Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Johdanto

Camerinon yliopisto on valtionyliopisto, joka on perustamisensa (1336) jälkeen edelleen nuori ja kilpailuhenkinen. Se osoittaa vahvaa kykyä kehittyä ja kohdata ajan haasteet pysyen aina uskollisena itselleen, arvoilleen ja pitkille perinteilleen.

Keskiaikaisesta sydämestä kumpuaa jatkuvasti innovatiivisia ideoita ja ratkaisuja, jotka tekevät UNICAMista ikivanhan mutta jatkuvan uutuuden. Yliopiston rakenteita ja laitteita kehitetään jatkuvasti: kirjastot, tutkimuslaboratoriot, nykyaikaiset urheilutilat ja asuntolat ovat olennaisia tekijöitä, joilla taataan UNICAMin oppimisen laatu.

Kyseessä on ensiluokkainen korkeakoulu, joka tarjoaa korkeakoulutusta, tutkimusta ja teknologian siirtoa ja joka on rakennettu inhimilliseen mittakaavaan turvallisessa ja ystävällisessä paikassa, jossa vallitsee hieno kansainvälinen ilmapiiri: yli 50 maasta tulevien opiskelijoiden osuus on noussut 10 prosenttiin.

Camerinon yliopisto on sitoutunut kehittämään erilaista ja huippuluokan koulutustarjontaa innovatiivisilla ohjelmilla, joissa käytetään uusinta teknologiaa.

Kursseillamme keskitytään henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen kunnioittaen suuresti erilaisia ajatuksia, taustoja ja kulttuureja pienten luokkien, erinomaisten tilojen ja palveluiden sekä poikkeuksellisen hyvän professori/opiskelija-suhteen (1 professori jokaista 25 opiskelijaa kohden) ansiosta.

ERDIS (alueellinen opinto-oikeusviranomainen) tukee kansainvälisiä opiskelijoita täysin perustelluilla stipendeillä (ruoka, majoitus ja maksujen korvaaminen) tai majoituksella ja ruokailulla edulliseen hintaan. Apurahat myönnetään perheen tulojen perusteella.

Sijainnit

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Kysymyksiä