Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Strategic Business Management with Professional Practice
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Strategic Business Management with Professional Practice

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Kampuksella

* kotimaiset opiskelijat - Lontoo: 13 050 puntaa / Lontoon ulkopuolella: 12 450 puntaa | muut kuin kotimaiset opiskelijat - Lontoo / Lontoon ulkopuolella: 18 700 puntaa.

Johdanto

Uusi MSc Strategic Business Management with Professional Practice -opintojaksomme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, mutta 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Strategisen liikkeenjohdon akkreditoitu maisteriohjelmamme, jossa keskitytään vahvasti tulevaan työllistyvyyteen, antaa sinulle laajan ymmärryksen toiminnoista ja siitä, miten kukin liiketoiminta-alue vaikuttaa toisiinsa ja miten ne vaikuttavat toisiinsa. Saat syvällistä tietoa ja ymmärrystä strategisen liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista globaalissa kontekstissa. Olitpa sitten johtaja, konsultti, analyytikko tai yrittäjä, valmistut valmiina käynnistämään tai nopeuttamaan urasi seuraavalle tasolle.

Opiskelijat saavat erinomaisen perustan liiketoiminnan ja johtamisen keskeisille osa-alueille, joita yritykset kohtaavat nykyään. Opintojakso on suunniteltu menestyneiden liike-elämän ammattilaisten panoksella, ja se kattaa useita eri moduuleja, joten varmistamme, että sinulla on paras perusta ammatilliselle urallesi.

Tämä ohjelma on akkreditoitu ammatillisesti tunnustetun Chartered Management Instituten tutkinnolla, joten voit tutkinnon suorittamisen jälkeen hakea CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership -tutkintoa sekä tutkintoa. Chartered Institute of Marketing (CiM) tarjoaa tätä kurssia myös "Accredited Degree" -tutkintona, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat hankkia alan tunnustettuja pätevyyksiä nopeutetussa tahdissa.

Kurssivaatimukset

  • vähintään 2:2-tutkinto Yhdistyneessä kuningaskunnassa suoritetusta kandidaatin tutkinnosta tai vastaava pätevyys.
  • Kansainväliset opiskelijat vaativat lisäksi englanninkielistä tasoa, joka vastaa IELTS 6,5 tai sitä korkeampaa ja vähintään 5,5 kussakin komponenttina.

palkkiot

Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Kotimaiset opiskelijat

  • Lontoo: 13 050 puntaa
  • Lontoon ulkopuolella: 12 450 puntaa

Kansainväliset (ulkomaiset) opiskelijat

  • Lontoo: 20 350 puntaa
  • Lontoon ulkopuolella: 18 700 puntaa

Urapolku

Liiketoiminnan hallinta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä