Keystone logo
Turiba University

Turiba University

Turiba University

Johdanto

Tervetuloa Baltian maiden suurimpaan yksityiseen yliopistoon!

Turiba University on yksi Latvian johtavista yksityisistä korkeakouluista , jolla on vakaat perinteet ja selkeä visio yhteisestä eurooppalaisesta koulutustilasta. Vuonna 1993 perustettu Turiba on ylpeä yli 3500 opiskelijasta, 15 000 alumnista, moderneista luentosaleistaan, kirjastostaan, opiskelijakampuksestaan - hostellistaan ja suuresta urheiluhallistaan.

Turiba University tarjoaa opintoja liiketalouden, matkailun, viestinnän ja IT- aloilla. Turiba-yliopisto tarjoaa myös laajan valikoiman mahdollisuuksia hankkia tietoa ja kokemusta ulkomailta - ERASMUS-ohjelmia, kaksoistutkintoja ja kahdenvälisiä vaihto-ohjelmia.

Yliopisto on kansainvälisesti suuntautunut; siellä on noin 1000 kansainvälistä opiskelijaa 45 maasta ja monia kansainvälisiä luennoitsijoita ja vierailevia puhujia. Tarjoamme monikulttuurisen ja ystävällisen ympäristön mille tahansa kulttuurille ja jokaiselle yksilölle.

Turibassa on 3 tiedekuntaa ja 1 oppilaitos:

 • Liiketalous (liiketoiminta-, logistiikka- ja viestintäohjeet)
 • Kansainvälinen matkailu
 • Tietokonejärjestelmät
 • Laki

Miksi valita Turiba University opinnot?

 • Laadukasta ja maailmanlaajuisesti arvostettua opiskelua Baltian johtavassa yksityisessä yliopistossa
 • Apurahamahdollisuudet, ERASMUS ja kaksoistutkinto-ohjelmat
 • Käytännöllisesti suuntautuneita opintoja ja harjoittelumahdollisuuksia
 • Opiskelu monikulttuurisessa ja ystävällisessä ympäristössä
 • Kansainvälinen akkreditointi ja maailmanlaajuisesti tunnustetut tutkinnot
 • Moderni kampus, mukava opiskelu ja asuinympäristö
 • Turvallinen ympäristö
 • Henkilökohtainen lähestymistapa jokaiseen opiskelijaan professoreilta ja henkilökunnalta
 • Opiskelee Baltian maiden suurimmassa kaupungissa Riiassa, joka on Baltian maiden talous- ja kulttuurikeskus

Käytännön opinnot

Turiba on käytännöllinen yliopisto , sillä käytännön opinnot muodostavat 60 % opiskeluajasta, kun taas teoria 40 %. Luennoitsijat ovat alan ammattilaisia, joilla on laaja kokemus, joka antaa teorian lisäksi käsityksen alan maailmasta. Sinulla on harjoittelupaikka ja työkokemusta opintojen aikana joka vuosi keväällä ja kesällä. Voit valita harjoitteluyrityksesi Latviassa tai ulkomailla. Opiskelijat voivat saada myös ERASMUS-stipendejä, jos he osallistuvat harjoitteluun ulkomailla.

Työllisyysmahdollisuudet

Turiba University on saanut työnantajien tunnustusta ja on arvostetuimpien yliopistojen joukossa . 99,61 % valmistuneista on työllisiä – se on Latvian yliopistojen korkein työllisyysaste. Lisäksi yli 80 % yliopisto-opiskelijoista työskentelee opintojensa aikana.

Alumnimme työskentelevät ja opiskelijamme ovat harjoittelijoina tunnetuissa kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä ja organisaatioissa . Matkailualan tiedekunta tekee yhteistyötä, ja valmistuneet työskentelevät Booking.comissa, Radisson Hotelsissa, Accor Group Hotelsissa ja Kempinski Hotelsissa. IT-alan opiskelijat työskentelevät tunnetuissa IT- ja teknologiayrityksissä kuten Accenture, Tieto Latvia, Visma Enterprise ja Envirotech. Viestinnän alumnit työskentelevät Latvian merkittävimmissä kulttuuriorganisaatioissa sekä valtion ja valtion viestinnän asiantuntijoina sekä PR- ja viestintäpäälliköinä suurissa kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Liiketoimintaohjelman alumnit työskentelevät toimitusjohtajana erilaisissa kansallisen tason yrityksissä (esim. Riian kansainvälinen lentoasema, TET, Sakret ja monet muut) ja harjoittavat myös omia yrityksiä.

akkreditoinnit

Matkailuohjelmille on myönnetty arvostettu UNWTO (United Nations World Tourism Organization) TedQual-akkreditointi. Turiba University on ainoa yliopisto Baltian maissa ja Pohjois-Euroopassa, jolla on tämä arvostettu akkreditointi.

Sijainnit

 • Riga

  Graudu street 68

Kysymyksiä