Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Meritieteiden maisterin tutkinto
University of Milano - Bicocca

Meritieteiden maisterin tutkinto

Milan, Italia

2 Years

Englanti

Täysaikainen

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1 056 / per year

Kampuksella

Johdanto

Kansainvälinen meritieteiden maisterintutkinto on kaksivuotinen yhteinen tutkinto-ohjelma, jota tarjoaa Milano-Bicoccan yliopisto yhteistyössä Malediivien kansallisen yliopiston kanssa.

Opetus perustuu monitieteiseen lähestymistapaan, jossa yhdistetään tämän nopeasti kehittyvän alan huipputietämys ja -tutkimus ja jonka tavoitteena on vastata nykyisiin ja tuleviin ympäristöhaasteisiin . Maisteriohjelma antaa valmiudet seuraaviin aloihin:

  • Luonnonvarat: suojelualueiden hoito ja matkailun hallinta
  • Tieteellisen tiedon levittäminen
  • Rannikon suojelu: alueellinen aluesuunnittelu, rannikkoeroosiota koskevat neuvontapalvelut ja ihmisen aiheuttamien paineiden aiheuttaman biologisen monimuotoisuuden vähenemisen estäminen.
  • Kalastus ja vesiviljely: kalastusta ja kalankasvatusta koskevien asiantuntijakonsultointipalvelujen tarjoaminen;
  • Merten aluesuunnittelu: neuvontapalvelut luonnontieteellisissä, sosiaalisissa, oikeudellisissa ja aluesuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Opiskelijoita kannustetaan kansallisiin ja kansainvälisiin harjoittelupaikkoihin, ja heillä on mahdollisuus työskennellä kentällä ja huippuluokan tieteellisissä laboratorioissa, kuten Malediiveilla sijaitsevassa MaRHE-keskuksessa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä