Keystone logo
UNITAU - University Of Taubate Master inhimillisessä kehityksessä
UNITAU - University Of Taubate

Master inhimillisessä kehityksessä

São Paulo, Brasilia

Request duration

Portugalin kieli

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Inhimillinen kehitys on inhimillisen kehityksen maisterin tutkimuksen ja tutkimuksen tavoite. Kurssi osoittaa perspektiivin, että ihminen on aktiivinen olento suhteissaan erilaisissa ympäristöissä, kuten perhe, työ, koulu ja yhteisö. Ihminen osallistuu keskinäisiin suhteisiin eri paikoissa ja voi myös vaikuttaa välittömään kontekstiin ympäristöissä, joissa hän ei ole aktiivisesti ja suoraan läsnä. Ympäristöt on upotettu makrosysteemiin, joka vastaa ihmisten jokapäiväisessä elämässä esiintyvien ideologioiden, uskomusten, hallintomuotojen ja kulttuurien globaaleja malleja.

Kurssilla on lääkäreiden muodostama opetushenkilöstö, jolla on kokemusta opetuksesta, akateemisesta ohjauksesta ja merkittävistä julkaisuista alueella. Opettajat osallistuvat tutkimushankkeisiin ulkopuolisilla rahoituslaitoksilla.

Tutkijoiden kouluttamiseksi, tiedon luomiseksi tieteidenvälisestä näkökulmasta ja yksilöllisen, sosiaalisen ja ammatillisen identiteetin rakentamisen analysoimisesta. Tutki koulutusympäristöjä, niiden muotoja ja asiayhteyksiä ja pohdi niitä sekä osoita inhimilliseen kehitykseen liittyviä panoksia. Kannustetaan vuoropuhelua ja vaihtoa jatko-ohjelmien sekä kansallisten ja kansainvälisten tutkimusryhmien kanssa, jotka korostavat Latinalaista Amerikkaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Master in Human Management ja organisaation kehittäminen
    • Madrid, Espanja
  • Ma Henkilöstöjohtaminen ja kehittäminen
    • Dubai, Arabiemiirikunnat
  • Master in Human Resources
    • Barcelona, Espanja