Keystone logo
Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Johdanto

Francophone yliopisto Congo "UFRACO" Goma

Ranskankielisen yliopisto Kongon sijaitsee maakunnassa Pohjois-Kivun Gomassa, demokraattisessa Répulique Kongon. se on menossa LMD järjestelmään.

Mutaatiot sosiaalipolitiikan Afrikkalainen yhteiskunnissa ja haasteet horisontissa koko Afrikkalainen mantereella että jokaiseen koostuvat kannustanut ja arvostettu älyllistä keskustelua, eniten vanhanaikainen ehdotuksia ja ideoita vastakkainasettelu ja tehokkain . Tässä peruuttamaton kääntyminen globalisaation astumme nyt, kaikki kansat ovat, vaihtelevassa määrin, koskevat samat rajoitukset ja mahdollisuudet sekä kutsutaan, enemmän tai vähemmän kiireellisissä esittämään erityisiä vastauksia erityisiä haasteita, edistää muotoilla universaali vastata yhteisiin haasteisiin.

YK: n jälkeen, Afrikkalainen unionin vuonna 2006 käynnistettiin toinen vuosikymmen koulutukseen, koska koulutus on tärkein vipu, jonka avulla Afrikan pyrkiä eri kohtalon kuin yksi jo laajalti ennustettu lukuisia raportteja kansainväliset asiantuntijat. Afrikka on sairas puutteesta tietoon ja innovaatioihin. Osaamistalouteen on sydän kansainvälisten asioiden tulevina vuosikymmeninä.

Syntyminen tietoyhteiskunnan maailmassa asettaa suuria haasteita korkeakoulutuksen ja tutkimuksen Afrikassa ja mikä on enemmän Kongon demokraattisessa tasavallassa. Yliopiston mielletään ympäristö tutkintotodistus, ei enää perinteinen monopoli tuotannossa eliitin. Se on itse ajautunut monista häiriöistä, jotka estävät yritystä paikka integroitumisen yhteiskuntaan ja kyseenalaistaa nyt ja tulevaisuudessa. Perimmäinen syy ansaitsee levännyt haasteisiin.

Akateeminen liikeradat näyttävät umpikujasta on oppilaitos hukkua kaiken pahan. Perusajatuksena on mukauttaa laatu-, nykyaikaa ja kilpailukyky merkitsevät nykypäivän akateemisten ja tieteellisten muutosten kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

TAVOITTEET JA TAVOITTEET ranskalaisen yliopiston KONGON.

Tunnuslause UFRACO: "Vapaus, totuus Science" (Libertas Veritas Tiede)

aihe: juna miehiä ja naisia ​​pätevä ja vastuullinen, voivat käyttää tuomion toimimaan sen mukaisesti Koulutusta olisi yhteensä, mahdollisimman täydellinen.

Se pyrkii opetus- ja opettamiseksi. Finalistimme ulkopuolella henkisen hankittujen laitteiden on missä ne kulkevat, osoittaa esimerkillistä moraalista ja kulttuurin elämäntaitoja ja etiketti tuntuva.

UFRACO käyttää kaikkia mahdollisia keinoja saavuttaa tavoitteensa tehostamalla konferensseja, seminaareja, symposiumeja, tieteellisissä kokouksissa. Ja yliopisto-sidottu Bolognan prosessiin valomittarin järjestelmä, liikkuvuutta opiskelijoiden ja opettajien muiden yliopistojen varastoitu tarkastusjärjestelmä.

Sijainnit

  • Goma

    44, Avenue KINSHASA, Q. MABANGA SUD, COMMUNE DE KARISIMBI, , Goma

    Kysymyksiä