Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Johdanto

Universal Arts School

Espanjan paras animaatiokoulu

14 # Maailman parhaiden animaatiokoulujen joukossa

Universal Arts School , perustettu vuonna 1994 Valenciassa (Espanja) ja Los Angelesissa - Hollywoodissa (USA) sijaitseva koulu, joka on edelläkävijä korkean suorituskyvyn koulutuksessa videopelien, digitaalisen elokuvan sekä VFX:n ja animaation alalla. Yli 700 palkinnolla se sijoittuu maailman 10 parhaan koulutuksen rankingissa (ACR, The Rookies, Financial Magazine jne.), jossa se soveltaa omaa häiritsevää "koulutusmenetelmäänsä" nimeltä EP (kehitetty +10 miljoonan tunnin aikana koulutus ), jonka avulla sen opiskelijat voivat voittaa kansainvälisiä palkintoja (Oscar, Emmy, Cannes, Goya jne.) sekä työskennellä Top Studios -teollisuudessa (Disney, Warner Bros., DreamWorks, Lucas Arts, ILM, Ubisoft, Blizzard, Riot Games, SkyDance, Sony Pictures ImageWorks, Weta Digital, Apple, Digital Domain jne.).

Voidaan sanoa, että on ihmisiä, joilla on suuri ammatillinen tai henkilökohtainen menestys koulutuksen tyypistä huolimatta. Tämä tarkoittaa, että meillä kaikilla on käytettävissämme "napsautus", jota voimme napsauttaa milloin tahansa. Aidon muodostuksen tulee perustua sellaisen ilmapiirin tuottamiseen, jossa ihminen herättää sisäisen minänsä. Ilmapiirissä on oltava ilmaisunvapaus ja luottamus. Kun yhteys on muodostettu, oppiminen voi lähteä liikkeelle.

Kyse on taiteen ja ammatin oppimisesta, kokonaisuudesta. Tällä hetkellä tiedossa ja älykkyydessä on meneillään uusi vallankumous. Otamme huomioon käsitteet, kuten tunneäly, 9 moniälyä, sosiaalinen älykkyys, synestesia, neurolingvistinen ohjelmointi, lateraalinen ajattelu jne. Nyt tiedetään, että oppiakseen on tarpeen avata useita samanaikaisia poikittaisia ja yhdistäviä polkuja, joissa ihminen kokee käyttävänsä kaikkia kykyjään, ei vain kognitiivisia.

"PE" -koulutusmetodologia, ainutlaatuinen alalla.

Olemme UARTS:ssa auttaneet yli 10 000 opiskelijaa aloittamaan ammattiuransa kaikenlaisissa paikallisissa ja kansainvälisissä studioissa ja tuotantoyrityksissä sekä henkilökohtaisesti että verkossa omalla menetelmällämme, jota kutsumme EP:ksi tai "tuotantoympäristöksi", jonka avulla opiskelijat voivat työskentele missä tahansa yrityksessä maailmassa.
Universal Arts School on vuodesta 1994 lähtien kehittänyt uutta koulutusmenetelmää, jotta sen opiskelijat saavuttavat tavoitteensa tai jopa ammatilliset unelmansa. Universal Arts School kehittämä ja optimoima 30 vuoden ajan sitä on sovellettu videopelien, elokuvien, animaation ja VFX:n digitaalisella audiovisuaalisella alalla. Se on tehokas kaava poimimaan kaikki kyvyt ja työskentelemään sen parissa, mitä opiskelija todella haluaa.
Tämä menetelmä mahdollistaa:
* Palauta ammatillinen kypsyys (omistaudu siihen, mitä haluat)
* Palauta aktivointivauhti (motivaatio, odotukset ja kiinnostuksen kohteet)
* Saavuta tavoitteesi (täytä odotuksesi ja hanki unelmatyö)

EP-MENETELMÄ KOOSTUU 2 VAIHESTA, JAETTU 4 VAIHEESSA
VAIHE 1 - KOULUTUS
* Vaihe 1 - TAIDOT: Taitojen ja tietojen hankkiminen "Tuotantoympäristössä".
* Vaihe 2 – KELAT: Demo-kelan luominen ja kehittäminen vaikuttamaan markkinoihin.
VAIHE 2 – STUDIOTUOTANTO
* Vaihe 3 - TYÖHAKEMUS: Aktiivisen yrityshaun metodologian kehittäminen ja soveltaminen.
* Vaihe 4 - TYÖ: Hakijan valinta useisiin työtarjouksiin

EP-MENETELMÄ PERUSTEE 4 RAKENTEEN
1º) PARHAAT MENTORIT
* Alan
* Kattava muutoksen mentorointi
2º) HARJOITUSREITIT
* Valinnanvapaus
* Suora EP-koulutus
3º) STUDIOTUOTANTO
* Käytännön projektikoulutus
* Empiirinen tuotannon oppiminen
4º) VIRTUAALINEN KAMPUS
* Yhteisön pääsy
* Pääsy sisältöön 24/7

Pääsyprosessi

Näihin tutkimuksiin pääsemiseksi on läpäistävä haastattelu ja PÄÄSY-testi.
Prosessi koostuu 3 VAIHESTA: Ajanvaraus, PÄÄSY ja REKISTERÖINTI
Koko tämän prosessin aikana:
1º) Tapaaminen on ILMAINEN
2º) Sisäänpääsy on ILMAINEN
3º) Rekisteröinnistä on HYVITYS

UARTSilla on 15 000 pyyntöä vuodessa, mikä luo ehdokkaita jonotuslistalle. Voit aloittaa konsultaation verkkosivustomme kautta nähdäksesi, oletko kelvollinen.

