Keystone logo
Ulster University School of Geography and Environmental Science

Ulster University School of Geography and Environmental Science

Ulster University School of Geography and Environmental Science

Johdanto

Miksi opiskella kanssamme Ulsterissa?

Olemme tunnettuja avoimesta, ystävällisestä ja epävirallisesta ilmapiiristä yhdistettynä tutkimuksen ja innovatiivisten kurssien maineeseen, jotka tekevät meistä yhden parhaimmista paikoista opiskella maantiedettä ja ympäristötieteitä.

Teemme teollisuuden valmiiksi

Kaikki kurssimme on suunniteltu huolellisesti parantamaan työllistettävyyttäsi ja tulevia uramahdollisuuksiasi. Erinomaisilla linkeillä teollisuuteen sinulla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta, mikä tekee kurssistasi merkityksellisen tulevaisuuden kannalta.

Annamme opiskelijoille mukaansatempaavia kokemuksia ja tutkimusvetoista opetusta näytteiden ottamisesta ja paikallisten järvien vesien pilaantumisen seurannasta satelliittikuvien käyttämiseen maanpeitteen muutosten seuraamiseen ja viikon viettoon Katalonian tasavallassa itsenäisyysliikkeen sosiaalisen kontekstin tutkimiseen. .

A kerran elämässä kokemus

Panostamme voimakkaasti osaamiseen perustuvaan harjoitteluun ja kenttätyöhön, perustutkintomme tutkintoihin sisältyy valinnainen harjoitteluvuosi, jolloin voit saada mahdollisuuden työskennellä teollisuudessa tai opiskella ulkomailla.

Teolliset sijoittelut
Opiskelijamme ovat suorittaneet harjoittelut paikallisneuvostoissa, Pohjois-Irlannin hallituksessa, National Trustissa ja monenlaisissa ympäristö- ja insinööritieteilijöissä pääasiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa.

Opiskella ulkomailla
Voisit saada mahdollisuuden opiskella kansainvälisesti opiskelijoiden kanssa Montanaan Yhdysvalloissa ja Uusi Etelä-Wales Australiaan sekä Hollantiin, Espanjaan, Itävaltaan ja Tšekin tasavaltaan kaikkialla Euroopassa.

Muutoksen tekeminen tutkimuksen avulla

Tohtorikoulutettavamme tutkivat useita aiheita antibioottiresistenssistä vesijärjestelmissä arktisen jäätikön muutoksen kvantifiointiin ja tuulen mallintamiseen Marsin pinnalla!

Sijainti, sijainti ja sijainti

Olemme erinomaisella luonnonkauniilla Causewayn rannikkoalueella, muutaman minuutin päässä luonnollisista laboratorioista, joihin voit tutustua, mukaan lukien avomeret, suistoalueet, joet, järvet, metsät ja ylängöt - kaikki ihanteelliset paikat kenttätutkimuksen ja näytteenottotaitojen kehittämiseen.

Sijainnit

 • Belfast

  Ulster University York Street Belfast Co. Antrim, BT15 1ED, Belfast

  • Coleraine

   Ulster University Cromore Road Coleraine Co. Londonderry, BT52 1SA, Coleraine

   • Antrim

    Ulster University Shore Road Newtownabbey Co. Antrim, BT37 0QB, Antrim

    • Londonderry

     Ulster University Northland Road Londonderry Co. Londonderry, BT48 7JL, Londonderry

     • Birmingham

      5th Floor Centre City 5-7 Hill Street Birmingham, B5 4UA, Birmingham

      • London

       St James' House 10 Rosebery Avenue Holborn London, EC1R 4TF, London

       Ohjelmat

        Laitos tarjoaa myös:

        Kysymyksiä