Keystone logo
Universidad Europea Arkkitehtuurin perusteiden kandidaatti + arkkitehtuurin maisterin tutkinto
Universidad Europea

Arkkitehtuurin perusteiden kandidaatti + arkkitehtuurin maisterin tutkinto

5 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 13 430

Kampuksella

Johdanto

Madridin Universidad Europea arkkitehtuurin kandidaatin tutkinto on viisivuotinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille tietoa ja taitoja johtaa arkkitehtuuriprojekteja ympäri maailmaa. Arkkitehtuurin tutkinto, joka on yhteensä 300 op, varmistaa, että valmistut tuntemaan alan uusimmat digitaaliset työkalut, kuten BIM-metodologian, piirustuksen, projektit ja urbanismin.

Jos päätät opiskella arkkitehdin tutkintoa Universidad Europea, sinun tulee olla tietoinen siitä, että olemme ensimmäinen koulu Euroopassa, joka on saavuttanut NAAB-sertifioinnin ja RIBA-validoinnin - mikä helpottaa opiskelijoiden harjoittamista ammatissaan Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Miksi opiskella arkkitehtuurin perusteiden kandidaatin tutkintoa + arkkitehtuurin maisterin tutkintoa?

Arkkitehtuurin perusteiden kandidaatin tutkinto + arkkitehtuurin maisterin tutkinto

Korkealaatuista ammatillista koulutusta varten ilmoittaudu maisterin tutkintoon ja hanki tarvittavat taidot arkkitehdin harjoittamiseen kaikkialla maailmassa. Universidad Europea oli yksi ensimmäisistä yliopistoista, joka päivitti opintosuunnitelmansa vastaamaan muuta Eurooppaa ja tulevaisuuden arkkitehdin tarpeita. Meitä tukee vuosien kokemus, kaikkien tärkeimpien kansainvälisten instituutioiden tunnustaminen ja mikä tärkeintä, opiskelijoiden tyytyväisyys ja kaikki, mitä he ovat saavuttaneet. Kaikki tämä on merkki korkealaatuisesta koulutuksesta, joka on erityisesti suunniteltu kouluttamaan parhaita arkkitehtejä. Alumni Pablo Diego Pastor on voittanut ensimmäisen sijan Espanjan parhaiden arkkitehtiopiskelijoiden vuotuisessa rankingissa 2020 ansioluettelonsa, portfolionsa, kilpailujensa ja muiden Espanjan akateemisen huippuosaamisen yhdistyksen (SEDEA) tunnustamien saavutusten perusteella.

Huippuluokan tilat

Universidad Europea tarjoaa sinulle valikoiman laboratorioita ja simulaatiohuoneita, jotka on varustettu edistyneimmillä ja innovatiivisimmilla tekniikoilla, jotta voit hyötyä täysin innovatiivisesta akateemisesta mallistamme.

ENSIMMÄINEN BIM-LABORATORIO yliopiston kampuksella. Yhdessä FAB LABin ja XR LABin kanssa voit kehittää ja seurata projektejasi ammattitasolla jokaisessa vaiheessa.

  • Digitaalisen valmistuksen laboratorio FABLab
  • Robotin oppimislaboratorio
  • Manuaalinen valmistuspaja
  • Tuulitunneli
  • Design Innovation -työpaja
  • Yliopiston majoitus
  • CRAI Dulce Chacón -kirjasto
  • Urheilukeskus

Digitaaliset työkalut

Integroitu digitaalisten työkalujen koulutus kaikissa aiheissa: BIM-metodologia, piirustus, projektit ja urbanismi. Työskentele juuri niin kuin työskentelisit studiossa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä