Ravintotieteiden maisteri
UFCSPA Federal University of Health Sciences of Porto Alegre
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Porto Alegre, Brasilia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Pyydä tietoja
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Mar 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ohjelman tavoitteena on tarjota ammattilaisille ja tutkijoille koulutusta, jolla on teknistä ja tieteellistä asiantuntemusta terveyttä koskevista elintarvike- ja ravitsemustieteistä, ja jotka pystyvät tuottamaan vankkaa, innovatiivista, kestävää ja eteläistä aluetta ja Brasiliaa kiinnostavaa tietoa.
Tutkimuslinjat
- Kliininen ja kokeellinen ravitsemus: Tämä tutkimuslinja sisältää kliinisiä ja kokeellisia tutkimuksia terveillä tai sairailla yksilöillä, jotka liittyvät ravitsemuksellisiin toimenpiteisiin, elämäntapoihin ja ravitsemustilaan. Ravitsemuksellisia interventioita varten tehdään myös in vitro- ja eläinmallitutkimuksia.
- Epidemiologia ja ravitsemus: Tämä tutkimuslinja soveltaa epidemiologisen tutkimuksen periaatteita ja menetelmiä tutkittaessa terveyden ja ihmisten ravitsemuksen tapahtumia ja ongelmia. Se keskittyy sosioekonomisten, demografisten ja käyttäytymisominaisuuksien tutkimukseen sekä yhteyteen kardiometabolisiin sairauksiin ja liikalihavuuteen.
- Ruoka ja ravitsemus: Tämän tutkimuslinjan tavoitteena on kehittää tieteellistä tietoa elintarvikkeiden ja raaka-aineiden koostumuksesta, perinteisistä ja nykyaikaisista menetelmistä ja tekniikoista, jotka voivat lisätä tuotteisiin lisäarvoa ja tehostaa elintarvikkeiden koostumuksen vaikutuksia terveyden ja väestön ravitsemukselliset näkökohdat.