Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Johdanto

UNIR Mexico: Meksikon online-yliopisto eurooppalaista laatua

UNIR Mexico on yksityinen meksikolainen yliopisto, jonka julkinen opetusministeriö (SEP) on hyväksynyt vuonna 2013.

La Riojan kansainvälinen yliopisto Meksikossa tarjoaa korkean kysynnän taatakseen optimaalisen koulutuksen eurooppalaisella yliopistolaadulla. Tätä varten se on suunnitellut innovatiivisen metodologian, joka perustuu suoriin verkkotunteihin, jotka mahdollistavat välittömän yhteydenpidon opiskelija-opettaja-kumppanin välillä ja jatkuvassa henkilökohtaisen tutorin apuna.

Tämä tehokas menetelmä perustuu jatkuvaan arviointiin, joka varmistaa tiedon jatkuvan omaksumisen, sekä loppukokeiden suorittamiseen, mikä takaa opiskelijoidemme koulutuksen.

UNIR Mexico on yliopisto, joka on mukautettu muuttuviin aikoihin ja nykyiseen yhteiskuntaan. Se on uusi yliopistokonsepti, joka yhdistää huipputeknologian näkökohdat tiiviin ja laadukkaan koulutuksen palvelukseen. UNIR Mexico on osa UNIR-akateemista ryhmää, International University of La Rioja, joka on Euroopan johtava verkkokoulutuksen tarjoaja, joka on vakiinnuttanut asemansa koulutusratkaisuna tuhansille ihmisille ympäri maailmaa. Yli 38 000 opiskelijaa ympäri maailmaa on valinnut tämän koulutusmallin, ja 24 000 tekee niin edelleen virtuaalikampuksellamme, joista 9 000 on Espanjan ulkopuolelta.

UNIR Mexicon tarjoamat kandidaatin ja maisterin tutkinnot ovat virallisesti voimassa, ja Meksikon julkisen koulutuksen ministeriö (SEP) on sisällyttänyt ne kansalliseen koulutusjärjestelmään.

Tutkinnot ovat:

 • Liiketalouden kandidaatin tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140032, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Valtiotieteen ja julkishallinnon kandidaatin tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140029, myönnetty 12.2.2014. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Viestintäalan tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140031, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Oikeustieteen tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140030, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Pedagogiikan tutkinto
  RVOE-sopimus: 20140033, myönnetty 12. helmikuuta 2014. Tyyppi: Liittovaltio.

Mestarit ovat:

 • Kasvatuspsykologian maisterin tutkinto
  RVOE-sopimus: 20160036, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Maisterin tutkinto koulutuskeskusten ohjauksesta ja johtamisesta
  RVOE-sopimus: 20160035, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Liiketalouden ja johtamisen maisteri (MBA)
  RVOE-sopimus: 20160034, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Henkilöstön ohjauksen ja johtamisen maisteri
  RVOE-sopimus: 20180080, myönnetty 19. tammikuuta 2018. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Maisterin tutkinto digitaalisesta markkinoinnista ja sähköisestä kaupankäynnistä
  RVOE-sopimus: 20180355, myönnetty 9.3.2018. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Toiminnan ja laadunhallinnan maisteri
  RVOE-sopimus: 20180081, myönnetty 19. tammikuuta 2018. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Tietoturvan maisteri
  RVOE-sopimus: 20160037, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Maisterin tutkinto verkkosivujen hallinnasta ja suunnittelusta
  RVOE-sopimus: 20160038, myönnetty 28. tammikuuta 2016. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Maisteri teknisten projektien suunnittelussa ja hallinnassa
  RVOE-sopimus: 20170996, myönnetty 16. elokuuta 2017. Tyyppi: Liittovaltio.

 • Master in Integrated Management Systems
  RVOE-sopimus: 20180082, myönnetty 19. tammikuuta 2018. Tyyppi: Liittovaltio.

SEP Bachelors ja SEP Masters -tutkintojen lisäksi UNIR Mexico tarjoaa mahdollisuuden opiskella La Riojan kansainvälisen yliopiston myöntämiä eurooppalaisia jatkotutkintoja eri tieteenaloilla. Suurin osa näistä nimikkeistä on virallisia maisterin tutkintoja, jotka tunnustetaan eurooppalaisella korkeakoulualueella.

"Kasvatusopetus-oppimismallin eturintamassa"

La Riojan kansainvälinen yliopisto Meksikossa on aina ollut verkko-opetuksen ja -oppimisen koulutusmallin eturintamassa. UNIR on tukenut tietotekniikkaa sekä akateemisessa tiedekunnassaan että sisällön luomisessa, jotka ovat olennaisia näkökohtia tämän koulutusjohtajuuden ylläpitämiseksi. Tämä digitaalinen kulttuuri on mahdollistanut sen, että se on pystynyt luomaan toimintamalleja, jotka perustuvat opettajien ja opiskelijoiden panostuksen ja maksimaalisen suorituskyvyn tunnustamiseen.

UNIR Mexico on onnistunut asettamaan kaikki menestyneen mallin hyveet jatkuvaan kehitykseen luodakseen vankan kandidaatin ja maisterin tutkintotarjouksen. Meidän kaltaisessa maassamme, jossa on korkea kysyntä ammattilaisille sellaisilla aloilla kuin tutkimus, koulutus, teollisuus sekä tavaroiden ja palveluiden tuotanto, UNIR Mexico on suotuisa ja ainutlaatuinen vaihtoehto kannattavuuden, kustannusten ja saavutusten kannalta. saavutettu

Kutsun sinut osaksi tätä kattavaa, moniarvoista yliopistoa, joka on sitoutunut sen periaatteisiin ja arvoihin. Professorit, opiskelijat, läheiset oppilaitokset ja kiinnostuneet tuntemaan ja syventämään tätä kansainvälisen yliopiston innovatiivista mallia ovat tervetulleita.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Meksikon UNIR-rehtori.

"Selkeä kutsumus ja intohimo opettamiseen"

Uskomme UNIR Mexicossa, että internet ja teknologian maailma rikkovat ajan ja tilan rajat, jotta voimme saada tietoa, olla vuorovaikutuksessa ja tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa.

Tästä syystä on mahdollista innovoida laadukkaasti ja huippuosaamiseen uusissa opetuksen ja oppimisen muodoissa ja menetelmissä tuomalla yliopistoa lähemmäs työelämää, kokonaisvaltaisen koulutuksen tarpeita, osaamisen hankkimista ja tiedon tuottamista. .

UNIR Mexicolla on virallisesti voimassa olevat Bachelors and Masters (RVOE) -tutkinnot Meksikossa ja laaja valikoima eurooppalaisia maisteriohjelmia eri tieteenaloilla. Jatkamme työtä akateemisen tarjontamme kasvattamiseksi maamme koulutustarpeiden mukaisesti sekä kandidaatin että maisterin tutkinnoissa.

Olemme UNIRilla vakuuttuneita siitä, että ponnistelu ja sitoutuminen palkitaan. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että opiskelija saa parhaan mahdollisen koulutuksen. Selkeä opettamisen kutsumuksemme ja koko koulutusyhteisön intohimo ovat menestymisen paras tae.

Julieta Palma Anda, pääjohtaja UNIR Meksiko.

Sijainnit

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Meksiko

  Kysymyksiä