Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Biologian maisteri
Universitas Gadjah Mada

Biologian maisteri

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

UGM:n biologinen tiedekunta pyrkii täyttämään visionsa ja tehtävänsä vastaamalla tieteen ja teknologian kehitykseen (tieteellinen visio), erityisesti trooppisen biologian alalla, yhteisön tarpeisiin (sosiaaliset tarpeet) ja sidosryhmien vaatimuksiin erityisten erikoistumisalojen avulla. Tämän saavuttamiseksi tiedekunta järjestää biologian maisteriohjelman (SP-MB). Lukuvuonna 1980/1981 perustettu SP-MB toimi aluksi osana UGM:n tohtorikoulutuslaitosta.

SP-MB tarjoaa kaksi ohjelmaa: Ohjelmat: Säännöllinen ja Tutkimus, jotka kattavat seitsemän opintoharrastusta:

 1. Teollisuusbiologia ja biotekniikka
 2. Lääketieteellinen ja oikeuslääketieteellinen biologia
 3. Toiminnallinen ja kehitysbiologia
 4. Biologinen monimuotoisuus ja biosystematiikka
 5. Systeemibiologia ja synteettiset menetelmät
 6. meribiologia; ja
 7. Ympäristö- ja suojelubiologia

Maisteriohjelman pätevyysvaatimukset on suunniteltu Indonesian pätevyyskehyksen (IQF) mukaisesti. SP-MB:n opetussuunnitelma on räätälöity vastaamaan koulutuksen laatustandardeja ja tutkinnon suorittaneiden pätevyyksiä, jotka hallitus on asettanut vuonna 2013 käyttöönotetun IQF:n mukaisesti. Lisäksi SP-MB noudattaa kansainvälisiä oppimisstandardeja, ja sillä on kansainvälinen akkreditointi (ASIIN), joka on voimassa vuoteen 2029 asti.

Näkemys

tulla kansainvälisesti tunnustetuksi tiedekunnaksi, joka on biologian, erityisesti trooppisen biologian, koulutuksen, tutkimuksen kehittämisen ja yhteisöpalvelujen keskus, joka on suuntautunut kansakunnan etujen mukaisesti ja perustuu Pancasilaan.

Tehtävä

 1. Korkeasti koulutetun maisteriohjelman toteuttaminen kansakunnan kouluttamiseksi ja voimaannuttamiseksi, kansallisen integraation ja kansainvälisen vision ylläpitämiseksi.
 2. Kehitetään maisteriohjelma aikakauden vaatimusten mukaisesti avoimen hallinnon parantamiseksi ja pätevöitymiseksi kestävällä tavalla.
 3. Parannetaan koulutuksen, tieteen, teknologian ja taiteen edistämisen sekä kansakunnan kulttuurin rikastuttamisen tukevan tutkimuksen laatua.
 4. Parannetaan yhteiskunnallista palvelua sosiaalisen vastuun pohjalta kansalaisten hyväksi.
 5. tehdä kestävää yhteistyötä tutkimuslaitosten, hallitusten, yritysten ja maailmanlaajuisen yhteisön kanssa.
 6. Tuottaa valmistuneita, joilla on vahva moraali, sitkeys, innokkaat johtajat ja jotka menestyvät kansakunnan identiteetin perusteella.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • GREEN Graduate Program – materiaalit, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnosta sekä energiasta ja kestävistä teknologioista (MINEST)
  • Pau, Ranska
 • Master molekyylibiologiassa ja ympäristömikrobiologiassa (MBEM)
  • Pau, Ranska
 • Kuluttajien neurotieteen maisteri
  • São Paulo, Brasilia