijoita, opiskelijoita ja korkeatasoista henkilökuntaa kulttuurissa, joka edistää luovuutta, oppimista sekä ajatuksen, tutkimuksen ja ilmaisun vapautta.
 • Turvallisen, terveellisen ja kestävän työpaikan tarjoaminen tukemaan ja edistämään yliopiston opetusta, oppimista ja tutkimusta;
 • Osallistua innovatiiviseen, vaikuttavaan ja huippuluokan tutkimukseen tieteenalojen sisällä ja niiden välillä;
 • Olla täysin vastuussa laitokselle myönnettyjen julkisten ja yksityisten resurssien tehokkaasta hallinnasta ja toimittava yhteistyössä yhteisön kanssa tiedon tuottamisessa, levittämisessä ja soveltamisessa;
 • Toimia älyllisen ja akateemisen toiminnan keskipisteenä Hongkongissa, Kiinassa ja Aasiassa sekä porttina ja foorumina stipendille muun maailman kanssa.

Pääsymaksut

Sijainnit

 • Hong Kong

  Pok Fu Lam, Hong Kong, , Hong Kong

  Kysymyksiä