Keystone logo
Universidad Europea Maisterin tutkinto markkinoinnissa
Universidad Europea

Maisterin tutkinto markkinoinnissa

9 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Markkinoinnin maisteri on käytännön kurssi, jossa opit käyttämään ketteriä menetelmiä ja työskentelemään uusien digitaalisen markkinoinnin työkalujen kanssa. Opiskelijat saavat tietoa, jota he tarvitsevat pystyäkseen tunnistamaan liiketoimintamahdollisuuksia, tekemään niistä tehokkaan ja kannattavan todellisuuden, luomaan vahvoja brändejä tehokkaiden viestintäkampanjoiden avulla ja kehittämään strategioita erilaistumiseen, innovaatioon, kehitykseen ja kasvuun.

Maisteriohjelma sisältää uutta digitaalista sisältöä sekä koulutusta edistyneemmistä taidoista, joita yritykset vaativat palkkaaessaan ammattilaisia ja asiantuntijoita myyntiosastoilleen sekä markkinointi- ja viestintäalueilleen.

*Tutkinto hyväksytty espanjaksi. Odottaa koulutuslaatuviraston lupaa sen toimittamiseen englanniksi

Miksi opiskella markkinoinnin maisteriksi?

Kokeellinen oppiminen

Opit esittämään ratkaisuja yritysten esiin nostamiin ongelmiin. Luokkahuoneessa työskentelet ryhmissä ketterillä menetelmillä, mukaan lukien suunnitteluajattelu.

Analyysi ja luovuus

Sinusta tulee sellainen ammattilainen, jota yritykset etsivät, koska pystyt luomaan strategioita 360°:n markkinointisuunnitelman puitteissa, joissa yhdistyvät luova ja analyyttinen ajattelu. Olet myös hyvin valmistautunut myyntipäällikön rooliin ja varmistat, että yrityksen tavoitteet saavutetaan.

Business & Tech

Opit tekemään markkinatutkimusta liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamiseksi käyttämällä monimutkaisia analyyttisiä työkaluja ennustamaan, optimoimaan ja testaamaan tuloksia: markkinasegmentointitekniikat, tuotteen sijoittelu, CRM, Google Analytics jne.

Ammattiharjoittelupaikat

Markkinoinnin maisterin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoittelusi konsulttiyrityksessä tai -toimistossa tai suuren yrityksen markkinointiosastolla.

Opi parhaimmista

Professorillasi on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnin alalta, ja he työskentelevät sellaisissa yrityksissä kuin BBVA, Altadis, DIA ja Iberdrola.

verkostoituminen

Osallistut eksklusiivisiin tapahtumiin ja mestarikursseihin, joissa pääset tutustumaan alan todellisuuteen.

Opetussuunnitelma

Ihanteelliset opiskelijat

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä