Keystone logo
Universal Arts School Master in Digital Art
Universal Arts School

Master in Digital Art

2 Years

Englanti, Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Tällä jännittävällä teknologian ja luovuuden aikakaudella Digital Arts nousi innovatiiviseksi ja kiehtovaksi ilmaisumuodoksi. Digitaalisen teknologian ja perinteisten taiteellisten tieteenalojen fuusio on antanut elämän rajattomien luovien mahdollisuuksien universumille.

Teknologia on antanut digitaalisille taiteilijoille mahdollisuuden laajentaa näköalojaan ja luoda teoksia, jotka ylittävät fyysiset esteet. Kutsumme sinut lähtemään jännittävälle matkalle, jossa teknologia ja luovuus kietoutuvat muodostaen täysin uuden taiteellisen paradigman. Valmistaudu hämmästymään Digital Artsin lukemattomista mahdollisuuksista ja päästä mielikuvituksesi valloilleen!

[urat ja mestarit] Voit valita seuraavat kokoonpanot:

Videopeli Art

Muuta mielikuvituksesi upeiksi maailmoiksi! Suunnittele kaupunkeja, maagisia ajoneuvoja ja tehokkaita aseita. Tätä luovaa kurinalaisuutta sovelletaan elokuvissa, mainoksissa ja muussa. Opi tekniikoita menestyäksesi ympäristö-/propartistina, luomalla kiehtovia maailmoja ja tekemällä yhteistyötä muiden kanssa jännittävien pelien herättämiseksi henkiin. Ole seikkailujesi arkkitehti!
Ohjelmisto: Maya, Zbrush, Unreal Engine

Sculpting Extreme

Tervetuloa Sculptin jännittävään maailmaan! Täällä hankit tarvittavat taidot antaaksesi elämän hahmoille ja olennoille, joista tulee elokuva-, animaatio- ja videopeliteollisuuden tähtiä. Lisäksi voit luoda tulostettavia veistoksia, jotka ovat ihanteellisia keräilyesineille, miniatyyreille ja maisemille, jotka saavat sinut hengästymään. Anatomiasta teksturointiin hallitset kaikki tekniikat ja alan salaisuudet luodaksesi minkä tahansa tyylisiä hahmoja, olipa kyseessä sarjakuva, realistinen tai ainutlaatuinen olento. Valmistaudu jännittävälle matkalle, jossa luovuutesi nousee uusiin korkeuksiin ja luomuksesi jättävät lähtemättömän jäljen viihdeteollisuuteen.
Ohjelmistot: Zbrush, Substance Painter, Substance Designer, Photoshop

Matta maalaus

Tervetuloa Matte Paintin jännittävään maailmaan! Harjoituksia ja tekniikoita, kuten valokuvien bassoa, muokkausta ja jälkituotantoa, kameraseurantaa, kompositiota, resurssien luomista ja maaston jälleenrakennusta, luot uudelleen rauniot ja hallitset monimutkaiset prosessit todellisten kuvien renderöimiseksi ja integroimiseksi CGI-elämyksiin. Tällä matkalla opit standardin alkaen olennaisista taiteellisista perusteista, kuten värit, valokuvaus, valaistus ja kehystys. Hallitset ohjelmistot, joita tarvitaan sisällön luomiseen tehokkaasti. Valmistaudu tutkimaan luovuuden universumia, jossa visuaaliset unelmasi tulevat eloon ja jossa jokainen siveltimen veto on askel kohti erinomaisuutta kiehtovassa Matte Paint -maailmassa.
Ohjelmistot: Adobe Photoshop, After Effects, Davinci Resolve, Z-sivellin, 3D Max, Marmoset Toolbag ja Unreal Engine

Käsite Art

Kuvittele työskenteleväsi parhaiden kuvitus-, konsepti-, elokuva- tai videopeliyritysten palveluksessa. Täältä löydät kaikki ammattilaisten tekniikat teknisestä tiedosta alan temppuihin. Opit suunnittelemaan fantasia- tai realistisia maailmoja, joista tulee erinomaisia tuotantoja elokuva-, televisio- ja videopeliteollisuudessa. Tällä alueella hallitset kaiken ammattimaisten piirustusten perusteista, kuten sommittelusta, katoamispisteistä ja perspektiivistä, edistyneisiin varjostus-, väri- ja tekstuuritekniikoihin ympäristöille ja hahmoille. Tuloksena on korkeatasoinen Concept Art -portfolio, joka avaa ovia studioille ja tuotantoyhtiöille. Valmistaudu nostamaan taiteellisen urasi uusiin korkeuksiin!
Ohjelmisto : Photoshop

Sarjakuvataide

Erikoistumisemme keskittyy sarjakuvakirjoihin sovellettavien peräkkäisten taidetekniikoiden opettamiseen. Kurssin aikana opit tuottamaan laadukkaita sivuja, joita voit lähettää julkaisijoille ja agenteille tai jakaa sosiaalisessa mediassa. Tarjoamme sinulle työkalut hahmojen, ympäristöjen ja objektien suunnitteluun peräkkäisillä sivuillasi. Käytännön harjoituksilla, loppuprojekteilla ja portfolion luomisella valmistamme sinut erottumaan sarjakuvamaailmasta. Muista, että kaikki koulutukset suoritetaan digitaalisesti käyttämällä ohjelmistoja, kuten Photoshop ja Clip Studio. Valmistaudu herättämään upeat visuaaliset tarinasi henkiin ja tutkimaan sarjakuvan jännittävää maailmaa!
Ohjelmistot: Photoshop, Clip-Studio

Rankingit

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä