Keystone logo
UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

UBC IMBA in Shanghai

Johdanto

UBC UBC joukkoon alkuun yliopistoissa eri puolilla maailmaa, mutta mitkä ovat ne tekijät, jotka ovat ajaneet tätä kasvua? Mikä on UBC: n tarina? UBC Brand on suuri käsitys siitä, yliopisto, joka kehitettiin UBC yhteisö yli kahden vuoden aikana (2007-09). Tuloksena käsite heijastaa tunnereaktio ihmiset ovat yliopisto, että tämä paikka on erilainen kuin mikään muu: UBC on paikka mielen. UBC: n Brand, paikka mielen, kehitettiin yli kahden vuoden kuulemismenettely (2007-09), joka harjoittaa opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta, alumnit, ystävät, ja avunantajat. Haaste: saada selville, mitä tekee UBC ainutlaatuinen. Prosessi ei ollut luomisesta uuden logon. Siinä keskityttiin artikuloimaan iso ajatus siitä UBC joka kiteyttää tunnetta energian ja mahdollisuus meidän kampuksilla. Monet osallistujat korostivat UBC ympäristön avoimuuden, joka on auttanut luomaan dynaamisen tunne paikka mikään muu yliopisto voi vaatia. Sauder School of Business Sauder School of Business on yksi maailman johtavista akateemisen kauppakorkeakouluissa. Kaupungissa Vancouver, Kanada portti Pacific Rim, Sauder tarjoaa globaalin liiketoiminnan näkökulmasta dynaamiseen risteyksessä kansainvälisillä markkinoilla. Omistettu tiukka ja asiaa opetus-, meidän ohjelmia tuottavat yritysjohtajia, jotka ajavat muutosta ja muoto toimialojen ja eri puolilla maailmaa. Sauder on sitoutunut olemaan johtava kansainvälinen luominen ja soveltaminen liiketoimintaosaamiseen, ja edistää elinikäistä menestystä meidän opiskelijoiden ja alumnien. UBC Kansainvälinen MBA (imba) UBC Kansainvälinen MBA on 20 kuukauden, osa-aika-ohjelma opetetaan yhdessä Antai College Taloustieteen Shanghain Jiao Tong-yliopiston Shanghaissa, Kiinassa. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on tarjolla maailmanluokan UBC tiedekunta, palkittu opetussuunnitelman tunnustanut Kiinan opetusministeriö, ja kahden viikon tutkimuksessa Vancouverissa, Kanadassa.

Mitä opit Koska UBC IMBA opiskelija, voit saada:

yleinen johdon näkökulmasta perustuu vankkaan ymmärrykseen keskeisten liiketoiminta toiminnallisia alueita ja niiden keskinäinen riippuvuus laajapohjainen, ylimmän tason strateginen lähestymistapa yrityksen päätöksentekoon tiimityö, viestintä ja johtamistaitoja kehitetään ongelmanratkaisukykyä, ryhmä projekteja ja esitys.

Sijainnit

 • Shanghai

  Shanghai International MBA Office South Building 104 Antai College of Economics & Management Shanghai Jiao Tong University Fahua Zhen Road Campus 535 Fa Hua Zhen Road, 200052, Shanghai

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä