Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Johdanto

University of Leicester School of Business on erinomainen maine jatko opetuksen. Opiskelu täällä auttaa sinua valmistautumaan monenlaisia ​​uramahdollisuuksia hallituksen, yritysten tai rahoituspalvelualalla, sekä tulevalle tutkimukselle.

Tietoa korkeakoulusta Leicesterin yliopiston School of Business perustettiin vuonna 2016, joka kokoaa yhteen erinomainen asiantuntemus Taloustieteen luoda maailmanluokan kauppakorkeakoulu.

Päätoiminen diplomi Astetta MSC Pankki- ja International Finance

Tämä kurssi sopii sinulle, jos haluat ottaa analyyttisen ymmärtää menetelmiä käytetään nykyaikaisia ​​pankki- ja rahoitus kansainvälisissä yhteyksissä.

MSC liiketoiminnan analysointi ja rahoitus

Tämä kurssi sopii sinulle, jos haluat hakea ymmärrystä talouden ja määrällisiä menetelmiä analysointiin ongelmista liiketoiminnan sääntelyä, organisaatiota ja rahoitusta.

MSc Finance

CFA ® Partneriresurssit CFA Institute Kurssi sopii sinulle, jos haluat oppia mekaniikka rahoitusmarkkinoiden ymmärtää taloudellisia päätöksiä Yritysten ja luonne taloudellisen riskin.

MSc Financial Economics

Tämä kurssi sopii sinulle, jos haluat syventää tietämystä Economics tai Finance ja mahdollisesti mennä opiskelemaan tohtorin tai tutkimukseen alalla Economics tai Finance.

msc rahoitusriskien hallinta Olemme Academic Partner GARP - Global Association of Risk ammattilaiset. Tämä kurssi sopii sinulle, jos haluat varustaa itseäsi taitoja riskinhallintatekniikoille, kvantitatiivinen analyysi, taloudellinen analyysi ja ohjelmointi.

phd Meidän School of Business on tutkimus johtama, sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia apurahan samalla tunnustetaan tärkeä suhde huipputason tutkimuksessa ja opetuksessa.

PhD opiskelija suorittaa itsenäinen tutkimushanke ohjauksessa valvontaviranomaisten joukkue. Tutkimus on tavallisesti suoritettu yli enintään 3-3,5 vuotta (kokopäiväistä) tai 6-6,5 vuotta (osa-aika / etäopiskelu).

Tarjoamme Economics PhD valvonnan alueilla yhteensopiva tutkimuksen etuja akateemisen henkilöstön mukaan lukien:

Game Theory Mekanismi Suunnittelu Behavioral Economics Teollisuuden Organisaatio Kasvuteoria Julkinen talous Labour Economics Poliittinen talous Economics of Migration Terveystaloustiede Organisaatio teoria Business Ethics Markkinointi ja kulutus Laskentatoimen ja rahoituksen Poliittinen talous Human Resource Management

Tarjoamme valvontaa varten astetta:

Filosofian tohtori (PhD) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Sijainnit

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Kysymyksiä