Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Kansainvälisen taloustieteen maisterin tutkinto
University of Milano - Bicocca

Kansainvälisen taloustieteen maisterin tutkinto

Milan, Italia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1 056 / per year

Kampuksella

Johdanto

Kansainvälisen taloustieteen maisterin tutkinto tarjoaa kehittyneet tiedot ja taidot taloustieteen keskeisillä aloilla, jotka saavutetaan suorittamalla makrotaloustieteen, mikrotaloustieteen, kansainvälisen taloustieteen, ekonometrian ja, peliteorian, Eurooppa-opintojen, teollisen järjestäytymisen ja työelämän taloustieteen syventäviä kursseja.

Jotta opiskelijat voisivat perehtyä syvällisesti erilaisiin teoreettisiin rakenteisiin, heidän on myös osallistuttava johtamisen, yritysrahoituksen ja yritysstrategian kursseille sekä eurooppalaisen ja kansainvälisen sopimusoikeuden, kilpailuoikeuden ja työoikeuden kursseille. Kurssin yleistavoitteena on kouluttaa opiskelijat soveltavien taloustieteilijöiden uralle yksityisellä sektorilla sekä valtionhallinnossa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Alumnit työskentelevät maailmanlaajuisesti nuorempina ekonomisteina, yritysanalyytikkoina, poliittisina neuvonantajina ja tutkijoina globaaleissa yrityksissä, kansainvälisissä yrityksissä, rahoituslaitoksissa, hallituksissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Ohjelma tarjoaa myös vahvan perustan tohtorintutkinnon suorittamiselle. Alumnit hakevat menestyksekkäästi italialaisiin ja kansainvälisiin tohtoriohjelmiin.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä