Keystone logo
Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Johdanto

Opetuksen korkea laatu on ratkaiseva tekijä Trier University of Applied Sciences profiilissa. Nykyaikaisilla opiskelu- ja opetusmenetelmillä pyritään varmistamaan valmistuneiden korkea koulutustaso. Opetuksen laatua tarkistetaan, parannetaan ja kehitetään jatkuvasti laadunvarmistustoimenpitein laatujärjestelmämme puitteissa. Trier University of Applied Sciences luottaa opetusmenetelmiensä kehittämisessä innovaatioihin ja käytäntölähtöisyyteen. Lisäksi opiskelijoiden sosiaalista osaamista edistetään projekti- ja tiimilähtöisillä opiskelumenetelmillä. Trier University of Applied Sciences tutkimus- ja kehitystyö tähtää käytäntö- ja markkinalähtöisiin tuloksiin ja käsittelee elinkeinoelämän ja yhteiskunnan ajankohtaisia kysymyksiä.

Soveltava tutkimus

Trier University of Applied Sciences on sitoutunut tehokkaaseen ja sovelluslähtöiseen tutkimukseen. Innovatiivisen vahvuutensa ansiosta se on onnistunut saavuttamaan ja vahvistamaan asemansa Rheinland-Pfalzin korkeimman kolmannen osapuolen rahoituksen saaneena korkeakouluna.

Näin tehdessään se erottuu erityisesti kolmesta tulevaisuuteen suuntautuvasta tutkimusalueesta:

 1. "Sovellettu materiaalivirran hallinta"
 2. "Älykkäät tekniikat kestävää kehitystä varten" ja
 3. "Biotieteet: lääketiede ja farmaseuttinen teknologia sekä biotekniikka"

Tieteidenväliset tiimit kehittävät tulevaisuuteen suuntautuneita ratkaisuja globalisaation, elämän ja työn digitalisoitumisen, ilmastonmuutoksen ja niihin liittyvien kestävän energiantuotannon ja resurssienhallinnan vaatimuksiin sekä ikääntyvän yhteiskunnan ja lisääntyneen yhteiskunnan asettamiin haasteisiin. terveen ja turvallisen elämän tarve. Erityinen merkitys annetaan kestävän kehityksen ja innovaation yhdistelmälle, jotka muodostavat perustan tälle kehittävälle lähestymistavalle.

Alueelliset juuret ja kansainväliset verkostot

Trier University of Applied Sciences pitää itseään yliopistona, jolla on kansainvälinen suuntautuminen ja alueelliset juuret. Edistämme yhteistyötä kaikilla tasoilla teollisuuden, politiikan, kulttuurin ja yhteiskunnan kumppaneiden kanssa ja varmistamme ammattitaitoisen työvoiman kysynnän alueella.

Yhteistyösopimukset monien yliopistojen kanssa ympäri maailmaa, kansainväliset opinto-ohjelmat sekä vilkas vaihto opiskelijoiden ja professorien välillä antavat Trier University of Applied Sciences omaleimaisen kansainvälisen profiilin. Jatkossa haluamme edelleen kehittää tätä kansainvälistä opiskelu-, opetus- ja tutkimuskulttuuria sekä tehostaa kansainvälistymistämme.

Opiskelijoiden suosittelut

Kampuksen ominaisuudet

Kolme kampusta. Yksi yliopisto. Poikkeuksellisen monipuolinen.

Noin 7 600 opiskelijallaan Trier University of Applied Sciences on Rheinland-Pfalzin toiseksi suurin ammattikorkeakoulu. Vahva panostus soveltamiseen ja käytäntöön, innovatiiviset opetusmenetelmät sekä opetuksen ja tutkimuksen vahva yhdistelmä leimaa opintojamme.

Kolmella kampuksella tarjoamme 80 asteen ohjelmia taloustieteen, lakitieteen, ympäristöopintojen , koneenrakennuksen, sähkötekniikan, rakennustekniikan, rakennus- ja huoltotekniikan, elintarviketekniikan, tietojenkäsittelytieteen, pelien, terapiatieteiden, arkkitehtuurin ja suunnittelun aloilla, tarjoaa siten alueella ainutlaatuisen monipuolisen koulutusohjelman.

©Trier University of Applied Sciences

Pääkampus Schneidershof, Trier
Pääkampuksemme sijaitsee Trierissä, Saksan vanhimmassa kaupungissa, ja se yhdistää perinteiset tiedekunnat nykyaikaisiin opintoihin. Tällä kampuksella, joka koostuu tietojenkäsittelytieteiden, arkkitehtuurin, liiketalouden ja tekniikan ja tekniikan osastoista, voi suorittaa laajan valikoiman kandidaatin ja maisterin tutkintoja.

©Trier University of Applied Sciences

Ympäristökampus Birkenfeld, Birkenfeld
Eläminen, oppiminen ja työskentely todella innovatiivisessa paikassa: Hunsrückin kansallispuiston laidalla sijaitseva Birkenfeldin ympäristökampus tarjoaa opiskelijoille poikkitieteellisiä opintokursseja kahdella ympäristöliiketoiminnan ja -oikeuden sekä ympäristösuunnittelun ja -teknologian osastolla. "Kestävä kehitys ensin" kulkee yhteisenä säietenä kaikessa opetuksessamme ja tutkimuksessamme.

©Trier University of Applied Sciences

Muotoilun ja taiteen kampus, Idar-Oberstein
Idar-Obersteinissa, saksalaisen jalokivitaiteen kehdossa, opiskelijat suorittavat opintojaan vilkkaassa, tieteidenvälisessä ja kulttuurienvälisessä vaihdossa. Arkkitehtuurin, muotoilun ja median synergiaet luovat innovatiivisia projekteja.

©Trier University of Applied Sciences

  Alumnitilastot

  Sijainnit

  • Birkenfeld

   Birkenfeld, Campusallee, 55768, Germany, 55765, Birkenfeld

   • Trier

    Schneidershof, 54293 Trier, Germany, 54293, Trier

    • Idar-Oberstein

     Vollmersbachstraße 53, 55743 Idar-Oberstein, Deutschland, 55743, Idar-Oberstein

     Kysymyksiä