Keystone logo
UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Johdanto

UCAM (Universidad Católica de Murcia) on vuonna 1996 perustettu yksityinen yliopisto, jolla on selkeä tehtävä: kouluttaa tietoja ja taitoja palvelemaan yhteiskuntaa, myötävaikuttaa ihmisten tietämyksen laajentamiseen tutkimuksen avulla olennaisena osana ihmisen kehitystä ja ihmiskunnan ja osallistumaan katolisen kirkon evankelisiin tehtäviin koulutuksen ja kulttuurin aloilla.

Henkilökohtainen, kasvotusten

UCAM-opiskelijat voivat luottaa henkilökohtaiseen huomioon, joka vastaa heidän tarpeitaan. UCAM: n henkilökunta arvostaa henkilökohtaista suhdetta oppimisen yhteydessä, minkä vuoksi jokaiselle opiskelijalle annetaan henkilökohtainen ohjaaja ja luokat, joissa on pieni joukko luokkatovereita. Tarjolla olevien akateemisten ohjelmien monimuotoisuus, joka mukautuu jatkuvasti yhteiskunnan todellisiin tarpeisiin ja tunnustetaan Euroopan korkeakoulutusalueella, heijastaa tätä keskeistä suuntaviivaa: Jokainen opiskelija on syy UCAM: lle jatkaa täydellisyyttä pyrkivää työtä.

Oppiminen toiminnassa

Universidad Católica San Antonio de Murcia antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia todellisia taitojaan. Kampuksen huippuluokan infrastruktuuri, laboratoriot ja studiot sekä tarjolla olevat käytännön oppiaineet saavat opiskelijat valmiiksi käyttämään hankkimaansa tietoa käytäntöön. Jokaisen opiskelijan on suoritettava harjoittelu julkisissa tai yksityisissä oppilaitoksissa, jossa hän saa maistaa tulevaa osaamisalaansa. UCAM tarjoaa yli 90 tutkimusryhmää, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä yritysten, kuten Coca-Cola, Danone, Vodafone tai Siemens, kanssa.

Enemmän kuin tietoa, arvot

Katolisena instituutiona, joka on sitoutunut kirkkoon, UCAM tarjoaa muutakin kuin tarjoaa korkealaatuista koulutusta. Arvojen välittäminen on tämän yliopiston pylväs, ja se tekee eron opiskelijoiden tulevaisuudelle: heistä ei tule vain suuria ammattilaisia, vaan he myös kehittävät vahvan henkilökohtaisen etiikan ja empatian. UCAM: n perustaminen on kiinteä, kattava ja tarjoaa laajoja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen vapaaehtoistyön, kongressien, seminaarien, tutkimusprojektien ja uskonnollisten palvelujen kautta.

Avoin ja globaali

Vahvalla kansainvälisellä ammattitaidolla UCAM-opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää globaalia perspektiiviä yhteisillä ohjelmilla, yhteistyöllä ja vaihtosopimuksilla yli 400 yliopiston kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Singaporen kansallinen yliopisto (NUS). ), Nanyangin teknillinen yliopisto (NTU) ja PUC - Rio Grande do Sul. UCAM-toimistot Kiinassa, Indonesiassa, Vietnamissa, Arabiemiirikunnissa, Kolumbiassa, México, Ecuador, Perú, Turkki työskentelevät yhdessä yliopiston kansainvälisen strategian kehittämiseksi.

Urheilun eliitti

Tervetuloa urheiluyliopistoon Espanjassa. Anglo-saksimallin mukaan urheilu on osa UCAM: n DNA: ta, ja hänet on juuri pidetty Espanjan yliopistojen välisten mestaruusmestarien mestarina toisena peräkkäisenä vuonna 76 mitalilla (50 kultaa). UCAM voi ylpeillä huippu-urheilijoistaan, mukaan lukien olympiamitalistit Mireia Belmonte ja David Cal sekä maailmanmestarit, kuten Melanie Costa. UCAM: n sponsoroimaan ja hallinnoimaan 21 liittovaltion joukkueeseen kuuluu UCAM Murcia CB, ammattikoripallojoukkue, joka kilpailee ACB Liga Endesassa. Urheilumahdollisuuksia johtaa UCAM Sports Center, korkean teknologian kuntosali, johon pääsee sekä yliopistoille että paikallisille yhteisöille.

Murcian elämäntyyli, elämäntyyli

UCAM: n Campus de Los Jeronimos sijaitsee Murciassa, Espanjan Kaakkois-alueen pääkaupungissa, jossa Välimeren sää liittyy Costa Cálidan rantojen luonnonkauneuteen Huerta de Europa -vuoriston vuoristojen ja peltojen kanssa. Espanjan kulttuurin perintö, joka tunnetaan flamenco, tapasista ja fiestasta, heijastuu Murcian ihmisissä: kutsuva, lämmin, innostunut ja seurallinen. Keskikokoisena alueena (1,5 miljoonaa asukasta) Murcia on täynnä taiteellista ja sosiaalista dynamiikkaa tarjoamalla kohtuuhintaiset elinkustannukset, turvallinen ympäristö ja moderni infrastruktuuri.

Sijainnit

 • Murcia

  UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia Campus de los Jerónimos, Nº 135 Guadalupe +34 968 278 883 [email protected], 30107, Murcia

 • Spain Online

  Spain Online, Espanja

  • Madrid

   Madrid, Espanja

   • Cartagena

    C. Porto Alegre, 30310, Cartagena

    Kysymyksiä