Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Johdanto

Tietoja UND

University of North Dakota (UND) on valtion vanhin ja suurin yliopisto, jossa on lähes 15000 opiskelijoille ja 225+ opintoalat.

UND tarjoaa mahdollisuuden edulliseen hintalappu. UND n opetusta ja palkkiot ja huone / ateria suunnitelmia maksaa $ 4,000 vähemmän vuodessa kuin kansallinen keskiarvo neljän vuoden julkisten yliopistojen (College Board). 3000 kursseja, lähes 40 online-tutkinto-ohjelmia , ja 84 jatko koulutusohjelmia ; UND on enemmän tarjontaa kuin mikään korkeakoulu valtio. UND monipuolinen ylioppilaskunnassa edustaa kaikkia 50 valtiota ja yli 60 maassa. NCAA Division 1 yleisurheilu antaa UND fanit ympäri maata jotain mitä odottaa joka kausi. Valtion lippulaiva tutkimusyliopisto, UND on maine tutkimuksen ja stipendi terveystieteissä, energia ja ympäristö, ilmailu-, ja yrittäjyyttä. UND on yksi alkuun 100 väitöstutkimus yliopistojen Yhdysvalloissa. UND on yksi vain 47 julkisten yliopistojen kansakunnan sekä akkreditoitu tutkijakoulujen lain ja lääketieteen. Student elämä on tärkeä osa UND kokemus. Jossa palvelu-opetusryhmät, harjoittelupaikkoja, johtotehtävissä 275+ seurojen ja järjestöjen sekä koulutuksen ulkomailla , on olemassa monia tapoja tehdä ero. Kaupungissa Grand Forks , North Dakota, UND on kotonaan elävässä kaupungissa jopa yli 50000 ihmistä sijaitsee rajalla Pohjois-Dakota ja Minnesota.

UND missio ja visio Tehtävänanto

University of North Dakota, koska jäsenenä North Dakota University System, palvelee valtion, maan ja maailman yhteisöä opetuksen, tutkimuksen, luovaa toimintaa ja palvelua. Valtion avustamana, yliopiston toiminnan riippuu myös liittovaltion, yksityiset ja yrityksen lähteistä. Muiden tutkimusyliopistot yliopisto jakaa erottuva vastuu löytö, kehittämiseen, säilyttämiseen, ja levittämiseen. Kautta sponsorointi ja kannustamista perustutkimuksen ja soveltavan tutkimuksen, stipendi, ja luovaksi, yliopisto edistää kansalaisten hyvinvointia.

Yliopisto pitää kiinni alkuperäisestä operaation vapaiden liike, koulutus, laki, lääketiede, tekniikan ja kaivokset; ja on myös kehittänyt erityisiä tehtäviä hoitotyössä, kuvataiteen, ilmailu-, energia, henkilöresurssit ja kansainväliset tutkimukset. Se tarjoaa laajan valikoiman haastavia opetusohjelmia perustutkintoa, ammatti-ja jatko kautta tohtorintutkinnon. Yliopisto kannustaa opiskelijoita tekemään valintoja, kommunikoimaan tehokkaasti, olla älyllisesti utelias ja luova, sitoutumaan elinikäisen oppimisen ja muiden palveluksessa, ja jakamaan vastuuta sekä omia yhteisöjään ja maailman. Yliopisto edistää kulttuurin monimuotoisuutta keskuudessa opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan.

Sen lisäksi sen kampuksella neuvonta ja tutkimusohjelmia, University of North Dakota erikseen ja yhteistoiminnallisesti tarjoaa laajan täydennyskoulutusta ja julkisen palvelun ohjelmia kaikilla valtion ja alueen.

Visiomme

Poikkeuksellinen UND on visio tiekartan, jossa hahmotellaan UND viidestä strategisesta painopisteestä, jotka perustuvat, ja tukemaan tehtävän opetuksen, tutkimuksen ja palvelu. Lisätietoja viisi prioriteetit ja miten ne muokkaavat tulevaisuuden UND.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Kysymyksiä