Keystone logo
Telfer School of Management

Telfer School of Management

Telfer School of Management

Johdanto

Maailma muuttuu. Ja niin on liike-elämässä. Tällä Telfer School of Management yliopiston Ottawan Olemme ymmärtäneet, että tärkeää ylittää sen, mikä voi laskea. Pyrimme pitämään verkoston korkealaatuisia yhteyksiä - ja tärkeintä meille on laittaa sinut kaiken keskus.

Mitä se on, että asiat teille tarjoamme sinulle kaikki keinot tehdä vaikutuksen.

Me teille läheiset yhteydet olemme taottu meidän alumnien ja liike-elämän, jotta voit oppia rinnalla johtajia, johtajat ja yrittäjät ovat niin loistava kuin ne inspiroivia.

Me teille asiantuntemusta meidän tutkijoiden laajaa verkkojen ja niiden kumppanuuksia järjestöjen paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan yhteisöjä.

Meidän ohjelmat on suunniteltu muotoilemaan vaikutusvaltainen johtajia, vastuulliset johtajat ja innovatiivisia tutkijoita, joilla on myönteinen vaikutus ihmisten elämään, järjestöjen ja yhteisöjen. Mikä tahansa tavoitteet, olemme aina lähellä auttaa saavuttamaan niitä.

Meidän professorit ovat kansainvälisesti tunnustettuja heidän huippututkimusta, niiden kättelyssä ajattelua, ja niiden johto keskeisten tutkimusverkostoissa. He ottavat tärkeimpiin kysymyksistä, joita nykypäivän yritysjohtajat, ennakointi ja löydetään ratkaisuja tuleviin haasteisiin, kaikilla aloilla hallinta, myös meidän kolme strategista alueet: liiketoiminta-analyysiin ja suorituskykyä, terveydenhuollon järjestelmien hallinnan, innovaation ja yrittäjyyden merkitystä.

Sydämessä sijaitseva Ottawa, meidän koulu on ylpeä akateeminen koti noin 4300 opiskelijoiden, 88 kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä, ja yli 25000 alumni. Meidän akkreditoinnit kolmesta vaativin kansainvälisten järjestöjen (AACSB, AMBA ja EQUIS) korostamme tunnustusta yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluissa.

Strategiset Osaamisalueet

Telfer School of Management määrittelee strategisen Osaamisalue (SAE) kuin erottuva, relevantti ja kestävän alustan saavuttamiseksi kansallisten ja kansainvälisten maineen tutkimuksessa, opetuksessa ja kattavuutta.

Tavoitteena on luoda "koko kirjon" koetuista jotka vaihtelevat perus- ja soveltavan tutkimuksen, pedagogiikkaa ohjelman toimitus ja kattavuutta.

Telfer School on tunnistanut seuraavat sen kolme strategista Asiantuntijatehtävät:

Innovaatio ja yrittäjyys Terveys Systems Management Business Analytics ja Performance

Tunnustuksia ja Sijoituksia

Telfer School of Management on yksi vain 2 kauppakorkeakouluissa Kanadassa ja yksi alle 70 kauppakorkeakouluissa maailmassa ovat saavuttaneet kolminkertainen kruunu akkreditointeihin.

International Business School akkreditoinnit varmistaa, että opiskelijat saavat laadukkaan koulutuksen. MBA houkuttelee paitsi laadukkaampia opiskelijat mutta se tarjoaa myös suuria mahdollisuuksia tutkimukseen, ja mahdollistaa maailmanlaajuista tunnustusta.

Sijainnit

  • Ottawa

    55 Laurier Avenue East , K1N 6N5, Ottawa

    Kysymyksiä