Keystone logo
Universidad Europea Maisterin tutkinto syömishäiriöistä ja liikalihavuudesta
Universidad Europea

Maisterin tutkinto syömishäiriöistä ja liikalihavuudesta

Villaviciosa de Odón, Espanja

9 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Syömishäiriöiden ja lihavuuden maisteri on virallinen korkeakoulututkinto, joka antaa sinulle teoreettis-käytännölliset tiedot ja ammatilliset taidot, joita tarvitaan tässä erikoistumisessa terveydenhuollon ympäristöissä erilaisista kliinisistä ja tutkimuksellisista näkökulmista.

Maisterintutkinto, joka kestää 9 kuukautta ja 60 op, antaa sinun kehittyä kliinisen ja tutkijan ammatin alalla. Opit huipputason tiedekunnasta ja olet jatkuvassa yhteydessä syömishäiriöihin erikoistuneiden avo- ja sairaalayksiköiden kanssa kliinisen tutorin ohjauksessa.

Miksi opiskella syömishäiriöiden ja liikalihavuuden maisteria?

Koulutus keskittyi anorexia nervosan, bulimia nervosan ja muiden määrittelemättömien epätyypillisten sairauksien sekä liikalihavuuden diagnosointiin, hoitoon ja tutkimukseen.

 • Ohjelman avulla voit kehittyä kliinisen ja tutkimusammatin alalla:
  • Klinikka: hoitamalla ja osallistumalla diagnosointiin ja interventioihin potilailla, joilla on ED-oireita ja kliinistä profiilia, mikä antaa sinun parantaa työllistyvyyttäsi terapeuttina tällä alueella
  • Tutkija: opit omakohtaisesti, kuinka syömishäiriöiden ja liikalihavuuden tutkimusta kehitetään
 • Suoritat harjoituksiasi todellisten potilaiden kanssa TCA-intervention viitekeskuksissa
 • Niño Jesúsin yliopistollinen sairaala, Madrid. (Lasten ja nuorten ED- ja lihavuusalue)
 • Santa Cristinan yliopistollinen sairaala, Madrid. (Aikuiset ja kroonisesti sairaat alue)
 • 300 tuntia kliinistä harjoittelua: vertailukeskuksissa, kuten Infanta Cristina Hospital ja Niño Jesús Hospital
 • Harjoittelussasi sinua ohjaa pysyvästi tämäntyyppisiin sairauksiin erikoistunut kliininen tutor, jossa pystyt työskentelemään suoraan todellisten tapausten parissa, tuntemalla heidän henkilökohtaisen, perhe- ja sosiaalisen tilanteensa ja puuttumalla suoraan heidän hoitoonsa, huomioimiseen ja hoitoon.
 • Sinulla on opettajakunta, joka erottuu laajasta ammatillisesta kokemuksestaan psykologian eri kehitysalueilla ja eri väestön osa-alueilla (lapset, nuoret, aikuiset, perhe, pariskunnat, vanhuus...)
 • Kokemuksellisen oppimisen akateeminen mallimme yhdistää henkilökohtaisen ja virtuaalisen luokkahuoneen. 100 % digitalisoidut luokkahuoneet kameroilla, 360-mikrofoneilla ja älytauluilla.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä