Keystone logo
Universidad Europea Kansainvälisen rakentamisen johtamisen maisterin tutkinto - Kansainvälinen rakentamisen hallinta MBA - 100% verkossa
Universidad Europea

Kansainvälisen rakentamisen johtamisen maisterin tutkinto - Kansainvälinen rakentamisen hallinta MBA - 100% verkossa

9 Months

Englanti, Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Jos olet insinööri tai arkkitehti, erikoistu tähän rakennusalaan erikoistuneeseen MBA:han.

Harjoittele johtamistaitoja ja -kompetensseja sekä liikkeenjohdon työkalujen hallintaa, jotka valmistavat sinut johtamaan yrityksiä globalisoituneilla markkinoilla täydellisellä moduulilla kansainvälisillä markkinoilla ja mahdollisuudella suorittaa ensiluokkaisia harjoittelupaikkoja Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa sellaisissa yrityksissä kuin ACS , FCC tai Sacyr.

Miksi opiskella rakennusalan maisterin tutkintoa paikassa Universidad Europea ?

Ainoa rakennusalalle erikoistunut MBA-tutkinto, joka on suunnattu insinööreille ja arkkitehdeille. Se keskittyy taitoihin, johtamistaitoihin ja liiketoiminnan johtamiseen.

  • Ykkössijalla kaupunkisuunnittelun mestarien luokittelussa maailman mukaan, useimmat alan yritykset tunnustavat ja arvostettu Euroopan ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla.
  • Voit valita kahdesta reitistä: tutkija tai ammattilainen. Ammattimaista, jos aiot suorittaa harjoittelun yrityksessä tai tutkijassa, jos haluat aloittaa tohtorintutkinnon.
  • Käytännön metodologia, joka perustuu todellisten tapausten ratkaisemiseen luokkahuoneessa, yhdessä tiedekunnan ja kansallisen ja kansainvälisen tason ylempien johtajien kanssa yrityksistä, kuten Sacyr, Cobra, Intecsa, Gas Natural Fenosa, Schindler tai FCC, jotka tarjoavat sinulle etuoikeutettu visio. Markkinoilta.
  • Käytät kaikkea harjoittelussa oppimaasi yrityksissä, joilla on sopimukset yliopiston kanssa, mukaan lukien: ACS, OHL, Cobra, Acciona, Bovis, Editec, A-cero, Detecsa, Ferrovial, Icinclam, Larcovi ja Sumcoser. Samoin sinulla on mahdollisuus työskennellä ulkomailla (Harjoittelupaikkojen jakaminen tapahtuu valintaprosessin mukaisesti. Katso "Ulkoisten akateemisten käytäntöjen määräykset").
  • Täydellinen kansainvälisten markkinoiden moduuli.
  • Tiedekunta koostuu aktiivisista ammattilaisista johtotehtävissä seuraavissa yrityksissä: FCC, ACS, Sacyr.

Ensimmäinen sija

Maailmanlistalla 9 vuotta. Erikoistunut MBA keskittyi rakennusalaan.

89 % kansainvälisistä opiskelijoista

Globalisoituneena toimialana harjoittelutarjonta yhdistää paikkoja eri maissa.

10 parasta yritystä harjoitteluun

Aikaisemmin harjoitteluja on suoritettu mm. FCC:ssä, Sacyrissa, ACS:ssä, Ferrovialissa, Accionassa, OHL:ssä, Cobrassa.

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä