Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Johdanto

Tervetuloa GPS, todellinen maailmanlaajuinen yhteisö omistettu tietämyksen avulla opetuksen, tutkimuksen ja sitoutumista.

Koulu on kansainvälisesti tunnustettu sen asiantuntemusta Tyynenmeren-Amerikan ja Aasian-ja pyrimme olemaan koti opiskelijoita, alumnien, tutkijoita ja johtajia eri puolilta maailmaa, jotka arvostavat globaalien ja Tyynenmeren haasteet huolellinen analyysi ja intohimo ongelmanratkaisu.

Hyödyntämällä West Coast sijainti ja UC San Diego tunnetuimpia ohjelmia tieteen ja teknologian, GPS kehittää uusia analyysityökaluja käytännön sovelluksia, kun taas tiukasti kouluttamalla seuraavan sukupolven maailmanlaajuisia johtajia. Me upottaa meidän opetussuunnitelman kehittyneitä menetelmiä suunnitella, testata, arvioida ja tarkentaa tuottamiseen globaaleille yhteiskuntia 21. vuosisadalla, opettaa suurista kysymyksistä päin maailmaa ja valmistaa oppilaita mitkä tulokset ovat todennäköisesti toimisi. Meidän alumnit ovat olettaneet johtoasemissa yrityksissä, hallitukset ja yhdistyksille yli 80 maassa eri puolilla maapalloa.

banner_about_900X300

Keitä me olemme

Olemme todellinen globaali yhteiskunta tiedekunnan henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneita omistettu tietämyksen koulutuksen ja tutkimuksen - kaikki silmällä rakentaa Tyynenmeren yhteisöä. Koulu on ankkuroitu mainetta ja menestystä UC San Diego ja University of California järjestelmä. Meitä ohjaavat henkilöt, jotka pyrkivät säilyttämään ilmaston oikeudenmukaisuuden, yhteistyön ja ammattitaito, joka on kirjattu myös eettisiä periaatteita. Lisäksi katsomme, että monimuotoisuus, osake- ja osallisuus ovat tärkeitä osatekijöitä akateemista huippuosaamista.

.

Tiedekunta

Opiskelijoilla on verraton pääsy kansainvälisesti tunnettu tiedekunnan jotka asentavat tiukka stipendin kanssa innostusta opetuksen ja aktiivista osallistumista ja ulos luokkahuoneesta. He ovat johtajia tutkimuksen vaihtelevat resoluutiota sisällissodat ja vaikutukset muuttuvat kansainvälisen kaupan rakenne; Kotimaan politiikka rahoituksen ja liiketoiminnan Tyynenmeren maissa; ja ulkopolitiikan Kiinan arviointiin köyhyyden vastaisia, kansanterveyden ja ympäristöohjelmia kehittyvissä talouksissa. Lisätietoja valikoima ja syvyys ja laajan tutkimuksen etuja tänään.

banner_diversity

Sitoutuminen tasapuolisuuteen, Diversity & Inclusion

Pääoma, monimuotoisuus ja osallisuus ovat ominaispiirteistä koulun UC San Diego ja koko Kalifornian yliopiston järjestelmään. Ne ovat kriittisiä tekijöitä tuottavan ja innovoida ympäristö, ja hyödynnämme ne kaikki voimanlähteinä.

Erilaisuutemme - rodusta, kansalaisuudesta, etnisyys, sukupuoli, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli-identiteettiin, ikään, sosioekonominen asema, kykyjä, kokemusta ja enemmän - kykyämme saavuttaa ydintehtävä julkisen palvelun, opetusta ja tutkimusta. Olemme tyytyväisiä tiedekunnan henkilökuntaa ja opiskelijoita taustasta ja haluamme kaikkien tuntevat olevansa arvostettuja ja arvostettu.

Lisäksi UC San Diego on paljon resursseja, jotka tukevat rekrytointi ja pysyminen historiallisesti alipalvelluille väestön syventää ymmärrystä ja haastaa väärinkäsityksiä ympäröivä monimuotoisuutta ja kehittää ennakoiva johtajia, jotka ajavat osallisuutta.

Opiskelijat omistettu osallisuutta

Täyttää kaksi vastaperustetun opiskelijaryhmille koululla omistettu osallisuutta. Lisäksi johdolla Pacific International Affairs opiskelijajärjestö (PIASO), on useita muita alueellisesti ja ammatillisesti keskittynyt opiskelijaryhmät, jotka rikastavat kampuksen ilmastoon.

QuIRPS

Tehtävänä QuIRPS on edistää yhteisön keskuudessa queer ja ei-queer jäsenet korkeakoulun ja lisätä tietoisuutta ainutlaatuinen haasteista lesbo, homo, bi, trans ja queer ihmiset ympäri maailmaa sekä ammatillista kehitystä queer opiskelijoille ja liittolaisia.

Naiset Going Global

Tehtävänä Women Going Global on lisätä tietoisuutta ja naisten kehittymistä tulevaisuudessa johtotehtävissä kansainvälisissä ammatillista ja akateemista ulottuvuuksissa. Konserni tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille, tiedekunnan henkilöstön ja suurempi San Diego yhteisöä vaihtamaan puheessa, joka edistää naisten asiat maailmanlaajuisesti.

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin suoraan puhelimitse (858-534-5914) tai sähköpostilla ([email protected])

Sijainnit

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Kysymyksiä