Keystone logo
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Johdanto

TUIASI opiskelijoilla on pääsy huipputeknisiin opintoihin, sillä yliopisto on yksi maan parhaista ja Itä-Euroopasta. Suuri professori, asiaankuuluvat kurssit ja uudet laboratoriot odottavat sinua.

"Gheorghe Asachi" Iaşin teknillisellä yliopistolla on vanhin perinne insinöörikoulutuksessa Romaniassa. Perustamisestaan lähtien TUIASI on TUIASI etusijalle tutkimuksen, monialaisen lähestymistavan, innovaation, opetuksen ja kahden viime vuosikymmenen aikana kansainvälistymisen. TUIASI : n tutkimus-, opetus- ja teknologiansiirtotoiminnan ytimessä on aina ollut tärkein tavoite kehittää ympärillämme olevia ihmisiä. Tämä tavoite on tehnyt meidät jatkuvasti rakentamaan ja kehittämään yliopistoa. Sillä on nyt noin 13 000 opiskelijaa, 23 tutkimus- ja osaamiskeskusta sekä 8 tutkimusryhmää ja akkreditoituja tutkimuslaboratorioita. TUIASI on allekirjoittanut yli 303 Erasmus-sopimusta 25 maan kanssa, joten tapaat ihmisiä eri puolilta maailmaa. Ja tiesitkö, että yliopiston kirjasto on yksi maailman kauneimmista kirjastoista, kilpailee Dublinin Trinity College -kirjaston ja Ranskan kansalliskirjaston kanssa?

Yliopisto keskittyy opiskelijoiden koulutustarpeisiin, parantaa jatkuvasti tilojaan ja opetussuunnitelmiaan vastaamaan jatkuvasti muuttuvia työelämän vaatimuksia. TUIASI on vahvat siteet kansallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin, suuret yritykset, kuten Microsoft, Delphi, Continental, Amazon ja monet muut olivat teknisen yliopiston opiskelijoita ja alumnit joutuvat usein harjoittelijoille tai työntekijöiksi.

Tiedekunnat

 • Automaattisen ohjauksen ja tietotekniikan tiedekunta
 • "Cristofor Simionescu" Kemian tekniikan ja ympäristönsuojelun tiedekunta
 • Rakennus- ja rakennusalan tiedekunta
 • Koneteollisuuden ja teollisen hallinnon tiedekunta
 • Elektroniikan, televiestinnän ja tietotekniikan tiedekunta
 • Sähkötekniikan tiedekunta
 • Hydrotekniikan, geodeettisen ja ympäristötekniikan tiedekunta
 • Konetekniikan tiedekunta
 • Materiaalitieteiden ja tekniikan tiedekunta
 • ”GM Cantacuzino” Arkkitehtuurin tiedekunta
 • Teollisen suunnittelun ja liiketalouden tiedekunta

TUIASI ydin - sen yhteisö

Yliopisto on erittäin tiukka yhteisö. Opiskelijat, hallintohenkilöstö ja opettajat kokoontuvat säännöllisesti ja työskentelevät yhdessä yhteisten hankkeiden rakentamisessa - ralliautojen rakentamisessa tai romanialaisen automerkin käynnistämisessä - ARO: ssa, rakentamalla mielenkiintoisia ja hauskoja rakenteita, kuten spagetista tai joulukuusta valmistettua mallirakennusta koostuu erilaisista 3D-muodoista ja yhdistää voimansa kilpailemaan kansainvälisissä matematiikka- ja insinöörihaasteissa, palata kotiin vuosittain kulta-, pronssi- ja hopeamitaleilla.

Tämä yhteistyö ulottuu kampukselle - siellä järjestetään viikoittain kampuksia opiskelevien kanssa elämäntavan ja majoituksen parantamiseksi. Opiskelijoiden pyynnöstä on rakennettu kaksi uutta luentosalia, joissa on nopea internetyhteys ja avoinna myöhään illalla, sekä kaksi vuorokauden pesupisteitä. Viime vuosien aikana kampuksen henkilökunta työskenteli älykkäillä pyöräpysäköintijärjestelmillä ja elvytti vihreät alueet kampuksella ja sen ympäristössä.

TUIASI - BEST, AIESEC ja yksi kussakin 11 tiedekunnassa on 13 opiskelijayhdistystä, joiden tehtävänä on edistää opiskelijoiden oikeuksia, oppimista ja oppimista sekä tietysti hauskaa. Näillä järjestöillä on usein erilaisia kulttuuri- ja ammattitapahtumia, kuten työpajoja, esityksiä, matkoja ja urheilukilpailuja.

laitteisto

Pyrimme jatkuvasti luomaan ystävällisen, mukavan ja turvallisen ilmapiirin, joten TUIASI opiskelijoilla on käytettävissään laaja valikoima erinomaisia standardeja. Kampuksella, joka on yksi Romanian suurimmista yliopistoista, löydät modernit asuinhuoneet, uusi kahvila kohtuuhintaan, neuvontakeskus, jossa opiskelijat ovat tervetulleita nauttimaan uusia kokemuksia henkilökohtaisen kehityksen, ammatillisten ja vapaaehtoisten ohjelmien avulla. Yliopisto, urheilutilat, joissa on erikoishintoja opiskelijoille ja maksuton pesulapalvelut TUIASI opiskelijoille.

Kirjasto

TUIASI kirjastossa on referenssi- ja tutkimustekninen kirjasto, ja TUIASI on keskuskirjasto ja kuusi sivukonttoria. Se on tunnustettu yhdeksi maailman kauneimmista ja yhdistää uuden teknologian perinteiseen oppimiseen ja tutkimukseen.

Kirjastossa on noin miljoona kappaletta arkistoituja kansainvälisten luettelointi- ja indeksointikäytäntöjen mukaisesti, ja se tukee opetusta ja tutkimusta monilla tekniikan, teknologian, tieteen, talouden ja oikeuden aloilla.

Majoitus ja kahvila

Kuten useimmat romanialaiset opiskelijat, jotka tulevat eri puolilta maata ja monista ulkomaalaisista opiskelijoista, voit valita asua kampuksella. Yliopistokohteena on 21 asuntolaa Tudor Vladimirescu -oppilaitoksessa, jossa on 8 000 paikkaa. Myös uusi ja moderni kahvila, jossa voit syödä maukkaita ruokia halvalla hinnalla.

Terveyspalvelu

Student Health Service (Policlinica Studenţească) tarjoaa opiskelijoille täyden valikoiman lääketieteellisiä palveluja, ja se sijaitsee kampuksella. Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus saada ilmaisia neuvoja lääkäreiltä ja sairaalahoidosta.

Kaupunki, kampus ja opiskelijaelämä

Opiskelet Iașissa, Moldovan sydämessä ja yksi vilkkaimmista, vilkkaimmista kaupungeista Romaniassa. Mahtavia paikkoja, maukasta paikallista ruokaa ja hyvää yöelämää, josta tulet heti rakastumaan. Asutte Tudor Vladimirescu, joka on 8000 opiskelijakampusta, joka on kuin pieni kaupunki kaupungissa. Kampuksella on kaikki mitä tarvitset: ruokala, jossa on suuri ja uskomattoman halpa ruoka, moderni kuntosali, pelikentät, kahvilat, baarit, klubit, nimesi sen! Mökit ovat kävelymatkan päässä Iulius-ostoskeskuksesta (kaupat, ravintolat, 3D-elokuvateatteri jne.) Ja kaupungin uusin liike- ja ostoskeskus Palas.

Muuten, tiesitkö, että Romanialla on paras Internet-nopeus Euroopassa? Se sijoittui ensimmäisenä maanosassa ja kymmenes maailmassa. Pysy yhteydessä ystävään ja perheenjäseniin ja älä koskaan unohda Facebook-postia, Instagram-kuvaa tai piippausta kampuksella.

Vapaa-aika ja urheilu

Elämä TUIASI opiskelijana ei ole kaikki työstä, kursseista ja tutkimuksesta. Edistämme terveellistä elämäntapaelämystä urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien avulla. Tarjoamme kaksi modernia ja täysin varustettua kuntosalia, kuusi pelikenttää, kuntosali ja aerobinen keskus sekä paikka, jossa voit pelata jalkapalloa, lentopalloa ja koripalloa.

Sijainnit

 • Iași

  Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 67, 700050, Iași

  Kysymyksiä