Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Johdanto

Manchesterin yliopisto on sijoittunut maailman 27. parhaaksi yliopistoksi (kolmas vuosi peräkkäin), Euroopan kahdeksanneksi parhaaksi ja Yhdistyneen kuningaskunnan kuudenneksi parhaaksi yliopistoksi vuoteen 2021 mennessä. Vuoden 2020 Academic Ranking of World Universities -järjestön mukaan olemme sijoittuneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa viidenneksi ja maailmanlaajuisesti 36. sijalle akateemisen arvovallan ja innovatiivisen tutkimusosaamisen ansiosta. Vuoden 2018 Reutersin innovatiivisimpien yliopistojen 100 parhaan yliopiston joukossa olimme Ison -Britannian ja Euroopan kymmenen parhaan joukossa. Ison -Britannian sadan parhaan työnantajan on valittu Manchesterin yliopisto kolmen vuoden aikana kohdeyliopistoksi The Graduate Marketin mukaan vuonna 2021.

Vuosien varrella Manchesterin yliopisto on kasvattanut 25 Nobel -palkittua. Kaksi grafeenin löytänyttä tiedemiestä palkittiin fysiikan Nobel -palkinnolla vuonna 2010. Vertaansa vailla oleva jalanjälkemme kattaa Manchesterin, Hongkongin, Dubain, Singaporen, Shanghain ja São Paolon Brasiliassa. Nämä fyysiset keskukset tukevat opiskelijoiden oppimista yhdistämällä kasvotusten ja verkkotoiminnot. Ne auttavat jatkuvasti kasvattamaan lähes 500 000 alumnimme maailmanlaajuista verkostoamme 190 maassa.

Vuonna 1965 perustettu Manchesterin yliopiston Alliance Manchester Business School (AMBS) on yksi maailman johtavista kauppakorkeakouluista. AMBS kuuluu myös maailman parhaiden 1%: n kauppakorkeakoulujen joukkoon, jotka ovat saaneet kolminkertaisen akkreditoinnin AACSB Internationalilta, AMBA: lta ja EQUIS: ltä. olivat myös seitsemänneksi paras kauppakorkeakoulu Isossa-Britanniassa ja 18. sija Euroopassa 2019--2020 Bloomberg-rankingissa.

Keskittyen erityisesti Aasiaan, Manchesterin yliopisto avasi ensimmäisen kansainvälisen keskuksensa Hongkongissa vuonna 1992 ja on tarjonnut huippuluokan johtamiskoulutusta globaaleille johtajille Itä -Aasiassa, mukaan lukien Hongkong, Japani, Etelä -Korea, Taiwan, Etelä -Kiina ja Macao lähes 30 vuotta.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Etelä-Korea

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japani

    Kysymyksiä