Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Johdanto

Yleiskatsaus:

Oikeustieteellinen yliopisto (ULaw) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pisimmälle perustetuista oikeudellisen koulutuksen asiantuntijoista. Itse asiassa olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän harjoittelijoita kuin kukaan muu.

Ja koska lain ja yrityksen välillä on niin läheiset yhteydet, on järkevää, että oikeustieteellisen koulutuksen asiantuntijalla on hyvät valmiudet kehittää erinomainen liiketalo, University of Law Business School.

Kun yritys keskittyy käytännön oppimiseen, Business Schoolin tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä siitä, että luomme sinulle sopivan oppimisympäristön yrityksesi pyrkimysten saavuttamiseksi. Siksi olemme mukauttaneet oikeudellisissa kursseissamme käytettyjä tekniikoita, joiden tarkoituksena on kehittää houkutteleva erikoisoppimiskokemus, joka valmistaa teitä uran harjoittamiseksi liike-elämässä.

Joustava opiskelu:

Ymmärrämme, että jokaisen olosuhteet ovat erilaiset. Siksi tarjoamme laajan valikoiman opiskelumuotoja (kokopäiväinen, osa-aikainen, kampuksella, verkossa) kaikilla kursseillamme tarjotaksemme sinulle parhaan valinnanvaran ja joustavuuden, jota tarvitset menestyäksesi opinnoissasi.

Business Schoolin kampukset ovat Lontoon Bloomsburyssa, Birminghamissa ja Manchesterissa perustutkinto-opintoja varten. Jatkokursseja opetetaan Birminghamin, Leedsin, London Moorgaten ja Manchesterin kampuksillamme. Jokainen niistä on kukoistava kaupallinen keskus, joka tarjoaa erinomaisen pääsyn musiikkipaikkoihin, teattereihin, elokuvateattereihin, baareihin ja ravintoloihin. Jatko-opintojamme voi opiskella osa- tai kokopäiväisesti ja myös verkossa.

Online:

Verkko-ohjelmamme säästävät aikaa ja rahaa työmatkalla kampukselle ja sieltä pois ja antavat sinun opiskella missä tahansa, eri laitteilla, mutta voit kuitenkin olla varma, että kurssi ei vaarannu laadusta tai se on vähemmän vaativa kuin kampuksellamme. kurssit.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kurssin suunnittelu:

Yrityskorkeakoulumme tavoitteena on tehdä opiskelijoista työllistyviä ja valmiita menestymään työpaikalla, keskittyen vahvasti käytännön oppimiseen. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme luomaan sinulle oikean oppimisympäristön saavuttaaksesi liiketoimintatavoitteesi. Opiskelutapamme on opiskelijalähtöinen. Sinua opetetaan ryhmäkokoissa, jotka edistävät tukevaa oppimissuhdetta luennoitsijoisi kanssa, pienissä työpajoissa - olennaisia opiskelijoiden menestymisen kannalta - ja jokainen opiskelija pääsee henkilökohtaiseen ohjaajaansa.
Luennoitsijamme ovat mukaansatempaavia tutkijoita, jotka yhdistävät intohimonsa liiketoimintaan, runsaasti alan tietämystä ja ammatillisia yritysyhteyksiä hyödyttääkseen oppimistasi sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

Työpaikat ja työllistettävyys:

Työllistettävyys on kaiken Business Schoolissa tekemämme ytimessä. Työllistettävyystiimimme antaa sinulle henkilökohtaisia neuvoja siitä, kuinka voit olla menestyksekkäästi yhteydessä suurten Iso-Britannian rekrytoijien, kuten IBM:n, Lloyds of Londonin ja Price Waterhouse Coopersin (PwC), kanssa, joihin tapaat tapahtumien, työpajojen ja vierailujen kautta. organisaatioille, jolloin voit nähdä omakohtaisesti, kuinka liiketoiminta toimii todellisessa maailmassa. Järjestämme tapahtumia ympäri vuoden, kuten vierailevia puhujia, paneelikeskusteluja, mestarikursseja ja kilpailuja. Saatu tuki työnantajakäytännön johdolla ja ohjaamana maksimoi kykysi jättää onnistuneita työhakemuksia, varmistaa harjoittelupaikan ja hioa haastattelutaitojasi.

Chartered Management Institute (CMI):

Koska eräät kauppakorkeakoulujen kurssit ovat Chartered Management Institute (CMI) akkreditoineet, kyseisten kurssien opiskelijat voivat saada automaattisen ilmaisen jäsenyyden kurssin ajaksi ja yhden vuoden kuluttua sen suorittamisesta.

Edut sisältävät pääsyn ManagementDirectiin; Ison-Britannian suurin hallintokirjasto sekä pääsy verkkopalveluportaaliin, mukaan lukien sähköiset lehdet, yritys- ja teollisuusraportit sekä yli 300 palkkaavan johtajan neuvot Career Development Centerin kautta.

Saat pääsyn nykyisiin työluetteloihin JobSearch-tietokannan kautta ja runsaasti videoita, oppaita ja artikkeleita urasi ja liiketaidosi kehittämiseksi. Verkko-CMI-mentorointiyhteisöön kuuluu yli 120 000 jäsentä, joissa sinut voidaan sovittaa kiinnostavien taitojen, kokemuksen ja toimialan mukaan sekä saada tietoa CMI-verkostoitumistapahtumista, joihin voit osallistua.

Yhden CMI-akkreditoidun kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tutkintotodistuksen lisäksi myös CMI-tutkinnon.

Tukeva ympäristö:

Pyrimme tukemaan enemmän opiskelijoita erilaisista taustoista kuin koskaan ennen heidän uransa saavuttamiseksi, minkä vuoksi tarjoamme erilaisia apurahoja ja apurahoja.

Kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden hyödyntää kaikki tilamme ja palvelut. Vammaistukipalvelu on sitoutunut hallitsemaan kaikkia vaatimuksia, joita sinulla saattaa olla opintojen aikana, mukaan lukien väliaikainen vamma tai sairaus.

Urheilumahdollisuudet:

On paljon mahdollisuuksia nousta ylös ja saada istua kaikilla kampuksillamme, jos haluat käyttää kehoasi ja mieltäsi. Suosittuja aktiviteetteja ovat Zumba, jalkapallo, verkkopallo, rugby ja tennis.

Klubit ja seurat:

Monilla yhteiskunnilla, urheilujoukkueilla ja yhteiskunnallisilla tapahtumilla, jotka ovat saatavilla jokaisella kampuksella, löydät varmasti paljon, jotta voit pitää sinut kiireisinä ja hauskanpitona luentojen välillä. Kurssin alussa voit liittyä haluamaasi yhteiskuntaan, klubiin tai tapahtumaan tai luoda oman opiskelijayhdistyksen kautta.

Kurssit:

University of Law Business School tarjoaa valikoiman perustutkinto- ja jatko-ohjelmia Isossa-Britanniassa ja verkossa.

Monet kursseistamme ovat akkreditoituneet Chartered Management Institute (CMI), Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa toimihenkilö, joka tarjoaa erittäin halutun Chartered Manager (CMgr) -tilan. Kun yksi kursseistamme on saatu päätökseen, saat myös tutkinnon lisäksi CMI: n kelpoisuuden.

Online-liikekurssit:

Tarjoamme maailmanluokan verkko-opiskelua jatkokursseillemme:

 • Kaikille oppimistyypeille sopivat opintomenetelmät: On olemassa tyyliisi sopiva opetusmenetelmä, johon kuuluu e-kirjoja, i-opetusohjelmia, webinaareja, tapaustutkimuksia, muistikortteja, äänitiedostoja, liikegrafiikkaa, reaaliaikaisia opiskelijakeskusteluhuoneita, online-arviointeja ja lisää.
 • Dedikoitu ohjaajan tuki: Saat jatkuvaa tukea ja palautetta työstäsi omalta ohjelmaopettajalta koko kurssin ajan.

Pääsyvaatimukset ja maksut:

Pääsyvaatimukset ja palkkiot vaihtelevat kurssin mukaan - lisätietoja osallistumisvaatimuksista, palkkioista, rahoitusvaihtoehdoista ja stipendeistä ja apurahoista saat University of Law -verkkosivustolta.

Kansainväliset opiskelijat:

Sinun tulisi liittyä yli 120 eri kansallisuuden opiskelijoihin, jotka osallistuvat kukoistavaan kansainväliseen yhteisöön kaikissa ULaw-kampuksissa.

Meillä on opiskelijoiden tukipalveluja käsittelevä tiimi, joka tarjoaa tässä yhteydessä hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja neuvoja.

Tietoja viisumivaatimuksista on University of Law -sivustolla.

Majoitus:

Yliopisto-opiskelijoillemme olemme järjestäneet majoituksen erikoistuneiden Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelija-asuntopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme, että sinulla on mukava paikka asua, kun opiskelet kanssamme. Majoitus on yleensä jaetuissa huoneistoissa tai joissakin tapauksissa itsenäisissä studioissa.

Perusopiskelijoille takaamme sinulle majoitustarjouksen tutkinnon ensimmäisenä vuonna, jos olet hyväksynyt meidät vakavaksi valintasi ja hakenut majoitusta 30. maaliskuuta tulovuotena* (* Ehdot koskevat, lisätietoja Oikeustieteen yliopiston verkkosivusto, perustutkinto -sivu).

Jatko-opiskelijoille, jos valitset kampuksen poissa kotoa, majoitustietokannassamme voi auttaa sinua löytämään paikan asua, jossa on mahdollisuus löytää yksityisesti vuokrattu kiinteistö tai jaettu majoitus muiden ULaw-opiskelijoiden kanssa.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Avoimet päivät ja tapahtumat:

Open Days on erinomainen tapa tutustua liiketoimintakursseihimme, tutustua tiloihin ja tavata tutoreita ja nykyisiä opiskelijoita. Siellä on keskusteluja, maistelijoita ja retkiä, ja sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Teemme päivän niin mielenkiintoiseksi ja interaktiiviseksi kuin mahdollista.

Jos et pääse jollekin kampuksen avoimien ovien päivistämme, niin ajoittain tarjoamme kursseillemme myös virtuaalisia avoimien ovien päiviä – joten sinulla on vielä mahdollisuus saada selville, millaista on opiskella osoitteessa University of Law Business School, ja esitä kysymyksesi verkossa.

University of Law Business Schoolin sijainnit:

Käytettävissä olevat kurssit vaihtelevat sijainnin mukaan. Lisätietoa toimipisteistämme löytyy Oikeustieteiden yliopiston verkkosivuilta, Sivustot-sivu.

Sijainnit

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Yhdistynyt kuningaskunta

      • Nottingham

       Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

       Kysymyksiä