Keystone logo
Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Johdanto

Autonominen yliopisto Chihuahua (UACH) on korkeakoulussa perustuu Chihuahua, Meksiko. Se on korkein paikka oppimisen valtion ja korkeakoulun enemmän opiskelijoiden ja opetusohjelmia osavaltiossa Chihuahua, on myös perillinen tieteelliselle ja kirjallisuuden instituutti perustettiin vuonna 1835 Chihuahua.

UACH on itsenäinen julkinen laitos koulutuksen; tehtävänä on tuottaa, toteuttaa, levittää ja yhdistää tiedon siirtoon; korkealaatuisista yliopistojen ohjelmia, joiden ohjelma on hyödyksi yhteiskunnalle ja itselleen. Se säilyttää alkuperäisen sitoutunut edistämään sosiaalista kehitystä ja säilyttää, säilyttää ja parantaa eri ilmenemismuodot kulttuurin hyväksi parempaa elämänlaatua quiting erityisesti ja meksikolaisia ​​yleensä.

Mission, tavoitteet ja arvot

tehtävä

Olemme julkinen korkeakoulun ja sosiaalisesti vastuullinen on sitoutunut edistää kestävää sosiaalista ja taloudellista kehitystä yksikön ja säilyttää, säilyttää ja parantaa eri ilmenemismuodot kulttuurin hyväksi paremman elämänlaadun meksikolaiset ja erityisesti Chihuahuenses.

Tuemme tehtäväksi muodostaa koko ihmistä, universaali ja pystyvät perustelemaan asianmukaisesti ja luovia ratkaisuja muuttuvan maailman arvot ja tuottaa, toteuttaa, levittää, siirtää tiedon ja tekniikan kehittämistä akateemisen laitoksen korkea ja yliopisto ohjelmat tunnustettujen laatu, hakemus on hyödyllinen yhteiskunnalle ja itselleen.

Tavoitteet

Assist rakentaa yhteiskunnan parempaa elämänlaatua, tuottaa, hakea ja levittää tietoa, edistää kulttuuriin, urheiluun ja muihin toimintoihin, jotka edistävät muodostumista uuden ihmisen pystyy kuljettamaan muutoksia yhteiskunnan vaatimuksiin Chihuahua.

Arvot

TEHOKKUUS: Pyrimme akateemista opetuksen, tutkimuksen ja laajennus; ottaa vastuuta vastata yhteiskunnan tarpeisiin Chihuahua, jolla on pysyvä itsekriittinen asenne ja halu etsiä laatua ja tuottavuutta kaikkien institutionaalisten toimien.

moniarvoisuus: Hyväksymme ja tunnistaa tieteellinen, taiteellinen, ammatti, ideologisen ja uskonnollisen monimuotoisuuden.

MATCHING: Kunnioitamme ajatuksia ja toisten mielipiteitä, vaikka ne ovat erilaisia ​​kuin meidän. Me kunnioitamme ihmisiä, jotka muodostavat yhteisömme.

Sijainnit

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Kysymyksiä