Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Astrofysiikan ja avaruusfysiikan maisterin tutkinto
University of Milano - Bicocca

Astrofysiikan ja avaruusfysiikan maisterin tutkinto

Milan, Italia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1 056 / per year

Kampuksella

Johdanto

Milano-Bicoccan yliopiston fysiikan laitoksen tarjoama astrofysiikan ja avaruusfysiikan maisterin tutkinto on kattava kaksivuotinen ohjelma, joka on suunniteltu antamaan opiskelijoille uusimmat tiedot ja taidot astrofysiikan ja kosmologian teoreettisista, havainnollisista ja instrumentaalisista näkökohdista.

Ohjelma tarjoaa huippuluokan opetussuunnitelman, joka tarjoaa syvällistä ymmärrystä edistyneillä kursseilla, mukaan lukien jännittävä uusi ala gravitaatioaaltoastrofysiikka. Opiskelijat saavat käytännön kokemusta osallistumalla käytännön harjoituksiin talon optisella teleskoopilla ja analysoimalla huippuluokan havaintovälineistä saatuja tietoja. He osallistuvat myös huipputehokkaisiin simulaatioihin ja suorittavat monimutkaisten astrofyysisten järjestelmien numeerisia simulaatioita ymmärtääkseen maailmankaikkeuden monimutkaisimpia ilmiöitä.

Ohjelman valitseminen merkitsee mahdollisuutta osallistua arvostettuun kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön ja avata monipuolisia urapolkuja kansainvälisellä tasolla. Hankittu asiantuntemus on ihanteellinen valmistautuminen tutkijanuraan akateemisessa maailmassa tai yksityisellä ja julkisella sektorilla, ja se tarjoaa vankan perustan niille, jotka haluavat jatkaa tohtoriopintoja astrofysiikan ja siihen liittyvien alojen parissa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä