Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Johdanto

Tietoja Tuftsin teknisestä korkeakoulusta

Tuftsin suunnitteluohjelmat haastavat akateemisten tieteenalojen perinteiset rajat, tutkimukset ja insinöörien roolit yhä enemmän yhteenliitetyssä globaalissa yhteisössä. Joka päivä Tufts-tutkijat kehittävät uusia välineitä lääketieteellisen diagnoosin ja hoidon parantamiseksi. uusia materiaaleja vihreämmälle tulevaisuudelle; älykkäämpiä, tehokkaampia tietokoneita; ja innovatiivisia tapoja kouluttaa huomisen insinöörejä.Kuusi korkeakoulututkintoa ja tohtorikoulutusta sekä Tufts Gordon Instituutin kautta tarjottavaa MS-tekniikan hallintoa antavat insinööriopiskelijoille sopivan yhdistelmän erikoistumiseen ja monitieteiseen tutkimukseen.

tutkijoita

Tufts-jatko-ohjelmat tarjoavat poikkeuksellisen akateemisen kokemuksen, jota erottaa läheiset tiedekunnan vuorovaikutukset, jotka johtavat sinut loppututkinnosta uraasi. Tafts yhdistää tutkimus-intensiivisen laitoksen resurssit tukevaan, kollegiaaliseen ilmapiiriin useilla taiteen ja tieteen ohjelmien ja tekniikan ohjelmilla.Koulutusohjelmat sisältävät:

 • Tohtoriohjelmat
 • Master-ohjelmat
 • Sertifikaattiohjelmat

Jatko-opiskelijat ja jatko-opiskelijat osallistuvat tietämyksen luomiseen ja jakeluun yksilöinä ja tärkeinä tutkimusryhmien jäseninä. Täällä sinulla on mahdollisuus opettaa ja opettaa eräitä maan kirkkaimmista opiskelijoista, jotka palvelevat avainopetusta ja oppimiskumppaneita tiedekunnan kanssa.

Sijainnit

 • Medford

  200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

  • Somerville

   200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

   • Medford

    College Avenue, 200, 02155, Medford

    Kysymyksiä