Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Johdanto

University of Aasian ja Tyynenmeren (UA & P) on yksityinen, ei-voittoa korkeakoulun oppimisen, joka tarjoaa joitakin kaikkein akateemisesti ohjelmia Aasia. Se tarjoaa tehokkaan yhdistelmän vapaasta sivistystyöstä ja ammatillista erikoistumista. Muodostumiseen UA & P opiskelijat helpotetaan suotuisan ympäristön oppimiseen, päteviä ja omistettu opettajien, ylivoimainen tiedekunnan-to-opiskelija-suhde, ja hyvin ylläpidetyt tilat.

Lyhyt historia

UA & P alkoi vuonna 1967, kun tutkimus- ja viestintä, think tank tutkimustyötä ja tarjoamalla jatko taloustieteen ja hallintaan. CRC aloitti pieni ja huomaamaton, mutta vähitellen laajensi koulutustoimintaa. Se sai yliopiston aseman vuonna 1995, ja vaikka se on sittemmin tunnettu yliopiston Aasian ja Tyynenmeren, operaation pysyy samana: täysillä kehittäminen on kaiken inhimillisyyden yksittäisissä.

Presidentti

Presidentti UA & P on Dr. Winston Conrad Padojinog. Hän oli asennettu neljänneksi yliopiston presidentti vuonna 2015.

Tiedekunta

UA & P tiedekunta koostuu omistautuneita ja päteviä akateemikot ja alan ammattilaisten.

Alumni

UA & P alumnit erottuakseen työpaikalla niin paljon heidän työmoraali ja kurinalaisuutta kuin niiden tekninen kyvykkyys. Ne vahvistavat, että laajaa koulutusta, ammatillista valmentautumista ja henkilökohtaiset muodostuminen saaneensa yliopisto-opiskelijat ovat varustettu heidät hyvin työpaikalla.

Sijainnit

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Kysymyksiä