Keystone logo
Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Johdanto

Unicafin yliopisto on yleafrikkalainen itsenäinen, tunnustettu yliopisto, jossa yhdistyvät kansainvälisen koulutuksen parhaat puolet ja joka tarjoaa korkealaatuista akateemista pätevyyttä .

Unicaf yliopisto on lisensoitu yliopisto Malawissa, Sambiassa ja Zimbabwessa, ja on myös hyväksytty rekrytoida opiskelijoiden Keniassa. Unicaf University on Yhdistyneiden Kansakuntien akateemisen vaikutuksen (UNAI) jäsen ja eteläisen Afrikan alueellisten yliopistojen yhdistyksen (SARUA) jäsen. Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisen jatko- ja korkeakoulutuksen akkreditointineuvosto on myös akkreditoinut Unicafin yliopiston kampukset Sambiassa ja Malawissa itsenäisenä korkeakoulutuksen tarjoajana.

Unicafin yliopisto pyrkii huippuosaamiseen opetuksessa , opiskelijoiden saavutuksissa ja tyytyväisyydessä suotuisassa akateemisessa ympäristössä. Yliopiston tavoitteena on tulla Saharan eteläpuolisen Afrikan johtavaksi korkea-asteen oppilaitokseksi, joka on tunnustettu erinomaisesta panoksestaan opetukseen, oppimiseen ja tutkimukseen .

Unicafin yliopisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ansaita korkealaatuisia pätevyyksiä edullisin kustannuksin yksinomaan verkkotoimituksella tai kampuksella tehdyllä tutkimuksella, jossa perinteinen kasvokkain opetus ja aktiivinen osallistuminen opiskelijoiden sosiaalisiin seuroihin ja aktiviteetteihin yhdistetään digitaalisiin oppimisvälineisiin, jotka parantavat kokemus nykyaikaisesta oppijasta.

Unicafin yliopiston tavoitteena on kouluttaa vastuullisia kansalaisia, jotka ymmärtävät ja tukevat kestävää kehitystä. Yliopisto pyrkii palauttamaan palveltaville yhteisöille tohtoritutkimuksen tuottaman uuden tiedon avulla vihreiden aloitteidensa kautta (paperin, muovin ja alumiinin kierrätys, säännöllinen puiden istuttaminen), arvostettujen puhujien luentojen kautta. yleisön kautta ilmaisilla tietokonetunneilla lukion valmistuneille ja työskenteleville aikuisille, ilmaisilla työpajoilla ammatillisista perustaidoista, lahjoituksilla sairaaloille ja kouluille sekä tukemalla tärkeitä sosiaalisia syitä.

Unicafin yliopisto tarjoaa täysin verkossa ja kampuksella opetettuja kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja monenlaisissa aiheissa, mukaan lukien johtaminen, taloustiede ja psykologia, opetus, laki, kirjanpito ja rahoitus, englanninkielinen kirjallisuus, tietojenkäsittelytiede, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen ja erikoistuneet MBA-ohjelmat eri teollisuudenaloille ja aloille.

kumppanuudet

Unicaf on tällä hetkellä yhteistyössä Suffolkin yliopiston (Iso-Britannia) , Liverpool John Moores -yliopiston (Iso-Britannia ), Etelä-Walesin yliopiston (Iso-Britannia), Kalifornian yliopiston, Riverside Extension -yhdistyksen Yhdysvalloissa ja Unicafin yliopiston kanssa Campusissa Afrikassa . Hyväksyttyään opiskelijat saavat vastaavan myöntävän elimen suorittaman tutkinnon, joka on sama kuin kampuksen opiskelijoille tarjottu tutkinto. Valmistuneet voivat osallistua myös valmistumisjuhlallisuuteen kotikampuksella (mahdollisten viisumirajoitusten mukaisesti).

Kampuksen ominaisuudet

Yliopisto on perustanut huipputason kampuksia Sambiassa, Malawissa ja Zimbabwessa, ja se avaa parhaillaan uusia kampuksia useissa muissa Afrikan maissa. Unicaf -yliopiston kampusten lisäksi opiskelijoilla on käytettävissään myös Unicafin oppimiskeskusten modernit tilat eri puolilla Afrikkaa.

    Sijainnit

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Kysymyksiä