Apurahat ja rahoitus

Voimme auttaa sinua jakamalla maksut. Voit pyytää meiltä henkilökohtaisen maksusuunnitelman. Voimme räätälöidä koulutuksen mukaan, valitset sinulle sopivan kuukausitilauksen.

Autamme myös pankkirahoituksessa (eri tahoilla) useamman kuukauden ajan sekä autamme käsittelyssä ja paperityössä. Saat pienempiä maksuja useamman kuukauden rahoituksesta, ja tämä voi olla mielenkiintoista päästä koulutukseen.

Etsi koulutusstipendi erilaisista julkisista ja yksityisistä tahoista, kansallisista, alueellisista tai kansainvälisistä ja pyydä heidän pyytämänsä asiakirjat, autamme sinua menettelyissä. Meillä on tällä hetkellä erityinen kampanja maisteri- ja kursseillamme. Sen saamisen edellytyksenä on saada työttömyyspäivärahaa.

Koulutuksella, kuten millä tahansa muulla tuotteella tai palvelulla, voi olla nippuja koulutusryhmille ja / tai enemmän koulutusta samalla budjetilla. Jos tulet ystävien, perheenjäsenten jne. Kanssa, voimme tarjota sinulle erikoistarjouksen räätälöityä ryhmää varten.

Työskentele teollisuudessa

Tämän koulutuksen myötä avautuva ammattiala on erittäin monipuolinen ja elinvoimainen, jossa markkinoiden globaali kysyntä ja tulevaisuuden ammattilaiset todellakin liittyvät toisiinsa. Demokelallasi voit osoittaa kykysi iästäsi, kokemuksestasi tai opintojen tasosta riippumatta, missä tärkeintä on laatu, joka voidaan osoittaa heidän tekemällä työllä.

Opiskelijat kohtaavat ammattimaiset markkinat toimivat monella tavalla:

 • Paikalliset ja kansalliset yritykset, studiot ja tuotantoyhtiöt
 • Suuryritykset, suurikokoiset tutkimukset ja kansainväliset tuottajat
 • Audiovisuaalisten palvelujen ja grafiikan omien yritysten luominen
 • Itsenäinen työskentely Freelance-tilassa, työskentelee eri asiakkaille paikallisesti tai kansainvälisesti.

Viisumit ulkomaalaisille

Jos olet ulkomaalainen opiskelija, autamme sinua viisumin kanssa. Sinun tarvitsee vain lähettää meille sähköpostia käsittelyä varten tarvittavista papereista. Jokaisessa maassa se toimii samalla tavalla, vaikkakin eroilla. Mielenkiintoisinta on, että otat yhteyttä kotimaasi suurlähetystöön tai konsulaattiin ja pyydät tarvitsemasi paperit.

Yleensä useimmat opiskelijat voivat oleskella Espanjassa jopa 90 päivää ilman viisumia, vaikka on joitakin maita, joiden käsittely on välttämätöntä, vaikka oleskelu kestää Espanjassa.

Opiskelijan viisumi vaaditaan Espanjassa suoritettaville tutkimuksille, kun nämä ovat yli 90 päivää.

Tietyistä maista tuleville ihmisille vaaditaan opiskelijaviisumia, riippumatta Espanjan päivistä.

Vaatimukset, menettelyt ja kesto vaihtelevat maittain. Tästä syystä on tärkeää ilmoittaa etukäteen lähimmästä Espanjan suurlähetystöstä tai konsulaatista. On myös tärkeää varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot tilanteesta. Nämä ovat seuraavat vaiheet:

 1. Mene Espanjan suurlähetystöön tai konsulaattiin alkuperämaassa. He antavat sinulle kaikki tiedot opiskelijaviisumin hakemiseen ja saamiseen liittyvistä vaatimuksista. On tärkeää ottaa yhteyttä suurlähetystöön vähintään 60 päivää ennen suunniteltua aloituspäivää, koska viisumihakemusten käsittelylle on tietty aika.
 2. Pyydä tarvittavat asiakirjat, uutiskirjeet ja lomakkeet.
 3. Ilmoittaudu valitsemaasi kurssiin tai päällikölle.

Kun rekisteröinti on tehty, pyydät sähköpostilla todistusta rekisteröintitodistuksesta saadaksesi opiskelijaviisumin ja sen esityksen suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Apurahat ja rahoitus

Uskomme, että jokainen opiskelija ansaitsee mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan. Siksi Universal Arts School tarjoamme apurahoja, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan ne.

Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle on, että voit keskittyä opiskeluun huolehtimatta rahasta. Siksi olemme luoneet nämä stipendit, jotta voit keskittyä tulevaisuuteesi!

Aloita prosessi mahdollisimman pian varmistaaksesi parhaat mahdolliset mahdollisuudet.

Sijainnit

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Kysymyksiä