Keystone logo
UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

Johdanto

Liittovaltion Grande Douradoksen yliopisto (UFGD) perustettiin 29. heinäkuuta 2005 lain nro 11.153 kautta Douradoksen kampuksen vapauttamisesta, joka oli aiemmin osa Mato Grosso do Sulin liittovaltion yliopistoa (UFMS).

Siitä lähtien yliopisto on jatkuvasti muuttanut ja parantanut itseään. Siitä on tullut osa liittohallituksen julkista politiikkaa julkisen korkeakoulujärjestelmän laajentamiseksi, kuten REUNI - Liittovaltion yliopistojen uudelleenjärjestely- ja laajennussuunnitelma.

Liittovaltion yliopisto Grande Dourados (UFGD) sijaitsee Douradoksen kaupungissa Mato Grosso do Sulin osavaltiossa. Se on luokiteltu vuodesta toiseen INEP-MEC: n mukaan valtion parhaaksi yliopistoksi. Tämän lisäksi UFGD on myös luokiteltu Brasilian Keski-Länsi-alueen kolmen parhaan yliopiston joukkoon.

UFGD: n tehtävänä on tuottaa, rakentaa, järjestelmällisesti, innovoida ja sosiaalistaa tietoa ja arvoja erinomaisella luokkakoulutuksella, tutkimuksella ja yhteisötoiminnalla.Siten kehitetään ammattilaisia ja kansalaisia, jotka pystyvät muuttamaan yhteiskuntaa kohti kestävän kehityksen edistämistä demokratian ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden avulla . UFGD: n visiona on olla kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettu laitos huippuosaamisellaan tiedon tuottamisessa sekä humanistisella ja demokraattisella filosofialla.

Sijainnit

  • Vila Progresso

    Rua João Rosa Góes,1761, 79825-070, Vila Progresso

    Kysymyksiä