Keystone logo
© Walakte
Toulouse INP

Toulouse INP

Toulouse INP

Johdanto

Toulouse INP on ranskalainen insinöörikoulu, joka on kuuluisa insinööriohjelmiensa laadusta, jossa yhdistyvät tiukka tieteellinen koulutus ja käytännön insinöörikoulutus. INP tekee tiivistä yhteistyötä yritysmaailman kanssa ja tekee korkealaatuista tutkimusta perustutkimuksesta teknologian siirtoon ja ottaa samalla huomioon 2000-luvun tärkeimmät yhteiskunnalliset kysymykset.

Toulousen INP (Institut National Polytechnique) koostuu kuudesta insinöörikoulusta, joita tukee vahvasti 17 tutkimuslaboratoriota.

Instituutti tarjoaa insinöörin tutkintoja, maisterin tutkintoja ja tohtorin tutkintoja.

Mikä on luonnontieteiden maisterin tutkinto?

Master of Science -tutkinnot ovat joko Ranskan korkeakouluministeriön tai "Conference des Grandes Écoles", joka on myöntänyt tämän merkin insinöörikouluille, hyväksymiä tutkintoja. Master of Science -tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu, ja se voi johtaa tohtoriohjelmiin tai työpaikkoihin teollisuusyrityksissä.

Luonnontieteiden maisterin tutkinto on kaksivuotinen kokopäiväinen ohjelma. Se on yleensä suunnattu perustutkinto-opiskelijoille, joilla on jo kandidaatin tutkinto. Luennoilla keskitytään tiettyihin tieteellisiin ja teknisiin aloihin.

Tilastot

Tiedekunta

 • 6 insinöörikoulua
 • 6600 opiskelijaa
 • 23 % ulkomaalaisia opiskelijoita
 • Yli 100 eri kansallisuutta

tutkimus

 • 17 laboratoriota
 • 670 opettajaa tutkijaa
 • 150 tohtorintutkintoa vuodessa, 45 % ulkomaisista opiskelijoista

  Apurahat ja rahoitus

  Toulouse INP tarjoaa stipendejä maksujen alentamisen kautta.

  Opiskelijat voivat hakea eri stipendiohjelmiin (valtion apurahat, eurooppalaiset opiskelijavaihto-ohjelmat, Ranskan Eiffel- ja Ranskan suurlähetystöjen stipendiohjelmat sekä yksityisten säätiöiden ja yritysten koulutustukiohjelmat).

  Rankingit

  U-Multirank 2020

  Toulouse INP on eri puolilla maailmaa huippusuorituskykyinen eri indikaattoreiden perusteella, sillä se sai viimeisimmän U-Multirank 2020 -kilpailun 15 A-pistemäärän. Lisäksi se sai Ranskan institutionaalisella tasolla viidenneksi.

  CWTS Leiden Ranking

  Toulouse INP on kansainvälisesti tunnustettu tieteellisen tutkimuksensa laadusta, ja se on Leidenin listalla, joka listaa 1200 parhaan yliopiston kansainvälisellä tasolla. Toulouse INP tunnetaan tieteellisestä tuotannostaan fysikaalisten ja tekniikan tieteiden, bio- ja maatieteiden, biolääketieteen ja terveystieteiden sekä matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen teemoissa.

  CWUR Ranking 2020-2021

  Vuodesta 2012 lähtien Center for World University Ranking, CWUR, on luokitellut yliopistoja eri puolilla maailmaa useiden kriteerien mukaan: opetuksen laatu, suurimpien kansainvälisten yritysten ja instituutioiden vastuullisiin tehtäviin nousevien alumnien määrä sekä yliopistojen laatu. opetushenkilöstöä saatujen tunnustusten ja lopuksi tutkimuksen laadun mukaan. Kokonaisuus on raportoitu arvosanalla 100. Noin 20 000 yliopistoa on arvosteltu ympäri maailmaa. Tässä rankingissa Toulouse INP on kansainvälisessä mittakaavassa sijalla 624 ja kansallisella tasolla 29.

  2021 Shanghai Ranking

  Shanghain ranking listaa maailman parhaat korkeakoulut tutkimuksen näkökulmasta. Se luokittelee tieteenalojen mukaan 1 800 yliopistoa ja koulua 4 000 yliopistosta ja koulusta 93 maassa. Tämä ranking keskittyy pääasiassa tutkimukseen ja ottaa huomioon tieteelliset julkaisut ja erityisesti omilla aloillaan siteeratut artikkelit sekä tutkijoihin liittyvät palkinnot ja palkinnot.

  Toulouse INP on luokiteltu 12 luokkaan: maatieteet, ekologia, mekaniikka, prosessitieteet, materiaalitieteet, energia, ympäristötieteet ja -tekniikka, vesitekniikka, elintarvike- ja elintarviketeollisuus, metallurgiatekniikka, biotieteet ja eläinlääketiede.

  Miksi opiskella Toulouse INP</p>

  Toulouse INP sijaitsee ihanteellisella paikalla alueella, jossa teollisuus ja tutkimusmaailmat liittyvät läheisesti, ja se takaa kaikille opiskelijoille laadukkaan koulutuksen, laajan valikoiman kursseja, jotka on mukautettu yritysten erityistarpeisiin, ja nopean ammatillisen integraation.

  Sijainnit

  • Toulouse

   6 Allée Emile Monso, BP 34038 Toulouse cedex 4 , BP 34038, Toulouse

  Kysymyksiä