Keystone logo
UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Johdanto

UNINFORM RYHMÄ

UNINFORM Group, tunnettu ja akkreditoitu kansallinen kauppakorkeakoulu, joka on toiminut yli 25 vuoden ajan korkeakoulutuksen ja koulutusprosessien innovaatioiden alalla, toimii tunnustetulla auktoriteetilla tarjoamalla arvostettuja maisterintutkintoja matkailun, laadun, turvallisuuden, ympäristön ja energian aloilla. , Marketing Digital and Communication, molemmissa toimistoissaan Roomassa ja Milanossa.

Viitteet

 • UNINFORM on koulutuslaitos, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus
 • UNINFORM on akkreditoitu LAZIO-alueelle ammatilliseen koulutukseen, jatkokoulutukseen, perusohjauspalveluihin, asiantuntijaohjauspalveluihin, saattaja- ja työn tukipalveluihin - Määrittää nro D1558 / 09
 • UNINFORM on saavuttanut ISO 9001: 2008 -laatusertifikaatin korkeamman erikoistuneen ammatillisen koulutuspalvelujen suunnittelulle ja tarjoamiselle. Sertifikaatti nro 184076 Bureau Veritas
 • UNINFORM on EBAFOSin – kahdenvälinen koulutus- ja turvallisuuselin – akkreditoima koulutuskurssien järjestämiseen valtion aluesopimusten mukaisesti
 • UNINFORM on ASFOR - Italian johtamiskoulutusyhdistyksen jäsen.

Vuodesta 1996 toimineena monialaisena rakenteena UNINFORM Group -koulutustarjonta on virallisesti akkreditoitu Lazion korkeakoulualueelle ja samalla Bureau Veritas -sertifioima UNI EN ISO 9001:2008 -standardin mukaisesti. Vuosien mittaan sekä koulutus- että konsultointitoiminnassa hankitun kokemuksen, ammattitaidon ja tiedon ansiosta UNINFORM Group tarjoaa päteviä palveluita:

 • Yliopistokoulu ja kauppakorkeakoulu
 • Tietotekniikka ja teknologian siirto
 • Yritys- ja lakikonsultointi

Jokainen näistä palveluista on suunnattu johtamistaitojen ja erikoisammattitaitojen kehittämiseen ja vahvistamiseen, jotka pystyvät merkittävästi lisäämään sekä yksilön että koko yrityksen kilpailukykyä (ks. referenssit). UNINFORM Groupin konsernirakenne koostuu seuraavista juridisista yksiköistä: UNINFORM Group: Johdon ja yrittäjyyden koulutuskoulu, Koulutus ja kehitys: Liikkeenjohdon konsulttiyritys, Giordano & Partners Lakitoimisto: High Tech Forum Laki-, kaupallinen ja taloudellinen konsulttiyritys: Konsortio Innovation and Technology Transfer, Academy High School: University Study Center

Korkea muodostus

Johtamisen ja yrittäjyyden koulutuskouluna UNINFORM Group on sitoutunut kehittämään inhimillistä pääomaa, jonka tavoitteena on kehittää nykyaikainen johtamiskulttuuri luomalla korkeasti päteviä Masters- ja Executive Masters -ohjelmia.

Liikkeenjohdon konsultointi

UNINFORM Group käyttää hyväkseen laajaa verkostoa ammattilaisia, jotka on valittu huolellisesti johtamisen ja akateemisen aloilta korkeimman laadun ja korkeimman ammatillisen pätevyyden kriteerin kautta. joukko ihmisiä, jotka ovat omistautuneet strategisen ja organisatorisen konsultoinnin lisäksi myös italialaisten yritysten menestykselle, joilla on vahva kansainvälinen kutsumus.

Oikeudelliset palvelut

Tässä yhteydessä UNINFORM Group puuttuu suoraan asianmukaisiin määräysluetteloihin kirjautuneiden erikoisammattilaisten kanssa ja auttaa yrityksiä kaikissa vaiheissa, jotka koskevat sopimuksia, yrityskauppoja, yrityssuunnittelua, yhtiöjärjestystä, yhtiöiden ja luottamustoimien hallintaa, kansainvälisten riitojen ja välimiesmenettelyjen suojelusta ja paljon muuta. .

HTFORUM - High Tech Forum

UNINFORM Group ehdottaa itseään todelliseksi muutoksen veturiksi kaikille niille yrityksille, jotka keskittyvät teknologisiin innovaatioihin keinona parantaa ja optimoida tuotantodynamiikkaa. Itse asiassa tarjoamme runsaasti tietoa, dataa ja tutkimuksia, jotka on kohdistettu erityisesti uusimpien ja innovatiivisimpien teknologioiden huipputasoon.

yliopisto koulutus

UNINFORM Group on lisännyt yliopistojen, tutkimuslaitosten ja erikoisoppilaitosten professorien ammatillista kokemusta tarjotakseen maailmanlaajuista perehdyttämis- ja avustuspalvelua yliopistovalmennukseen. Opettajat valitaan tarkasti heidän henkilökohtaisen ja didaktisen taustansa, alalta saadun kokemuksen ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kyvyn tulkita ja tyydyttää kaikki "uuden sukupolven" yliopisto-opiskelijoiden apu- ja oppimistarpeet perusteella. .

Kenelle otamme yhteyttä

 • Yritykset (julkiset ja yksityiset), joiden on kohdattava ja arvioitava ohjelman kaikki näkökohdat ja seuraukset ja määriteltävä tavoitteet reaaliajassa voittaakseen asiantuntijatoimien tyypilliset haavoittuvuudet; jotka haluavat esitellä ja/tai vahvistaa edistyneitä kulttuureja ja teknologioita hallitakseen toimintojaan.
 • Yksityishenkilöt: lukiosta valmistuneet, vastavalmistuneet, konsultit, yritysjohtajat, johtajat.

Sijainnit

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Italia

  Kysymyksiä