Keystone logo
Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Johdanto

50-luku - kuinka se kaikki alkoi.

Kaikki alkoi 1950-luvulla. ABEU (Brasilian liitto korkeakouluopetukselle) alkoi Ginásio Belford Roxo. Tuolloin Belford Roxo oli vielä osa kunnan Nova Iguaçu.

60-VUOSI - TEKNISEN ALUEEN ALKU.

60-luvulla ABEU luotu teknillisen Belford Roxo. Vuonna 1964 kirjanpito kurssi jo tarjota lähialueilla. Koska kysyntä oli suuri, pankki laajensi tekniset kurssit luodaan teknologisen keskuksen Nova Iguaçu. Samana aikana, tuli ammatillisia kursseja.

70-luku - LUPA YLIMPIEN KURSSIEN TARJOAMISEKSI

Korkeakoulutus tulee ABEU . Kun MEC valtuutuksen toimielin alkaa tarjota kursseja ja kirjanpidon. Johtuen tarjontaa näistä kaksi kurssia luotiin taloustieteiden tiedekunnan, kirjanpito ja hallinto Nova Iguaçu. Myös tässä tilaisuudessa ABEU tunnustettiin kliininen kokonaisuus, sosiaali-, koulutus- ja hyväntekeväisyys luonne, ilmoitettu liikelaitos Federal.

80-luku - NILÓPOLIS-YKSIKÖN TOTEUTTAMINEN

Olemme jo 80-luvulla, kun luomisen Nilópolis yksikön ja tarjota kurssin tietotekniikassa. Johtuen onnistuneen suorittamisen korkeakoulutuksen, ABEU Faculdades Integradas luotiin. Samalla vuosikymmenellä, ABEU opistot Island oli myös aktiivinen.

90-luku - ANGRA DOS REISIN ENSIMMÄINEN KOULU

90-luvulla ABEU Integrated College saavuttaa Angra dos Reis ensimmäisenä college alueella, joka tarjoaa kursseja Management ja tekniikka kehittäminen systeemianalyysin.

VUODET 2000 - VIIMEISIN, UNI ABEU !

Saavuimme Uuden vuosituhannen aika suuri muutos myös ABEU . Vuonna 2002 laitos on akkreditoitu MEC UNI ABEU yliopistokeskus. Kuten kaikki alkoi Belford Roxo, vanhemman yksikkö oli kyseisessä kunnassa. Sen lisäksi, että pääkonttori, Uni ABEU omisti jo Nilópolis, Nova Iguaçu, Angra dos Reis ja Rio de Janeirossa yksikköä.

NYKYINEN SKENAARIOSA - VERTAILUTOIMI ALASTA

50-vuotiaat täällä Uni ABEU ei ole pysähtynyt kasvamaan. Tänään on 14 perustutkintoa ja 14 valmistunut. Vuonna Baixada Fluminense olemme viittaus korkeakoulutuksessa. Opiskelijat, jotka kulkevat meidän yksiköillä on sama tarkoitus - kasvaa ammatillisesti kanssa laadukasta koulutusta, keskittyi täysin työmarkkinoilla.

Sijainnit

  • Rio de Janeiro

    Rua Itaiara,301, 26113-400, Rio de Janeiro

    Kysymyksiä