Keystone logo
Universidad Europea Maisterin tutkinto UX/UI-suunnittelussa
Universidad Europea

Maisterin tutkinto UX/UI-suunnittelussa

Villaviciosa de Odón, Espanja

10 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

18 Oct 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

UX/UI-suunnittelun maisterintutkinto antaa opiskelijan syvemmälle syvemmälle käyttäjäkeskeisen suunnittelun tärkeimpiin aspekteihin sisällyttäen samalla tutkimukseen kestävän kehityksen, sosiaalisen vastuun ja inklusiivisuuden.

Lisäksi tarjotaan näkemys alan todellisuudesta eri näkökulmista. Esimerkiksi tekoälyn rooli tuote- ja palvelusuunnittelussa; strategista suunnittelua, jota sovelletaan terveyden/hyvinvoinnin ja finanssimaailman tieteenalaan ja digitaalisiin innovaatioihin (Fintech).

Tämä maisterintutkinto on ammatillisesti suuntautunut, ja siten sen valmistuva pystyy työskentelemään kokonaisvaltaisessa kokemussuunnitteluprosessissa tai keskittymään nimenomaan käyttöliittymäsuunnitteluun.

UX/UI-suunnittelija pystyy ottamaan vastuun sekä käyttäjien ongelmien että liiketoiminnan tavoitteiden ymmärtämisestä, kehittämään testattavia hypoteeseja, suunnittelemaan ratkaisuja ja sitten validoimaan ne käyttäjien kanssa.

Miksi opiskella maisterintutkintoa UX/UI-suunnittelussa?

Metodología

Työskentelemme ongelmanratkaisuun ja innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen perustuvilla oppimismenetelmillä, kuten Design Thinking, User-Centered Design ja Lean UX.

Lisäksi noudatamme projektipohjaisen oppimisen pedagogiikkaa:

  • Dynaaminen luokkahuonelähestymistapa, jossa oppilaiden uskotaan saavan syvempää tietoa tutkimalla aktiivisesti todellisen maailman haasteita ja ongelmia
  • Opiskelijat todella oppivat aiheesta työskentelemällä pitkän ajan tutkiakseen ja vastatakseen monimutkaiseen kysymykseen, haasteeseen tai ongelmaan ammattimaisessa TFM-projektissa.
  • Aktiivisen, tutkimukseen perustuvan oppimisen harjoittaminen auttaa opiskelijaa soveltamaan tietoa ja teorioita sekä mahdollistaa jatkuvan palautteen käyttäjältä.
  • Hanki tarvittavat taidot tulevaisuuden tehtäviin, kuten pehmeät taidot, kestävyys, sosiaalinen vastuu ja osallisuus
  • Koulutus tulevaa ammatillista kehitystä varten käyttökokemussuunnittelijaksi (UX) ja käyttöliittymäsuunnittelijaksi (UI), joka tarjoaa täydellisemmän ja kokonaisvaltaisemman jatko-profiilin
  • UX/UI-suunnitteluprojektien luominen ammattimaailmalle tyypillisille digitaalisille tuotteille, jotka koko moduulien aikana herättävät kysymyksiä, ongelmia tai todellisia skenaarioita, joita tarkastellaan yhdessä

Claustro de expertos

Meillä on tunnustettuja UX/UI-alan asiantuntijoita, kuten Samuel Hermoso (Elastiset päät), Lambiris (Casa del Libro), Olga Revilla (Johtava UX-tutkija) tai Alberto García (Creative Strategist), jotka välittävät alan tämänhetkisiä tarpeita. alan ammattilaisiksi.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Palvelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä