Keystone logo
Universidad Europea Maisterin tutkinto lasten ja nuorten psykologiassa
Universidad Europea

Maisterin tutkinto lasten ja nuorten psykologiassa

1 Years

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8 950

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Erikoistunut diagnoosiin ja psykologiseen interventioon varhaisesta lapsuudesta lähtien.

Lastenpsykologian maisteri on virallinen tutkinto, jonka tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita lasten ja nuorten kehityksen kliinisen psykologian alalla. 12 kuukauden ja 60 opintopisteen ohjelma keskittyy kokemukselliseen oppimiseen, ja tämän ansiosta suoritat yli 400 tuntia harjoittelua todellisten potilaiden kanssa psykologian keskuksissa, jotka ovat erikoistuneet tärkeimpiin lapsuuteen ja nuoruuteen vaikuttaviin häiriöihin.

Sen lisäksi, että opit huippuluokan tiedekunnasta, sinulla on pääsy maailmanluokan palveluihin. Osa koulutuksestasi toteutetaan työskentelemällä ammatillisten ryhmien kanssa, jakamalla toimintaa muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten sairaanhoitajien, psykiatreiden, kouluttajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Miksi opiskella lapsipsykologian maisteria?

  • Koulutus on erittäin käytännönläheistä myös luokkahuoneessa, jossa analysoidaan tapauksia tutkintoon osallistuvien opettajien kokemuksen perusteella.
  • Teet yli 400 tuntia harjoittelua potilaiden kanssa sekä psykososiaalisen alan ja toiminnallisen monimuotoisuuden referenssikeskuksissa että psykologiassa, jotka ovat erikoistuneet tärkeimpiin lapsuuteen ja nuoruuteen vaikuttaviin sairauksiin: autismikirjon häiriö, Aspergerin oireyhtymä, Down-oireyhtymä, huomio. Alijäämä-hyperaktiivisuushäiriö ja käytöshäiriöt, oppimishäiriöt ja tunnevaikeudet.
  • Koko opetushenkilökunta koostuu lasten ja nuorten kehityksen kliinisen psykologian, psykiatrian, psykoterapian, kasvatuksen, neurotieteiden, kuntoutuksen ja vammaisten alan aktiivisista ammattilaisista.
  • Lasten ja nuorten alueen asiantuntijapsykoterapeutti valvoo jatkuvasti kliinistä käytäntöäsi tavoitteena ohjata oppimistasi lasten ja nuorten interventiossa.
  • Sinulla on mahdollisuus osallistua tai käynnistää tutkimusprojekteja.
  • Ohjelma on yhteensopiva ammatillisen toiminnan kanssa, joka tapahtuu perjantaisin ja lauantaisin, jotta voit kehittää opintojasi työskennellessäsi.
  • Lisäksi osa koulutuksestasi toteutetaan työskentelemällä ammatillisten ryhmien kanssa, jakamalla toimintaa muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa (sairaanhoitajat, psykiatrit, kasvattajat, sosiaalityöntekijät jne.).
  • HYFLEX Experiential Learning -mallimme yhdistää kasvokkain ja virtuaalisen luokkahuoneen. 100 % digitoidut luokkahuoneet kameroilla, 360-mikrofoneilla ja älykkäillä tauluilla.
400 tuntia kliinistä käytäntöä
Käytännöt sekä psykososiaalisella ja toiminnallisen monimuotoisuuden alalla että kliinisen psykologian alalla potilashoidossa, jossa analysoidaan kaikkia patologioita.
14 Sopimukset erikoiskeskusten kanssa
Harjoituksia arvostetuissa keskuksissa.
100% aktiivisia opettajia
Aktiivisia lasten- ja nuorisopsykologian ammattilaisia.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä