Keystone logo
Universiti Malaysia Sarawak Maisteri henkilöresurssien kehittämiseen (HRD) ohjelman kursseista
Universiti Malaysia Sarawak

Maisteri henkilöresurssien kehittämiseen (HRD) ohjelman kursseista

0 Years

Request teaching languages

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

* Kansainväliset opiskelijat - RM27, 300.00.

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämä diplomi HRD ohjelma on tarjolla tiedekunnan kognitiiviset tieteet ja inhimillisen kehityksen ja on suunnattu erityisesti ammattilaisia. Kurssit on suunniteltu päivittää tietojaan ja taitojaan ammattilaisten välillä alueen henkilöresurssien kehittämiseen ja johtamiseen. Ohjelmassa yhdistyvät työselostus ja tutkimuksen paperi. Vähintään 42 opintopisteen tutkimus ja lopullisen kumulatiivinen luokan pisteiden keskiarvo (CGPA) vähintään 3,0 vaaditaan sopimuksen ylempään korkeakoulututkintoon.

Ainutlaatuinen piirre tässä ohjelmassa on sisällyttäminen kognition, ihmisten käyttäytymistä ja tietotekniikan tietämystä keskeisiä kursseja inhimillisten voimavarojen kehittämiseen ja hallintaan. Opiskelijan on suoritettava tutkimus paperi osittaisena vaatimus ohjelman päätyttyä. Lisäksi opiskelijat altistuvat koulutuksen alalla, teollinen vierailu ja jakaa istunnon yliopiston Alumni ja harjoittajia, jotka laajentavat oppimiskokemuksia.

WHO olisi sovellettava

- HR Managers / virkailijat - Ylläpitäjät - Managers - Koulutus Virkailijat - Opettajat - ammattilaiset, jotka ovat kiinnostuneita henkilöresurssien kehittämiseen

OHJELMA AIKATAULU

Opetus ja oppiminen toimintaa tämän ohjelman tehdään viikonloppuisin.

PÄÄSYVAATIMUKSET

Ottamista osaksi ohjelmaa, ehdokkaan on täytettävä seuraavat kriteerit: - Kandidaatin tutkinto vähintään CGPA 2,50 tai; - Kandidaatin tutkinto tai vastaava, mutta CGPA alle 2,50 voidaan hyväksyä kuitenkin vähintään viiden vuoden työkokemus asianomaiselta alalta, tai - Muut vastaava pätevyys hyväksymä senaatin - Kansainvälisille opiskelijoille, IELTS 6,0 vaaditaan lisäksi että pääsyvaatimukset.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Maisteri psykologiassa ja henkilöstöresurssien kehittämisessä
    • Porto, Portugali
  • Maisteri kansainvälisessä henkilöstöhallinnossa (IHRM)
    • Angers, Ranska
  • Lahjakkuuksien kehittämisen ja henkilöstöhallinnon maisteri
    • Madrid, Espanja