Keystone logo
Universidad Europea Maisterin tutkinto 3D-animaatiossa
Universidad Europea

Maisterin tutkinto 3D-animaatiossa

Villaviciosa de Odón, Espanja

10 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

18 Oct 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Tällä hetkellä monet kulttuuriteollisuus käyttävät animaatiota viestintävälineenä ja esteettisenä resurssina. Tämä kurinalaisuus on vakiintunut kulttuuriimme, edistämällä liiketoimintaa elokuvateollisuuden ulkopuolella, tehden animaatiosta erittäin laajalle levinneen toiminnan, jolla on korkea työllistettävyys: videopelit, virtuaalitodellisuuskokemukset, mainonta, VFX...

Animaatioalan suurin haaste on löytää tiettyjä ammattilaisia täyttämään kaikki nämä työpaikat. Tästä syystä Universidad Europea koulutamme erikoistyökalujen hallintaa ja uusien teknologioiden käyttöä, jotka vastaavat yritysten vaatimaan korkeaan erikoistumistasoon.

Maisterintutkinnon tavoitteena on antaa opiskelijalle syvällinen tuntemus animaattorin roolista kolmiulotteisissa ympäristöissä sekä kaikista tällä hetkellä saatavilla olevista tekniikoista ja työkaluista, mukaan lukien audiovisuaalisissa tuotannossa tällä hetkellä leviävät uudet teknologiat.

Älä odota enää saadaksesi virallisen tittelin 3D-animaattorina ja sinusta tulee todellinen animaation asiantuntija.

Miksi opiskella 3D-animoinnin maisteria?

Empleabilidad

Pyrimme kouluttamaan opiskelijoitamme korkealla erikoistumisasteella 3D-animaatiossa tutkimalla tekniikkaa perusteellisesti ja uusia nousevia teknologioita alalla.

Opiskelija kohtaa markkinoita monitieteisellä profiililla, eri tekniikoita tuntevana aina 3D-animaattorin roolista.

Learning by doing

Olemme sitoutuneet käytännönläheiseen, projektipohjaiseen koulutukseen, jonka tavoitteena on, että opiskelija suorittaa tutkinnon ammatillisella kelalla esitettäväksi yrityksille.

Claustro de expertos

Alan ammattilaiset kouluttavat opiskelijoita alan osaaviksi välittäen heille sen todelliset tarpeet.

Instalaciones

Koulussamme on Tech-Factory-luokkahuone, opiskelijoiden käytettävissä oleva tila, jossa he voivat käyttää ohjelmia ammattilisensseillä ja korkealaatuisilla laitteilla, joissa he voivat kehittää työtään ja käytäntöjään, niin henkilökohtaisia kuin akateemisiakin.

Toimii Unreal Engine- ja Unity-lisenssien kanssa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä